Igazi élmények várnak a Personal Hungary 2017 rendezvényen

2017.09.25 | Bennfentes

Az év talán legnagyobb emberi erőforrás és munkaügyi szakmai találkozója november 15-16-án kerül megrendezésre. Minden évben nagyon várjuk ezt az dzsemborit, hiszen a páratlanul izgalmas előadások mellett végre személyesen is találkozhatunk és beszélgethetünk veled. Nézd meg miért érdemes a PH 2017-re eljönnöd!

A Personal Hungary rendezvény minden HR-s, munkaügyes és a vállalati élet iránt fokozottan érdeklődő szakemberek találkozója. A 2017-es év szlogenje az Interaktív HR élmÉny! A rendezvényen résztvevő kiállítók és előadók a legelképesztőbb innovációikat mutatják be úgy, hogy abban részt kell venned mert úgy sem bírod kihagyni. Fedezd fel tapintsd ki, mond el a véleményed és ami a legfontosabb találd meg azt amit igazán kerestél ezen a rendezvényen.

A Personal Hungary 2017-es első hívó szava a Learning by experience, mert a tanulás igazi élmény és a helyszín több pontján nem pusztán kardinálisan fontos információkhoz juthatsz hanem lehetőséged van megkóstolni, kipróbálni, megtapasztalni mindent.

Te is szereted azt az érzést amikor megalkotsz valamit és az elégedettséggel tölt el? Pontosan ebben segít a PH 2017 hiszen itt workshopokon és bemutatókon élheted át az alkotás szabadságát. Az innováció pedig mindig is meghatározó volt ezen a jeles eseményen ezért a HR legnagyobb újdonságairól beszélnek neked az előadók. A kiállító cégek is a jövőt képviselik és az újításokat. A legújabb HR trendekért pedig ide kell ellátogatnod.

A kapcsolatépítésre pedig mindig is a Personal Hungary nyújtotta a legtöbb lehetőséget hiszen itt mindenkivel összefuthatsz aki a HR-ben és a munkaügyekben fontos szerepet játszik és valljuk be jó végre személyesen megismerni a kollégákat itt, tudni a vágyaikról, hallgatni a tapasztalataikat.

Mi is számos meglepetéssel készülünk az OLM Rendszer standjánál, hogy interaktívvá tegyük a napodat és megismerhessük egymást. Ha már előfizetőnk vagy akkor pedig hamarosan egy plusz meglepetés is vár. Szóval, ha a Personal Hungary-n jársz mindenképp keresd a felhőnket!

Élményre fel! Találkozzunk a Personal Hungary 2017-en!