Ingyenes belépési lehetőség a Personal Hungary 2018 rendezvényre

A találkozás Öröme felülmúlhatatlan. Egy új találkozás pedig izgalmas.  Az év egyik legkiválóbb HR szakmai rendezvénye, színes hátteret ad ennek a találkozásnak.  Éppen ezért szeretettel meghívjuk a Zukunft Personal Hungary 2018-ra, ahol a különleges programok mellett az OLM Rendszer standjánál meglepetésekkel várjuk!

igényelje a jegyét most

1. Nem kell mást tennie csak regisztrálnia az alábbi űrlapon. 

2. A megadott email címre egy személyre szóló kódot küldünk. 

3. A kódot a Zukunft Personal Hungary jegyváltás oldalon váltsa be és hozza el a rendezvényre a jegyét. 

A promóciós belépő semmilyen kötelezettséggel nem jár és teljesen térítésmentes. A november 7-8-án tartandó  rendezvény egyik napjára lehet igénybe venni. Egy személy egy jegyet igényelhet. A Zukunft Personal Hungary 2018 helyszíne : Millenáris “B” Èpülete 1024, BudapestKis Rókus u. 16-20. Kérjük, hogy amennyiben mégsem tudna eljönni azt jelezze felénk. Látogasson el az OLM Rendszer stanjához mert további meglepetésekkel várjuk! 

Magyarország legjelentősebb HR, munkaügy iparági találkozója. Több mint 30 előadó, workshopok, élményszerző pontok, szakmai beszélgetések és kapcsolatépítési lehetőség. Az emberi erőforrás iparág legnagyobb újdonságaival.  Tematikus programterv mely ebben az évben az emberi kapcsolatok a minőségi munkahely hívószavak köré szerveződik és arra, hogy a különböző generációk hogyan tudják egyesíteni tudásukat a hatékonyabb működésért. Az OLM Rendszer standjánál pedig a meglepetések mellet új modulunkat is felfedezheti. További információk a Personal Hungary-ről itt.

regisztráljon itt

Kérjük, adja meg az adatait az ajándék Personal Hungary 2018 belépőjegyhez.

A regisztrációt követően hamarosan, emailben küldjük el a személyre szóló, regisztrációs kódját.