HR modul

HR modul - OLM Rendszer

FORRADALOM A hr ÜGYVITELBEN

Fűzze össze munkavállaói adatait, hogy minden eddiginél szabadabb HR adminisztrációs ügyvitelt tudjon létrehozni. 

(Táppénz papír, üzemorvosi vizsgálat.  határidő, munkaruha, személyes okmányok stb.)

Kísérje figyelemmel a nyilvántartását látványos felületen.  A lejárati idők közeledtével a Rendszer e-mailes értesítést küld Önnek vagy a kijelölt személyeknek, ha szükséges valamelyiket megújítani vagy beszerezni. 

A HR modul előnyei

Szabadon választható adatkészlet és szegmensek

E-mailes értesítő funkciók

Nyilvántartások mérhető adatokkal

Lenyűgöző kezelőfelület

Online kezelőfelület melyet bárhonnan elér és egy pillantásra átlát. Minden eszközt a könnyen megtalál és tudja majd használni.  

Forradalmi adatkezelés

egyeni-beallitasok-olm-rendszer-demo

A HR modul segítségével csak a képzelete szab határt a felhasználási területeknek. Párosítson munkavállalói alap adataihoz szinte bármit és használja ki az automata értesítő funkciót vagy kimutatásokat. 

Cégre szabva

Az adatokat az Ön igényei alapján összeállított sablonokba rendezzük, hogy ezáltal villámgyorsan tudjon adatkészleteket és nyilvántartásokat készíteni. 

Email-notifications-warnings-hr-module-olm-system

Értesítő funkciók

Emailes értesítés az OLM Rendszerből

A modul az ön által megadott paraméterek szerint képes a rendszerben és E-mailen keresztül is értesíteni önt ezáltal olyan mintha saját titkára lenne. Állítson be készlet értesítőt, határidő lejáratot jelző értesítést vagy limiteket és tudjon mindig időben a szükséges információkról. 

Jogosultság kezelés

Variábilis hozzáférési szintekkel garantáltan biztos lehet benne, hogy mindenki azt látja amire szüksége van. 

egyeni-beallitasok-olm-rendszer-demo

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztás készítéssel járó problémákat. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfél szolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

Töltse ki az alábbi űrlapot és elküldjük önnek a regisztrációt követően az OLM Rendszer HR modul és alkalmazás bővebb ismertetőjét.

Bővebb tájékoztató anyagot kérek

Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*