Miért ne lehetne izgalmas az, ami kötelező?

2017.10.06 | Tudás

A Könyvelők kredites, képzései bár kötelezően elvégzendőek, de van olyan program, ahol ügyelnek az élményekre is úgy, hogy valóban komoly szakmai tartalmat szolgáltatnak. Mi is ajánljuk a Minősített Könyvelők Egyesületének az új különleges képzését.

Az OLM Rendszer egy tudásalapú cég és mi nagyra becsülünk mindenkit, aki a minőségi tudást átadja és azokat is becsüljük, akik nem restek képezni magukat ezért ajánlunk most főleg a pénzügyes és könyvelők számára egy remek programot illetve átnyújtunk egy 8.000 Ft értékű kupont is.

Miért ne lehetne izgalmas az, ami kötelező? Miért ne lehetne szenzációsan élvezetes, ami kreditpontot ad? Miért ne lehetne minőség,i szakmai konferencia is egyben?

A MINKE tagjai és Harkai István alapító és közgazdász fejében is ezek a kérdések jártak, amikor létrehozták a rendezvényt. Ezért most formabontó továbbképzést tartanak, ahol profi előadók színvonalas előadásai várhatóak minden ízében szokatlan és rendhagyó témákban. A kétnapos rendezvény különlegessége, hogy gyakorlati példákon keresztül vezetik végig a hallgatóságot az elvont ismeretek helyett. +Exkluzív ajándék előadás és extra ajándékkuponnal készülnek Önnek.

Főbb előadók, akik csak Önre várnak:

Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna
bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő, az Adótanácsadók Egyesületének alelnöke 

Dr. Sallai Csilla
okleveles könyvvizsgáló, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Könyvelői Tagozatának elnöke 

Bálint József
okleveles adószakértő, volt NAV revizor 

A helyszín a jól ismert Lurdy Ház (Budapest, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097) Az időpont pedig november 23-24.

A garantáltan hasznos ismeretanyagon túl természetesen a beszerezhető kreditek száma is magas. Mintegy 2-4 kreditpont blokkonként.

Érdemes korán jelentkezni, hiszen a nagy érdeklődés miatt a foglalható helyek száma rohamosan fogy. Mi pedig nagyra becsüljük a tudásvágyat ezért, ha OLM Rendszer partner vagy egy 8.000 Ft-os kedvezménykupont adunk ajándékba, amellyel a képzés ára a felére csökken.

Tudj meg többet Mérlegképes Könyvelők Kötelező Továbbképzéséről ide kattintva.