Frissítés 2018.06.25.

2018.06.25 | Bennfentes | Rendszer

Az Önök visszajelzéseinek köszönhetően további innovatív megoldásokkal bővítjük az OLM Rendszert. Az alábbi frissítések minden felhasználónk számára azonnal elérhetőek.

Ahhoz, hogy frissítésinket igénybe tudja venni, kérjük, hogy mielőtt újra használja a Rendszerét törölje az internetes böngészője gyorsítótárát. Ezt böngészőjétől függetlenül a legegyszerűbben a gyorsbillentyűk lenyomásával teheti meg:

CTRL+Shift+R

Most pedig lássuk a frissítéseket!

Dolgozó beléptetése jövőbeli dátummal

Tudjuk, hogy mennyi adminisztrációval és rohanással jár egy munkavállaló beléptetése. Mostantól az OLM Rendszer segít Önnek abban, hogy ezt a feladatcsoportot könnyebben tudja beosztani, ugyanis most már a jogviszony kezdete előtt is rögzítheti a dolgozó adatait a Rendszerbe és a jogviszony kezdetét figyelembe veszi a Rendszer. Sőt! A beosztásokat is előre elkészítheti a dolgozó számára, hogy mire munkába áll minden flottul várja.

Ha tehát egy munkavállaló érkezik vállalatához jövő hó elsejével akkor csak rögzítse az adatait és állítsa be a jogviszony kezdetét a kívánt időpontra. Ez után a munkaügyi időadatokat elkezdi automatikusan számításba venni az OLM Rendszer.

 

Speciális karakterek használata felhasználói fiók esetén

Az adatok biztonsága kiemelten fontos digitális világunkban. Amit Rendszerünk használata kapcsán biztosan Ön is megtehet biztonsága érdekében, hogy erős jelszavakat használnak vállalatánál.

Az új felhasználó létrehozása során lehetősége van a jelszó megadásánál a speciális karakterek megadására Pl.:  !@#$%_,?;><.

Azt javasoljuk továbbá, hogy minimum 8 karakteres jelszót válasszon, amelyben szerepel speciális karakter, kis- és nagybetű, illetve számok. Érdemes jelszó generátort alkalmaznia és a jelszavak tárolására speciális alkalmazást igénybe vennie. (pl.:Keepass) Kérjük, hogy a felhasználó nevét és jelszavát mindig gondosan őrizze meg.

 

Egyéni szabadság kérvények státuszának kijelzése több felületen

A szabadságolások állapotának nyomonkövetése precizitást igénylő feladat. Mi most egy ötletes fejlesztéssel segítünk önnek. Ezentúl a kérvényezett, kiadott, elutasított szabadság státuszokat megtalálja az:

Időszakos export

Csoportos szabadság

Beosztás

Nyilvántartás

Egyéni munkaidő

Csoportos szabadság export

-felületeken. Ezáltal vezetőként bármilyen szabadsággal kapcsolatos műveletet végez vagy prezentál esetleg statisztikát készít akkor a szabadságok státuszát is egy szempillantás alatt megvizsgálhatja!

 

Nincs még OLM Rendszere? Tegyen egy próbát és regisztráljon most az ingyenes SZABADSÁG tervező modul alap verziójára. Kattintson ide.

Vegyen részt közösségi fejlesztésünkben! A célunk az, hogy közösen egy forradalmi HR ügyviteli modult hozzunk létre. Tudjon meg többet itt.