Innovatív megoldások járványhelyzet idejére, az OLM Rendszertől

2021.05.13 | Rendszer
covid-megoldasok-2-olm-blog

Munkavállalói biztonsága egyben a termelés biztonságát jelentik. A pandémia soha nem látott kihívások elé állította az embereket és a vállalatokat is. A cég működésének zavartalan fenntartásához olyan megoldásokra van szükség, amelyek kihasználják a digitális technológia nyújtotta előnyöket. Most bemutatunk néhány olyan funkciót az OLM Rendszerben, amelyet speciálisan a Covid helyzetben nyújtanak hathatós segítséget.

olm-hr

Oltakozás és védettség adminisztráció

A beosztások és a munkafolyamatok szervezése során kiemelt szerepet kap az átoltottság illetve a védettségek nyilvántartása. Ez eddig bonyodalmas feladat volt a HR és a munkaügy számára.

A HR modul segítségével most villámgyorsan tudja a céges és a személyes oltásokat nyilvántartani

Azonnal áttekinthető

Nézze meg  két kattintással a védettség állapotát a munkavállalók körében egy időszakra bontva ezáltal könnyebben tudja a munkafolyamatokat és beosztásokat megszervezni a biztonsági előírásainak megfelelően.

covid-megoldasok-attekintes-olm-blog

Védettségi állapot

Az online felületen látszik, hogy ki rendelkezik oltással vagy védettséggel. Kinek van előreláthatólag lejáróban a védettsége vagy kiknek szükséges a következő védőoltás így fontos információt kap a cégen belüli védettség alakulásáról.

Mintha asszisztense lenne

Állítson be automata értesítőket. A rendszer e-mailes üzenetet küld az oltásról vagy a védettség lejáratáról tetszőleges időpontban ezáltal garantáltan nincs elfelejtett időpont.

A HR modulunk dolgozói adatkezelésének csak az Ön képzelete szab határt. Ismerje meg további megoldásainkat itt.

Emailes értesítés az OLM Rendszerből
olm-munkavedelem-logo

Munkavédelem csúcstechnológiával

Járványhelyzet idején a higieniás és egyéb munkavédelmi szabályok alkalmazása kardinális kérdés egy vállalat életében. Szerencsére MUNKAVÉDELEM modulunkkal erre is tudunk briliáns ötleteket adni.

A munkaterületre való belépéskor a munkavállaló egy érintőképernyős panelen (kioszk) 10 kérdéses kérdésből álló tesztet tölt ki, amely a munkavédelmi felkészültségét (ruházat, szabályok ismerete) vizsgálja, ezáltal garantáltan csak a biztonsági előírásoknak megfelelő személy kezdheti meg a munkát.

Példa:

Egy élelmiszer gyártó üzemben mindenkinek maszkot hajhálót kell hordani, és gumikesztyűben dolgozni. A maszkokat a kijelölt helyen egy nap viselés után letenni. A kézfertőtlenítés kötelező minden üzemi terület belépéskor és elhagyáskor.  Gumikesztyű vagy maszk sérüléskor azonnal másikat kell kérni. Másfél méteres távolságot kell betartani. Stb. A munkaterületre belépéskor a vendég vagy dolgozó interaktív formában olvassa el az adatokat és válaszol a teszt kérdésre ezzel biztosítva azok megértését.

A dolgozó vagy vendég  azonosítása mágneskártyával vagy személyes igazoló okmánnyal és egy név megadásával történik.

olm-hokamera-logo

Testhőmérséklet mérő

A koronavírus által kialakult helyzetben olyan megoldásokra van szükség, amellyel a terjedést csökkenteni lehet és a munkavállalók partnerek biztonságérzetét is növeli. Csúcstechnológiát képviselő hőkamerás rendszerünk segítségével ez hatékonyan megoldható.

Hőkamera már a cégek szolgálatában

Az OLM Testhőmérséklet -mérő rendszerével egyszerűen és gyorsan tudja ellenőrizni a belépők hőmérsékletét.

Testhőmérséklet-mérés egyszerűen OLM Rendszer illusztráció

Automata szűrés és jelzés

Minden belépés esetén az értékhatár feletti hőmérséklet érzékelésekor a rendszer fényképet készít, majd hang és email értesítést is küld, így könnyedén tudja majd azonosítani a belépő személyt.

Precíz és gyors

+/ – 0,3 C pontossággal méri a testhőmérsékletet és másodpercenként 15 személy vizsgálatát is képes elvégezni így nagyobb vállalatok, üzemek gyors vizsgálatát teszi lehetővé belépéskor.

Teljeskörű megoldások a vállalata életére

A covid helyzetben fontos digitális megoldásaink mellett további innovatív funkcióval és akár önállóan igénybe vehető modullal szolgáljuk ki cége HR feladatait. Kövesse hivatalos blogunkat vagy keresse bátran munkatársunkat, hogy segítsen Önnek digitális megoldásainkat megismerni!

Kövessen minket a közösségi hálózatokon is!