Elismerjük munkáját!

2020.04.30 | Bennfentes
OLM-elismerjuk-blog-kep
"Ha az ember keményen dolgozik, a föld sem tétlenkedik" - kínai közmondás

Május elseje a munka ünnepe, ezen a napon emlékezünk meg arról, hogy az egykori dolgozók miként harcolták ki azt a 8 órás munkaidőt, amelyet napjainkban már olyan természetesnek gondolunk.

Ma már tudjuk, hogy a jó munkához nem csak idő kell. Fontos, hogy a munka elvégzéséhez megfelelő körülmények is legyenek. Van még mit tennünk ezen a fronton. Munkavállalóként büszkének kell lenni a munkánkra és azt a mesteremberek becsületével végezni. Munkaadóként pedig felelősséget kell vállalni a munkavállalóinkért, akik megteremtik a lehetőségét a közös álmunknak.

Mi az amit még megtehetünk szinte azonnal? Az nem más mint a kollégák, az alkalmazottak és vezetők elismerése. Merjük a másik munkáját elismerni és megbecsülni. Merjük kitüntetni egymást szóval és tettekkel is, hogy jobb munkahelyi légkört teremtsünk. Munkáltatóként ismerjük el, ha a dolgozónk jól teljesített és munkavállalóként egymás munkáját is meg tudjuk becsülni akár csak néhány jó szóval.

Tudjuk, hogy a jelenlegi nehéz időszakban sokkal több időt és energiát vesz igénybe az, hogy a korábban megszokott minőségű munkát tudjon végezni.

Elismerjük az Ön munkáját és ennek kapcsán a Munkaügyi Fórummal és az HR-esek Fórumával közösen szeretnénk egy különleges ajánlattal megköszönni és elismerni a munkájat.

koszonjuk-munkajat-olm

Egy különleges kitüntetést készítettünk minden munkaügyes és HR-es számára. 

INGYENES ALKALMAZÁS OTTHONI MUNKAVÉGZÉSHEZ

Ingyenes Home Office csomag. Vegye igénybe a 100%-ban távmunka kompatibilis és költségmentes rendszerünket.
HO-csomag

Mik a csomag előnyei?

  • Költség és kötelezettségmentes
  • Távmunka kompatibilis
  • Könnyen kezelhető alkalmazás
  • 1db aláírással hitelesíthető (szkennelve is)
  • Törvényeknek megfelelő nyilvántartás

AJÁNDÉK MUNKAÜGYI FÓRUM SEGÉDANYAGOK

Szeretnénk ajándékba adni valamit, mert elkötelezettek vagyunk a szakmánk iránt és hiszünk benne, hogy a munkaügyeket lehet egyszerűbben és pontosabban végezni. Össze állítottuk Önnek a munkaügyekben hasznos alkalmazásokat és segédanyagokat, melyek segítségével eredményesen és gyorsabban tud dolgozni.

AJÁNDÉK MUNKAÜGYI SZAKÉRTŐ HR-ESEK FÓRUMA REGISZTRÁCIÓHOZ

sajat-munkaugyes-tanacsado-hr-esek-foruma-global-kep

Ha humán erőforrás területen dolgozó szakember, akkor speciálisan Önnek találtuk ki a HR-esek Fórumát, ahol szintén tud kérdezni tapasztalatot cserélni, más HR-es kollégáktól vagy akár szakértőinktől is. Erzse Tibor munkaügyi szakértő is válaszol.