Mostantól ISO 9001 ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkezünk

2022.01.18 | Kiemelt
ISO tanúsítvánnyal rendelkezünk - OLM Rendszer

Az OLM Rendszernél azért dolgozunk, hogy ügyfeleink számára az elérhető legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk biztosítani. 

Ezen törekvésünk fontos állomása, hogy objektíven igazolható standardoknak is megfeleljünk. Büszkék vagyunk arra, hogy fáradozásainkat most  már a Nemzetközi Szabványügyi Intézet (International Organization for Standardization) szabványainak   megfelelően, a Certop Termék- és Rendszertanúsító Kft. is igazolja. 

Örömmel jelentjük be, hogy az OL Munkaidő Kft mostantól rendelkezik az  

ISO 9001:2015   

ISO/IEC 27001:2013  

tanúsítványokkal, melyeket az OL Munkaidő Kft: 

HR digitalizációs rendszer tervezése, fejlesztése, bevezetése, üzemeltetése és támogatása – folyamatokra ítéltek nekünk.

A célunk, hogy a nemzetközileg elismert szabványok bevezetésével még nívósabb szolgáltatásokat nyújtsunk partnereink számára.  

 

Ennek egyik pillére a szoros együttműködés ügyfeleinkkel, hogy igényeik alapján optimalizáljuk szolgáltatásainkat. A minőségpolitikai fejlesztések és a kvalitás folyamatos monitorozása felhasználóink elégedettségét szolgálják.

 

Hisszük, hogy a minőség terén nincs kompromisszum ezért a jövőben is mindent megteszünk, hogy partnereink felhasználóinknak a lehető legtöbbet nyújtsuk.