DOKUMENTUMTÁR-modul-OLM-Rendszer-h

hr-eseknek fejlesztett papírmentes megoldás

A speciálisan a HR igényei alapján fejlesztett, papírmentes adminisztráció többé nem álom hiszen megoldásunkkal az iratok kezelése letisztult és könnyű lesz. 

Főbb jellemzők:

  • Online kezelőfelület
  • A HR igényei szerint
  • Okos szűrővel
  • Könyvtár szerkezet
  • Multifile formátum
  • Jogosultsági szintek
  • Integráció
  • Fenntartható technológia
Dokumentum tár - OLM Rendszer

elérhető adattároló

Átlátható könyvtár rendszer - OLM Rendszer

A felhőalapú technológia előnye, hogy az adatai bárhonnan és bármikor hozzáférhetőek a jogosultsági szinteknek megfelelően ezáltal nincs többé elveszett irat. 

Együttműködésre hangolva

A dokumentum tárat kifejezetten a munkatársak és partner cégekkel való kollaborációra fejlesztettük ki, hogy egyes feladatokat delegálni tudjon. 

Ha könyvelőként dolgozik akkor partnercégeinek is tud jogosultságot adni egyes iratok feltöltéséhez vagy letöltéséhez. 

HR szakemberként munkaügyesként pedig szintén kollaborálhat a különböző osztályok dolgozóival. Lehetősége van olyan mappák létrehozására ahová a dolgozók tudnak feltölteni dokumentumokat. 

HR adat modul jogosultsági szintek - OLM Rendszer

könyvtár rendszer

Átlátható könyvtár rendszer - OLM Rendszer

A dokumentum tárat úgy alkottuk meg, hogy a HR munkafolyamatainak legjobban megfelelő struktúrában tudja mappáit rendezni vagy kategorizálni. Természetesen saját igényei szerint tudja a könyvtárakat és a dokumentumokat alakítani. 

feltöltés egyszerűen

Az iratait mappáit fogd meg és engedd (drag and drop) funkcióval vagy a dokumentum kijelölésével tudja egyszerűen a virtuális tárolóba helyezni. 

Fájlfeltöltés egyszerűen - OLM Rendszer

multiformátumú tárolás

Multiformátumú dokumentum tárolás - OLM Rendszer

Multiformátumú file kezeléssel garantáltan minden kedvenc dokumentumát, képét, táblázatát tömörített állományát biztos helyen tárolhatja. (xls, xlsx, doc, docx, rtf, ppt, pptx, pdf, txt, csv, xml, jpg, png, gif, zip)  

jogosultsági szintek

Az alkalmazásban lehetősége van jogosultsági szintekhez rendelni az adatok olvasási és szerkesztési lehetőségét, ezáltal mindenki annyi adatok lát amennyire az ügyviteléhez szükség van.  

HR adat modul jogosultsági szintek - OLM Rendszer

integráció

Integráció OLM Rendszer

 

Válassza a dokumentum kitöltő mellé a személyügyi adatbázis és a dokumentumtár szolgáltatásunkat, hogy munkáját még könnyebbé tegye.  

  

dolgozói interfész

Lehetősége van a dolgozók számára készített profil oldalt bekapcsolni, ahol saját maguk is szerkeszthetnek vagy olvashatnak adatokat. (Telefonszám, e-mail cím, gyermekek adatai, lakcím, tartózkodási hely stb.) 

Ennek a funkciónak köszönhetően a gyakran változó, elévülő adatok garantáltan frissek maradnak és az adminisztráció terhét leveszi a válláról.  

Dolgozói interfész - OLM Rendszer

biztonságos

A dolgozók adatainak feldolgozása és kezelése adatvédelmi szempontból kritikus elem.

A dokumentumtár  alkalmazást úgy alkottuk meg, hogy az adatvédelmi irányelveknek maximálisan megfeleljen és a dolgozók adatainak kezelése feldolgozása garantáltan lehető legbiztonságosabb legyen.  

fenntartható technológia

A digitális megoldásunknak köszönhetően a papírfelhasználás a töredékével csökkenthető, hiszen a dokumentumok felhőalapú tárolóba kerülnek.  

Fenntartható technológia -OLM Rendszer

inspiráló vélemények

“A Rendszer nagyban megkönnyíti a mindennapi munkaügyi feladataimat. A bevezetés során köszönöm a rendkívül türelmes és ügyfélbarát hozzáállását az OLM csapatának!”
SZABÓ ILDIKÓ
HR vezető
“Gyors, megbízható és könnyen kezelhető a rendszer. Végre nem kell bajlódnom a hó végi papíros jelenléti ívek adminisztrációjával és a bérszámfejtés is elő van készítve.”
KOVÁCS IVETT
Személyügyi intéző
“Örülök, hogy egy volt kollégám figyelmembe ajánlotta a Beosztástervezőt, amellyel a jogszabályoknak megfelelő beosztásokat tudok tervezni és nyomtatni.Ezzel rengeteg időt spórolok meg”
TAKÁCS ANNA
Team Leader

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfél szolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

JÓL HANGZIK? MERT AZ IS!

Töltse ki az alábbi űrlapot és munkatárunk visszahívja Önt!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*