Fekete Péntek 100%-os kedvezménnyel

2017.11.24 | Kiemelt

Úgy gondoljuk a Fekete Pénteken a legnagyobb kedvezmény a 100%-os. Ha Ön is egyetért ezzel akkor vegye igénybe a Black Friday alkalmával 100% kedvezménnyel- azaz INGYEN – a SZABADSÁG tervező modulunk alap verzióját* !

Szabadságtervező modul 100% kedvezménnyel*

Tömbök és kartonok helyett pár kattintással tudja a beosztásokhoz igazított szabadságokat nyilvántartani. Előre kitöltött kérelmek és engedélyekkel pedig játszi könnyedségűvé válik az engedélyeztetés. Ezzel a modullal garantáltan élvezni fogja a munkáját!

Eredeti ár.: 39.900 Ft +áfa/ év

Kedvezményesen: 0 Ft

REGISZTRÁLOK

Miért fontos a szabadságtervezés most?

Az év vége közeledtével sokan most kapkodnak, hiszen a Munka törvénykönyve szerint az esedékes szabadnapokat ki kell adni a munkavállalók részére a tárgyévben . A “bent ragadt” szabadságok jogsértésnek minősülnek és bírságot vonhatnak maguk után. Mi szeretnénk megkönnyíteni Ön és a cége életét ezzel az innovatív SZABADSÁG tervező modulunkkal.

*A levél kiküldésétől számított 24 órán belül készült regisztráció esetén érvényes a díjtalan Szabadságtervező modul alapverziója, amely promóciója más kedvezménnyel nem vonható össze. A promócióban szereplő kedvezmények visszavonásig érvényesek. A promócióban nem vehetnek részt OLM Rendszerbe korábban regisztrált felhasználók és már meglévő előfizetők.

OLM Rendszer