Köszönjük, hogy az OLM Rendszert választottad!

2017.07.28 | Bennfentes

OLM ügyfélként egy különleges ajándékkal köszönjük meg, hogy a Rendszert használod!

Fogadd szeretettel a Lagora online dokumentum generáló alkalmazást, melyet teljesen INGYEN használhatsz. Ha még nem ismered az OLM Rendszert akkor regisztrálj itt térítésmentesen.

Az ajándék Lagora egy online dokumentum generáló alkalmazás mely egyedi sablonok alapján egyszerre több iratot képes egy másodperc alatt legenerálni és azokat egy virtuális mappában tárolni és személyekhez kötni.

  • Használata elképesztően egyszerű
  • Segítségével időt takaríthatsz meg hiszen nem kell egyenként másolgatnod az adatokat
  • Biztosan megtalálod az egy személyhez kötődő okiratokat

Ingyenesen használhatod a Munkaszerződést a Kötelező tájékoztató és a Munkaviszony megszüntetéséről sablonunkat!

Munkaügyekkel foglalkozol? Erre tudod használni a Lagorát!

Regisztrálj a hírlevelünkben található űrlapon! Ezt követően értesítünk, hogyha indíthatod az alkalmazást. Vedd fel a munkavállalókat. A sablonok között megtalálod a Munka törvénykönyvének garantáltan megfelelő Munka-szerződést egy Kötelező tájékoztatót a munkaidőről és egy Megszüntetés közös megegyezéssel irat-sablont. Válasszd ki a sablont és csak azokat az adatokat töltsd ki amelyek az adatbázisban nem szerepelnek. Kész is!

Több száz munkavállaló esetén ez a folyamat órákat vett igénybe míg egyenként másolgattad a dokumentumokba a szükséges iratokat a Lagora segítségével csupán néhány perc!

Ezen felül pedig a környezetet is véded hiszen a Lagorában csak szükség esetén kell nyomtatnod az okiratokat ezáltal rengeteg papírt spórolsz meg.

Az ingyenes Lagora használathoz olvasd el hírlevelünket vagy jelezd igényed a marketing@olm.hu email címen!

Köszönjük még egyszer, hogy az OLM Rendszert választottad!