Miért választják az OLM Rendszert?

Az OLM Rendszer egy professzionális HR digitalizációs eszköz, amely ügyfélközpontú, gazdaságos és teljesen cégre szabható.

Válasszon olyan HR  portált, ahol törődnek az igényeivel, folyamatosan önnek fejlesztenek és a költsége is minimális. Nézze meg mit kínál önnek az OLM Rendszer:

 

OLM Rendszer minden eszközön

Népszerű moduljaink

olm-beosztas-logo

BEOSZTÁS

Tervezzen beosztásokat játékos könnyedséggel akár egyetlen kattintással, generált munkarend esetén.

olm-munkaido-logo

MUNKAIDŐ

Naprakész, pontos, automatizált és a törvényeknek garantáltan megfelelően, valós idejű munkaügyi nyilvántartás.

olm-szabadsag-logo

SZABADSÁG

Tervezzék meg közösen a szabadságokat vállalatánál innovatív modulunkkal.

KIEMELT TÖRŐDÉS

Kiemelten törődünk ügyfeleinkkel - OLM Rendszer

Ingyenes ügyfélszolgálat, amely elérhető. Barátságos kapcsolattartóink védőangyalként segítenek Önnek a Rendszer használatban vagy kérdései megválaszolásában.

Super-care-program-olm-rendszer

Super Care program

Tanácsadás az OLM Rendszer használathoz és beállításhoz. Kiemelt kapcsolattartóink rendszeresen segítenek Önnek és munkatársainak megismerni az OLM Rendszert, hogy garantáltan az igényeihez igazítsuk a beállításokat.

Hyper Care program -OLM Rendszer

Hyper Care program

Minden új partnerünkkel is magas szinten törődünk ezért az OLM Rendszer bevezetése (implementáció) folyamán három hónapig dedikált szakértők segítik a beállítások optimalizálását és a hétköznapi használat során felmerülő kérdéseket.

Lifetime oktatás - OLM Rendszer

Lifetime oktatás

Új munkatársak érkeztek a vállalatához, vagy jó lenne felfrissíteni a felhasználói ismereteit? Az OLM Rendszernél ez magától értetődő ezért bármikor igényelhet rendszerismereti oktatást.

Rugalmas beállítások

Az OLM Rendszernél ultra rövid határidővel és dedikált projekt menedzserrel támogatjuk egyedi beállítási kéréseit, hogy a legkülönlegesebb igényt is ki tudjuk szolgálni.

Egyedi fejlesztések rövid határidővel- OLM Rendszer

Cégre szabott felépítés

Cégre szabott HR digitalizáció - OLM Rendszer

Szakértőink felmérik vállalata HR adminisztrációját és a valós igényei alapján állítják össze az OLM Rendszer moduljait, hogy garantáltan az Önnek szükséges munkafolyamatait tudják digitalizálni.

Költséghatékony megoldás

Az OLM Rendszer havi díját úgy alakítjuk ki, hogy kedvezőbb legyen az eddig használt vagy piacon található megoldásoknál ezzel támogatva sikerét. Mindezt rejtett költségek nélkül! 

Költséghatékony megoldás - OLM Rendszer

REFERENCIÁK

tudjon meg többet