Milyen dolgozói adatok kezelése volna Ön számára a leghasznosabb?

2018.08.10 | Bennfentes

Itt az idő, hogy elhozzuk a forradalmat a Humán Erőforrás szakemberek életébe! A közös célunk, hogy olyan HR modult alkossunk, amely az Ön életét teszi könnyebbé.

Az eddigi vélemények alapján fejlesztettünk tovább. Most újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Amiben ismét szükség van az Ön gondolataira és kívánságaira is.

A programban résztvevők kérései alapján a HR ügyviteli modulunk egy szabad adatkezelést tenne lehetővé. Ez a következőkép néz ki:

Párosítson szabadon adatokat a munkavállalói mellé.  Táppénz papír, jogosítványok, képzések, munkaruházat, eszközök. Bármit, ami a HR adminisztrációjához Önnek szükséges.Állítsa be, hogy az adott dokumentumnak, jogosítványnak mikor esedékes a megújítása vagy a bemutatása. Munkaruházat vagy tárgyak esetén pedig a mennyiséget is megadhat. A Rendszer innovatív kijelzőjén látja, hogy a munkavállalók milyen állománnyal rendelkeznek összesen és egyenként is.

Például a Rendszer megmutatja, hogy kinek kell a táppénzes papírt leadnia, melyik munkavállalónak szükséges megújítani a szakvizsgáját vagy az orvosi alkalmassági iratait. Vagy azt, hogy kinek kell új munkaruházatot rendelni.

 

Ön milyen adatokat választana dolgozó mellé?

Soroljon fel néhány dokumentumot munkaeszközt, jogosítványt amelyet szívesen használna a HR modulban!

Ötleteiért cserébe próbálja ki ingyenesen a HR modulunk korai verzióját! Az OLM Rendszert közösen fejlesztjük ügyfeleink egyedi igényei alapján ezáltal garantáltan az Ön munkaját segítjük Rendszerünkkel!