Szövegíró kerestetik

2018.04.24 | Bennfentes

Ha vénádban van az írás és érdekel a HR, munkaügy, hatékonyság, menedzsment, gazdaság témaköre akkor itt egy remek lehetőség részmunkaidőben. Ha szakújságírói babérokra törnél (netán már az vagy), dolgoztál már tartalom gyárosként vagy csak a tollforgatás a hobbid akkor ez Neked szól. Ha ismersz ilyen ’írókézt’ a környezetedben akkor oszd meg vele!

Kik vagyunk mi?

Az OLM Rendszer egy igazi magyar start up vállalkozás nagyvállalati ügyfelekkel. Online Munkaidő Nyilvántartással foglalkozunk. Hisszük, hogy a technológia jobbá teszi az emberek életét és azon fáradozunk minden nap, hogy a Rendszerünket használva a HR-s és munkaügyes kollégák munkája könnyebb legyen.

Milyen feladatok várhatóak?

Tartalommenedzsment és a Te ötleteid alapján kell blogbejegyzéseket, cikkeket és video szkripteket, újság és PR cikkeket írni a felsorolt témákban. Természetesen szakmai szempontból átnézzük mi az elkészült anyagokat és a képeket grafikákat elkészítjük hozzá. Neked arra kell törekedned, hogy az minőségi és érdekes munka legyen.

Hogyan dolgozzunk együtt?

Előre megbeszéljük a témákat javaslatokat, majd pedig a határidőket. Az elkészült művet világhódító útjára indítjuk. A munkákat otthonról is el tudod készíteni kényelmesen és ígérjük nincsenek feszes határidők és siettetés.

Milyen javadalmazásra számíthatsz?

Havonta 20.000-50.000 Ft körüli összeg, amit tudunk nyújtani cserébe 2-4 blogtartalmat (3000 karakter körüli) tartalmat kell készteni. A célunk, hogy minőségi tartalmat tudjunk nyújtani és nem mennyiségit. Később pedig egyre több munka lesz, amely fényében növekszik a javadalmazás is.

Előnyök?

Ha érdekelnek ezek a témakörök és netán ismered az olyan szavakat, mint ’buyer persona’ vagy ’marketing szövegírás’ és ’seo’. De, ha egyszerűen csak szeretsz írni és érdekelnek a kihívások akkor is várjuk jelentkezésed.

Ha felkeltette érdeklődésed ez a feladat akkor kérlek, hogy egy emailban írj egy pár mondatos bemutatkozást és felvesszük veled a kapcsolatot.

Az email cím: marketing@olm.hu Kérlek a tárgymezőbe írd be: ‘szövegíró munka’.

Köszönjük!