A beszerzési szakma jövője már itt van – programajánló

2019.05.10 | Kiemelt
Új szakmai rendezvény a beszerzők Fóruma.

Mit szólna, ha belepillanthatna a jövőbe? A beszerzési szakmát radikálisan érinti a technológiai fejlődés. Az eddig csak tudományos fikcióban létezett projektek és alkalmazások pedig már itt kopogtatnak az ajtón

Az OLM Rendszer mindig teljes mellszélességgel támogatja azokat, akik bátrak ahhoz, hogy a jövőt építsék. Figyelmébe ajánljuk a Beszerzők Fóruma – rendezvénysorozatot melynek célja, hogy a beszerzéssel foglalkozó szakembereknek egy igazi élményeket adó közösségi teret nyújtson. Kérjük, hogy ha Ön nem ezzel foglalkozik ossza meg ezt az ajánlót a beszerzési osztályon dolgozó munkatársával vagy barátjával.

Vissza a jövőbe

Az exkluzív helyszínen tartandó rendezvény tematikus témája a beszerzés jövője. A legújabb trendek és érdekességeket hozzák el Önnek, hogy elsőkézből ismerhesse meg azokat a prominens előadókat akik a jövőt építik a beszerzési iparágban.

beszerzők fóruma

Előadások és témájuk:

Blockchain technológia hatásai az ellátási láncra

Czeglédi Tamás, MBA, Meddictive Zrt, vezérigazgató, Kloepfel Consulting, country manager Blockchaineum Group Kft (társalapító)

-A zalaegerszegi járműipari tesztpálya beszerzési tapasztalatai és projektmenedzsment kihívásai

Sáfár Miklós,operatív vezető, Autóipari Próbapálya Zala Kft.

-Láthatatlan döntések

Hódosi Zsolt Development lead, trainer, coach, Invention Factory Development

Helyszín és időpont

2019.06.06. Csütörtök 9-12 óráig

New York Palace Hotel, (1073 Budapest, Erzsébet krt. 9.)

Egyéb tudnivaló:

A rendezvényen gasztronómiai különlegességekkel és frissítőkkel és meglepetésekkel várják. 

Az otthonos hangulat miatt a helyek száma korlátozott. A rendezvény szigorúan reklám és értékesítés mentes. Kérjük, hogy csak akkor jelentkezzen, ha Ön valóban beszerzési területen dolgozik. Köszönjük megértését!

Ingyenes belépőjegyek

Egyedülálló promóció keretében most ingyenes és minden kötelezettségtől mentes belépőt tud igényelni. Nem kell mást tennie csak regisztrálnia az honlapon. Kérjük vegye figyelembe, hogy a jegyek száma limitált ezért a regisztráció sorrendjében tudják biztosítani a belépőket. Érdemes minél előbb jeleznie a részvételét!

Tudjon meg többet itt:

https://beszerzokforuma.hu/