HR-ADAT-modul-A személyügyi adatbázis -OLM Rendszer

személyügyi nyilvántartás kompromisszumok nélkül

Kezelje egyetlen online felületen a munkavállalók HR adminisztrációjához szükséges adatait, digitális szolgáltatásunkkal. 

Funkciók:

  • Online kezelőfelület
  • Jogosultsági szint beállítás
  • Személyre szabható adatcsoportok
  • Biztonságos szerver
  • Okos szűrő
  • Integráció
  • Export funkciók
HR adat - OLM Rendszer

A személyügyi adatbázis összetevői

Személyügyi nyilvántartás

Üzemorvosi vizsgálatok

 

Jogosítványok szakvizsgák

 

Munkaruha, munkavédelmi eszköz

 

Munkaruházat

 

HOZZÁFÉRHETŐSÉG

HR ADAT modul a személyügyi adatbázis- OLM Rendszer

Minden adat azonnal hozzáférhető és szerkeszthető, a jogosultsági szinteknek megfelelően.  

Ráadásul az adatokat csupán egyszer kell rögzíteni és minden egyes munkafolyamatnál készen álnak a feldolgozásra, hogy időt takarítsanak meg Önnek. 

Nincs szüksége másra csak internetkapcsolatra, asztali vagy mobil eszközre, hogy a központi adatbázisban tudja megtekinteni és szerkeszteni az adatokat, ezáltal kevesebb időt tölt a különböző excel táblázatokban, papíron, található szétszórt munkavállalói adatok összefésülésével.  

JOGOSULTSÁGI SZINTEK

Állítson be jogosultsági szinteket a felhasználókhoz rendelve, hogy garantáltan mindenki azokhoz az adatokhoz férhessen hozzá, amely szükséges a munkafolyamatához.  

A jogosultsági szintek esetén külön meg tudja adni, hogy mely adatokat olvashatja vagy szerkesztheti az adott jogosultsággal rendelkező felhasználó. 

Példa: 

Próba Kft. cégnél a szeretnék delegálni a belépőkártya kiosztást és adminisztrálást az egyik dolgozónak, ezért létrehoznak számára egy olyan jogosultsági szintet, amellyel olvashatja a dolgozók nevét, kártya sorszámát és szerkesztheti a kártya átvétele/cseréje mezőt. Viszont nem fér hozzá a többi érzékeny dolgozói adathoz.  

HR adat modul jogosultsági szintek - OLM Rendszer

személyre szabható adatcsoportok

HR-ADAT-modul-kepernyokep-2-OLM Rendszer

A munkavállalói adatok megjelenítéséhez használja az adatcsoportokat, hogy még gyorsabban, át tudja tekinteni azokat. Ezzel a funkcióval a vállalat vagy az adminisztrációs folyamatnak megfelelően tudják az adatokat kategorizálni. A megoldás előnye az, hogy a kezelőfelületet teljesen az Ön igényei szerint állítható be, ezáltal még kényelmesebb lesz a munka.  

Delegálható adminisztráció

A cége munkafolyamatinak megfelelően tudja a munkavállalók adatkezelését kiosztani. A munkatársai, pedig bármikor hozzáférhetnek a saját munkafolyamataikhoz feltétlenül szükséges adatokhoz.  

További opcionális lehetőség a dolgozói interfész használata, amellyel a dolgozó maga is tudja vezetni az adatváltozásokat. (Pl, lakcím, telefonszám, email cím, gyermekek adatai stb.) 

Dolgozói interfész - OLM Rendszer

Felhasználóbarát kezelőfelület

HR-ADAT.modul-Személyügyi-adatbázis-OLM-Rendszer-kepernyokepek

 Az személyügyi adatbázist úgy alkottuk meg, hogy a kezelése igazi élményt nyújtson és azonnal áttekinthető legyen.

Az eszköz használatával gördülékenyen tudja az adatokat szűrni, olvasni vagy szerkeszteni, hogy minden eddiginél gyorsabbá váljon az ügyvitele. 

Integrálhatóság

Ha vállalatuknál többféle programot használnak az ügyviteli folyamataikhoz akkor az API megoldásunkkal egyszerűen tudják a munkavállaók adatbázisát kapcsolni más szoftverekkel, hogy még könnyebb legyen az adminisztráció.  

Válassza a dokumentum kitöltő mellé a dokumentum kezelő, dokumentum kitöltő  és a dokumentumtár szolgáltatásunkat, hogy adminisztrációját még könnyebbé tegye. 

Integráció OLM Rendszer

GDPR kompatibilis

A dolgozók adatainak feldolgozása és kezelése adatvédelmi szempontból kritikus elem.

Az egységes munkaügyi adatbázis alkalmazást úgy alkottuk meg, hogy az adatvédelmi irányelveknek maximálisan megfeleljen és a dolgozók adatainak kezelése feldolgozása garantáltan lehető legbiztonságosabb legyen.  

Export funkciók

Készítsen látványos kimutatásokat vagy jelentéseket a hitelesítéshez vagy adatok korrigálásához. 

Dolgozói adatok képernyőkép a MUNKARUHA modulban.

inspiráló vélemények

“A Rendszer nagyban megkönnyíti a mindennapi munkaügyi feladataimat. A bevezetés során köszönöm a rendkívül türelmes és ügyfélbarát hozzáállását az OLM csapatának!”
SZABÓ ILDIKÓ
HR vezető
“Gyors, megbízható és könnyen kezelhető a rendszer. Végre nem kell bajlódnom a hó végi papíros jelenléti ívek adminisztrációjával és a bérszámfejtés is elő van készítve.”
KOVÁCS IVETT
Személyügyi intéző
“Örülök, hogy egy volt kollégám figyelmembe ajánlotta a Beosztástervezőt, amellyel a jogszabályoknak megfelelő beosztásokat tudok tervezni és nyomtatni.Ezzel rengeteg időt spórolok meg”
TAKÁCS ANNA
Team Leader

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfél szolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

JÓL HANGZIK? MERT AZ IS!

Töltse ki az alábbi űrlapot és munkatárunk visszahívja Önt!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*