Innováció robbanás egész évben

2018.08.08 | Bennfentes | Digitális transzformáció
Minden eddiginél több fejlesztés.

Célunk, hogy a folyamatos fejlesztésekkel olyan egyedülálló megoldásokat kínáljunk partnereinknek, amelyekkel ötcsillagos felhasználói élményben részesül az OLM Rendszerrel.

Ez a kihívás olyan innováció robbanást eredményez, amely példátlan az alkalmazások világában. Összefoglaljuk most Önnek, hogy milyen újításokkal érhető el a Rendszer

Speak English….

Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer most már elérhető angol nyelven is. A nyelvesítés minden felhasználónk számára elérhető, hogy támogassuk a nemzetközi munkakörnyezetet. Ha rendelkezik már OLM Rendszer fiókkal akkor belépve csak frissíteni szükséges és a jobb sarokban megjelenik az angol zászló.

Ha erre kattint máris angol nyelven üzemel a kezelőfelület. Terveink szerint hamarosan újabb nyelveken lesz elérhető az OLM Rendszer. Természetesen van mód más országok munkaügyi szabályaihoz való alkalmazásra is, hogy kiszolgáljuk a nemzetközi igényeket.

Munka korlátok nélkül

Egyre több nagyvállalat dönt úgy, hogy a dolgozói otthonról és végezhessék a munkájukat. Fontos, hogy a fizikai határoktól mentesen a vezetők és a kollégák tudjanak arról, hogy ki van éppen bent az irodában és ki az, aki otthon elérhető. Jelenleg a SZABADSÁG modulunk felületén tudja ezt nyomon követni, illetve kóddal jelölni vagy kérvényezni.

Dolgozó a jövőből

Tudjuk, hogy mennyi adminisztrációval és rohanással jár egy munkavállaló beléptetése. Mostantól az OLM Rendszer segít Önnek abban, hogy ezt a feladatcsoportot könnyebben tudja beosztani, ugyanis most már a jogviszony kezdete előtt is rögzítheti a dolgozó adatait a Rendszerbe és a jogviszony kezdetét figyelembe veszi a Rendszer. Sőt! A beosztásokat is előre elkészítheti a dolgozó számára, hogy mire munkába áll minden flottul várja.

Ha tehát egy munkavállaló érkezik vállalatához jövő hó elsejével akkor csak rögzítse az adatait és állítsa be a jogviszony kezdetét a kívánt időpontra. Ez után a munkaügyi időadatokat elkezdi automatikusan számításba venni az OLM Rendszer.

Biztonságos belépés

Az adatok biztonsága kiemelten fontos digitális világunkban. Amit Rendszerünk használata kapcsán biztosan Ön is megtehet biztonsága érdekében, hogy erős jelszavakat használnak vállalatánál.

Az új felhasználó létrehozása során lehetősége van a jelszó megadásánál a speciális karakterek megadására Pl.:  !@#$%_,?;><.

Megújult irányítópult

Mérlegelje átláthatóbban a szabadságait. A szabadságtervező irányítópulton a középső Szabadság adatok panelben, megjelenik a munkavállaló számára is a kiadott, kiadható szabadság. Ezzel Ön is és a szabadság igénylője is egy szempillantás alatt látja a felhasználható szabadságait ezáltal a kérvényeknél hatékonyabban tud gazdálkodni velük. Természetesen a Rendszer továbbra is automatikusan jelzi, ha a felhasználó a törvényben előírtaknál és a kiadott szabadságoknál többet igényel.

Kompatibilitás

Az OLM Rendszer fejlesztése során mindig a partnerek igényei alapján készítjük. Az időadatok feladása bérprogramba egy ilyen feladat. Folyamatosna bővül a kompatibilis bérprogramok listája. A nyáron az Armada és a BaBér programmal való kommunikációval bővültünk.

Forradalom a HR ügyvitelben

Hamarosan tesztelhetővé válik az OLM Rendszer HR modulja mely egyedülálló módon közösségi fejlesztésben készül. Ez azt jelenti, hogy a jövőbeli aktív felhasználók véleményei alapján optimalizáljuk a modul elemeit és az ő igényeik alapján visszük tovább a funkciókat. Apropó! Ön elmondta már a kívánságait vagy a véleményét? Ha nem akkor azonnal kattintson ide és képzelje el, hogy mit várna a HR ügyviteli moduljától!

Itt csak a legérdekesebb fejlesztéseket emeltük ki de ezek mellett még számos hasznos apró újítás került be a Rendszerbe az elmúlt évben. Amit pedig érzékelni lehet, hogy január óta nőtt a kapacitásunk, ezáltal a betöltődések és számítások is egy szempillantás alatt készülnek el bármit és kérjen le. Mindemellett érdemes követni blogunkat, ahol minden hónapban beszámolunk a legfrissebb újításainkról részletesen.

Nincs még OLM Rendszere? Kattintson ide és regisztráljon most.