Legyél Te az új csapattag -Call center vezető

2017.05.15 | Bennfentes
Telesales-es kolléga kerestetik.

Call Center vezetőt – várunk az OLM Rendszer vidáman bővülő csapatába. Olyan lelkes embert keresünk az emberarcú cégünkhöz, aki a hangunk és a fülünk, lesz, amikor a leendő partnereinkkel kapcsolatba lép és emberségesen vezeti a telefonos kollégákat. Ha ismersz olyat, akit érdekelne ez a pozíció akkor kérlek oszd meg vele ezt a bejegyzést.

Nálunk Te leszel a csapatod vezére és lelke. A telesales-es kollégákat össze kell fognod, koordinálnod és ellenőrizned. Ha van már tapasztalatod csoportvezetőként akkor szívesen várjuk a kreatív ötleteidet és támogatunk az elképzeléseid megvalósításában.

► Ha úgy haladsz a híváslistán mint a villám, ha imádsz emberekkel beszélgeti, imádsz egy csapatot terelgetni, szervezni, feladatod kiadni, ha az értékesítő vénád pulzál és vonz, hogy végre vállalati ügyfelekkel vedd fel a kapcsolatot (B2B) /ismeretlenek zaklatása helyett/ akkor jelentkezz!

► Szeretünk jó kapcsolatban lenni a partnereinkkel ezért a Te feladatod az is lenne, hogy az új és meglévő ügyfeleinket kérdezd meg a vágyaikról és arról, hogy mennyire elégedettek velünk, vagy szervezd meg, hogy a telesales-esek ezt hogyan csinálják.

► Az új funkcióink ajánlása meglévő ügyfeleknek, valamint piackutatás lesz az első két nagyobb projekted.

Nagyon örülünk, ha dolgoztál már telesales részleg vezetőjeként és ez tudod mivel jár. Kifejezetten proaktív vezető szemléletű új csapattagot keresünk. Plusz pont (de nem elvárás), ha rendelkezel piackutatási tapasztalattal. A nyelvtudás nem feltétel de előnyös.

Ha pedig volt közöd/esetleg érdekel a HR, munkaügy és a vállalati szoftverek világa akkor ne habozz, de ha nem az se baj mert nálunk mindent megtanulhatsz.

Hol fogsz dolgozni?

Az OLM Rendszer egy stabilan növekvő fiatalos vállalat. Online felhőalapú munkaügyi nyilvántartó rendszert kínálunk cégek számára. Az a célunk, hogy a munkaügyekkel foglalkozó emberek munkáját ezzel az innovatív alkalmazással könnyebbé tegyük, hogy a vállalatok a fontos dolgokkal tudjanak foglalkozni.

Nagyon sok ember válláról vettük már le a terhet a Rendszerünkkel és ezért a Te munkád is életeket tesz jobbá és értéket teremt.

► Igazi csapat vagyunk családias környezetben Budapest belvárosában, ahol szeretünk dicsérni és a munkádat magasan honorálni. Emberarcú vállalatba várunk távol a multik gépies környezetétől. Büszkék vagyunk ügyfeleinkre, akik között jó nevű nagyvállalatok és középvállalkozások is vannak.

► Mivel otthonosan mozgunk a munkaügyekben ezért fontosnak tartjuk az átláthatóságot és a korrekt magas munkabért. Mindezt természetesen törvényes bejelentett jogviszonyban.

►Rohamosan növekszünk ezért, ha fejlődni szeretnél a karrieredben akkor a legjobbkor tudsz felszállni.

A feladataidhoz minden szükséges dologgal ellátunk a telefontól a laptopig és a felhőtlen hangulat is garantált.

• Feladatok: Új ügyfelek leadje, piackutatás telefonon, kapcsolattartás az ügyfelekkel, ügyfél adatlapok kezelése, értékesítés és marketing támogatása

• Munkavégzés helye: Budapest, belváros

• Teljes munkaidőben

Jelentkezz most csapattagnak az OLM Rendszerhez, hogy mihamarabb személyesen is megismerjük egymást! 

Küld el önéletrajzodat a tárgy mezőben a ’telesales vezető’ megjelöléssel erre az email címre:

allas@olm.hu

Minden jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot!
OLM Rendszer csapata