Okos beosztás modul

smart-schedule

Munkaidő beosztás munkahelyre munkakörre vagy akár munkaállomásokra bontva.

Munkaidő beosztás tervezés, kompetencia, munkakör, munkahely vagy akár munkaállomás alapján is. 

A cég számára az egyik legfontosabb feladat, hogy az egyes területeken azon munkavállalók dolgozzanak, akik képességeik szerint a legalkalmasabb a feladatra.  

A nem megfelelő alkalmazott delegálása egy munkafolyamatra minőség és tudás béli hiányokat okozhat mely negatívan hathat a szervezetre.  

A mai kor igényeinek megfelelően működő vállalat számára elengedhetetlen, hogy minden poszton olyan dolgozó legyen, aki képességei leginkább passzolnak az elvégzendő feladatokhoz.  

Az OKOS BEOSZTÁS modulunkat úgy alkottuk meg, hogy használatával munkahelyre, munkakörre vagy akár munkaállomásra bontva a megfelelő alkalmazottat tudja beosztani. 

OKOS

Az alkalmazás speciálisan a cég munkafolyamataira szabható.

HATÉKONY

Hatékonyan menedzseli a speciális munkafolyamatok személyzetét.

FELHASZNÁLÓBARÁT

Könnyen kezelhető felületnek köszönhetően azonnal ráérez a használatára.

INTUITÍV KEZELŐFELÜLET

atlathato-felulet-okos-beosztas-olm-rendszer

A modul kezelőfelületét úgy alkottuk meg, hogy legyen bármilyen komplex is az adott munkafolyamat Ön egy pillantással áttekintheti a terület munkaerő igényeit.  

Támogatja az erőforrások hatékony szervezését és a döntések meghozatalát.  

Az OKOS BEOSZTÁS használatával pontos képet kaphat az adott műszak dolgozóiról, telephely, munkakör vagy munkaállomás alapján, hogy mindenki a képességeinek megfelelő területre pozícióra, feladatra lett delegálva.  

Speciális igényekre tervezve

Kezelje munkavállalói beosztását akár munkaállomás vagy a cég munkafolyamatainak speciális igényei szerint. 

A modul kifejezetten nagy segítséget jelent a gyárak és termeléssel foglalkozó cégek számára. 

Gyakran előforduló hiba a beosztások elkészítésénél, hogy egyes területekre nem a megfelelő munkavállaló kerül delegálásra. Jelentős visszaesést jelenthet a termelésben, ha az alkalmazottak nem a képességeiknek megfelelő feladatot látnak el. 

Könnyen áttekinthető, hogy az adott pozícióra beosztott munkavállaló milyen képzettségi szinttel rendelkezik így elkerülve a túl vagy alulképzettséget. 

okos-beosztas-vallalat-igenyeire

Mindenki a fedélzeten

okos-beosztas-megfelelo-munkavallalo

Az okos beosztás értesít, ha túlképzett vagy alulképzett személy dolgozik az egyik beosztásban. 

Jelzi, hogy egy adott munkafolyamatra mely képzettséggel rendelkező emberek csoportjára van szükség ezáltal garantáltan a megfelelő képességű munkatársa lesz a számára kijelölt helyen. 

BEOSZTÁS ÉS TÁVOLLÉT KÓDOK

Használjanak bármilyen különleges változó, munkarendeket a vállalatánál az OKOS BEOSZTÁS modul egyedi kódjaival elfelejtheti a körmölést és odafigyelést.  

okos-beosztas-kodok-olm-rendszer

JOGÁSZ A GÉPBEN

Jogszabályvizsgálat funkció

A jogszabály megfelelőségi vizsgálat funkció segítségével olyan mintha egy saját munkajogásza lenne, aki napra készen ismeri a Munka törvénykönyvét és a hatályos rendeleteket. Átnézi a nyilvántartásait és jelzi a hibákat és szükséges javításokat, hogy Ön arra fókuszálhasson, ami igazán fontos.  

ÍGY MŰKÖDIK, DIÓHÉJBAN

Vigye fel a dolgozókat az OLM Rendszerbe. Ha már rendelkezik más modullal is akkor automatikusan bekerülnek az OKOS BEOSZTÁS modulba. 

A felületen munkahelyre, munkaállomásra és munkakörre lebontva is áttekintheti a beosztásokat. 

A Rendszer jelzi, hogy a beállított adatok alapján a munkavállaló alul vagy túlképzett és ennek megfelelően egyszerűen tudja módosítani, delegálni a megfelelő munkavállalót a megfelelő feladatra. 

Az OLM Rendszer KOMPETENCIA moduljával történő együttes használatával még pontosabb képet kaphat az alkalmazottak képességeiről és készségeiről. Közös alkalmazásuk lehetővé teszi, hogy még pontosabban tudja elkészíteni az telephelyek vagy műszakok beosztását képességeik szerint és megtervezze a szükséges vagy megújítandó tréningeket. 

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztás készítéssel járó problémákat. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfél szolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

Jól hangzik igaz? Mert az is.

Töltse ki az alábbi űrlapot és elküldjük önnek az OLM Rendszer OKOS BEOSZTÁS modul bővebb ismertetőjét.

Bővebb tájékoztató anyagot kérek

Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*