Kompetencia

kompetencia-olm-rendszer

Adminisztrálja egyetlen online felületen a dolgozók képzéseit minden eddiginÉl hatékonyabban.

Kompetencia mátrix alapú, képzés adminisztráció, teljes körű szervezést, lebonyolítást segítő funkciókkal és E-mailes értesítőkkel. Tudja meg hogyan szervezheti hatékonyan képzéseit!

A vállalati képzések szervezése lebonyolítása egy igazi rémálom volt idáig. Rengeteg egyeztetés adminisztrálás és a folyamatos odafigyelés kimerítő volt. 

Ráadásul a munkakörökhöz vagy munkafolyamatokhoz szükséges dolgozók képesítései és jogosítványai gyakran lejártak vagy pontatlanok voltak. 

Az OLM Rendszer KOMPETENCIA moduljával most minden egyetlen intuitív felületre kerül, rengeteg hasznos funkcióval.

KÉRJE SZAKÉRTŐNK SEGÍTSÉGÉT

Ha bizonytalan abban, hogy az Ön vállalatánál a képzések folyamatai hatékonyak akkor kérje ingyenes konzultációnkat* dedikált szakértőnkkel. 

Segítjük átlátni folyamatait és azonnal használható optimalizálási, tanácsokat nyújtunk a kompetencia mátrix kialakításához, illetve a hatékony képzés szervezés és adminisztrációhoz. Mindezt kötelezettség mentesen. Regisztráljon modulunkra és vegye igénybe grátisz tanácsadásunkat.

ELŐNYÖK

ONLINE FELÜLET

Bárhonnan és bármilyen eszközről elérhető felület ahol a dolgozók az oktatók és a képzések szervezői is tájékozódhatnak a szükséges képességeKről.

NAPRAKÉSZ

A kompetencia mátrix garantáltan valós idejű lesz és egyetlen áttekinthető felületen nézheti meg a szükséges elvégzett és elvégzendő oktatásokat, kurzusokat. Mindez a minőségi szabványoknak megfelelően.

DIGITÁLIS JELENLÉT IGAZOLÁS

Papírok és excel táblák helyett mostantól igazolja digitális aláírással a képzésen való részvételt.

INTUITÍV KEZELŐFELÜLET

intuitiv-kijelzo-kompetencia-olm-rendszer

Jogosultsági szintnek megfelelően rendezheti a képzési és képesítési információkat. Mostantól kezdve azonnal látja kinek milyen képzése van meg és mit szükséges elvégeznie vagy megújítania.

KOMPETENCIA MÁTRIX

kompetencia-matrix-funkcio-olm-rendszer

A termeléshez és minőségbiztosításhoz szükséges kompetencia mátrix áttekintése eddig bonyodalmas feladat volt de innovatív megoldásunknak köszönhetően egy kattintással létre tudja hozni és exportálni.

DELEGÁLT KÉPZÉSI FELADATOK

Oktatóként hozzon létre egyszerűen képzéseket, hívjon meg e-mailes értesítővel munkavállalókat. Az oktatás adatai (tárgy, helyszín, előfeltételek, stb) pedig a kurzus adatlapján szerkessze. Sőt! a tananyag is fejlődik ezért a kurzusoknak adjon meg verzió számot.

kepesites-oktatas-funkcio-olm-rendszer

AUTOMATA ÉRTESÍTŐK

automata-ertesito-kompetencia-funkcio-olm-rendszer

Nincs többé elfelejtett liszensz és vizsga mert a KOMPETENCIA modul automatikusan jelzi Önnek vagy a megbízott vezetőnek, ha valakinek közeleg a képesítés megújítása vagy szükséges az elvégzése egy adott munkakörhöz.

MINDEN EGY HELYEN

Az alkalmazás biztonságos formában egy felhőben tárolja a képzés adminisztráció adatait szemben a hagyományos papír és excel alapú adattárolással.

dolgozo-kepesites-funkcio-olm-rendszer

GARANTÁLT JELENLÉT

garantalt-jelenlet-funkcio-olm-rendszer

Szakítson a papír alapú jelenléti ívekkel mert briliáns megoldásunkkal valós időben jelzi a munkavállaló a részvételt a képzésen. Ehhez csak a Rendszer által generált kód beolvasásra van csak szüksége.

KIMUTATHATÓ HATÉKONYSÁG

delegalt-kepzesi-funkcio-olm-rendszer

Az képzések folyamatos szervezése és adminisztrálása eddig akár 160 munkaórát emésztett fel havonta de az alkalmazásunkkal ez mindössze havi 8 órára csökkenthető egy 1000 fős vállalatnál.

ÍGY MŰKÖDIK, DIÓHÉJBAN

Vigye fel a dolgozókat az alkalmazásba. Hozzon létre képzéseket. Adjon meg az oktatásoknak nevet, leírást, helyszín és egyéb adatokat. Állítsa be a dolgozókhoz a szükséges képesítéseket és a képesítések lejárati határidejét. Állítson be automata értesítőket a szükséges képzésekről. Hozzon létre kompetencia mátrixot úgy hogy kijelöli a dolgozókat, telephelyet és időintervallumot. A felületen színbekkel jelölük a régebbi képzéseket, az elvégzendőket és az újakat.

KIKNEK AJÁNLJUK

kinek-ajanljuk-kompetencia-olm-rendszer
  • Gyártó és termelő cégeknek
  • 200 fő feletti létszámmal rendelkező nagyvállalatoknak
  • Speciális területekre ahol szükséges a termelési folyamathoz a munkavállalók rendszeres képzése
  • ISO szabványoknak megfelelni kívánó cégeknek

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

“A Rendszer nagyban megkönnyíti a mindennapi munkaügyi feladataimat. A bevezetés során köszönöm a rendkívül türelmes és ügyfélbarát hozzáállását az OLM csapatának!”
SZABÓ ILDIKÓ
HR vezető
“Gyors, megbízható és könnyen kezelhető a rendszer. Végre nem kell bajlódnom a hó végi papíros jelenléti ívek adminisztrációjával és a bérszámfejtés is elő van készítve.”
KOVÁCS IVETT
Személyügyi intéző
“Örülök, hogy egy volt kollégám figyelmembe ajánlotta a Beosztástervezőt, amellyel a jogszabályoknak megfelelő beosztásokat tudok tervezni és nyomtatni.Ezzel rengeteg időt spórolok meg”
TAKÁCS ANNA
Team Leader

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfél szolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

KÖLTSÉGMENTES TANÁCSADÁS

Dedikált szakértőnk egy tanácsadás keretében segít vállalatának képzési folyamatait átnézni és optimalizálni, hogy költséghatékony legyen. Továbbá segít a minőségbiztosítási szabványoknak megfelelő képzési folyamatok és kompetencia mátrix kialakításában. A két órás audit most költség és kötelezettség mentes 200 fő alkalmazott szám feletti vállalatok esetén.

Jól hangzik igaz? Mert az is.

Kérjen most további információt ajándék tanácsadással, hogy garantáltan idő és költséghatékony legyenek az oktatási folyamatai egy digitális megoldással.

ÉRDEKEL A RENDSZER, VISSZAHÍVÁST KÉREK

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
  • Adjon meg egy értéket ami nagyobb vagy egyenlő ezzel: 1.