HR modul

FORRADALOM A hr ÜGYVITELBEN

Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer büszkén mutatja be a minden eddiginél innovatívabb HR ügyviteli modulját. A célunk az hogy forradalmasítsuk a humán erőforrás területén dolgozó szakemberek munkáját és felszabadítsuk az idejüket, hogy a valóban fontos feladatokkal tudjanak foglalkozni. Ki tudhatná a legjobban, hogy miben tudna egy korszerű Rendszer segíteni hanem Önök a felhasználóink és a területen dolgozók. Éppen ezért közösségi fejlesztésben készítettük a HR modult, és az Önök véleménye alapján készítettük el a HR modult.

A HR modul előnyei

Emailes értesítések és figyelmeztetések

Szabadon választható és cégre szabható munkavállalói adatkezelés

Nyilvántartás kezelés mérhető adatokkal

Dokumentumfeltöltés és kezelés

NÉZZE MEG BEMUTATKOZÓ VIDEÓNKAT

HOGY MŰKÖDIK?

1. Párosítson szabadon adatokat munkavállalói mellé

Mondja el nekünk milyen adatokat szeretne a munkavállalóihoz párosítani.Táppénz papír, jogosítványok, képzések, munkaruházat, eszközök. Bármit, ami a HR adminisztrációjához Önnek szükséges!

2. Töltsük fel az adatokat a felhőbe

Ön megmondja mely adatokat szeretné nyilvántartásba venni, hogyan látszódjon a kezelőpulton mi pedig elkészítjük a cégére szabott sablonját és szükség esetén a kezdő adatokkal is feltöltjük.

4. Emailes értesítések és figyelmeztetések​

Ezután nyugodtan hátradőlhet mert a HR modul emailban értesíti Önt, ha egy munkavállalónak például táppénzes papírt kell leadnia. Jelzi a Rendszer, azt is ha valakinek meg kell újítani a szakvizsgáját vagy orvosi alkalmasságit. A munkaruházat kezelés pedig álommá válik mert a kifogyó mennyiségről a kiadásokról vagy cseréről is az OLM Rendszer küld emailt. Sőt! Ön állítja be, hogy az értesítő jelzések és levelek az esedékességtől számított időponttól előre mikor érkezzenek.

JÓL HANGZIK?

Mert jó is. A HR modul önmagában is beszerezhető bármilyen vállalati szoftvert használ. Érdemes megismernie az OLM Rendszer többi modulját is melyek teljesen cégre és költségvetésre szabhatóak. A teljes rendszerrel havonta 260 munkaórát spórol meg egy 100 fős vállalat esetén. 

Az OLM Rendszer egy professzionális munkaidő nyilvántartó rendszer melynek segítségével minden munkaidővel kapcsolatos  kötelezettségére megoldást nyújt. Telepítés nélkül használható felhőalapú technológia amely exkluzív megoldást nyújt a nagyvállalatok számára.

0
ügyfél
0
év munkaügyi tapasztalat
0
fejlesztési óra

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztásokkal járó problémát. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfélszolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk, akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

kérjen visszahívást most

Visszahívást kérek

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk a lehető leggyorsabban fölveszi Önnel a kapcsolatot.