Termelés modul

PRODUCTION

Innovatít megoldás termelési folyamataira

Tegye átláthatóvá a termelési folyamatokat és maximalizálja a vállalata teljesítményét innovatív megoldásunkkal

A termelési folyamatok átláthatósága nagyban segíti a vállalat versenyképességét és produktivitását. A megfelelő adatok ismeretében könnyebb optimalizálni a munkafolyamatokat, meghatározni, hogy egy adott termékből mekkora mennyiségre van szükség és mennyi időbe telik az előállításuk. TERMELÉS modulunkat úgy alkottuk meg, hogy használatával egyetlen online felületen tekintheti át cégre szabottan a termeléshez kapcsolódó legfontosabb adatokat.

ÁTLÁTHATÓ

Egyszerűen kezelhető felületnek köszönhetően azonnal ráérez a használatára

PONTOS

A rendszerben pontosan láthatóak azok az adatok amelyekkel a termelés maximalizálható

CÉGRE SZABOTT

Az alkalmazás speciálisan a cég termelési folyamataira szabható

egyszerűen kezelhető FELÜLET

termeles-modul-olm-rendszer

Az OLM Rendszer TERMELÉS moduljának kezelőfelületét úgy alkottuk meg hogy minden a produktivitáshoz szükséget adatot könnyedén figyelemmel tudjon kisérni. 

kézzel fogható folyamatok

A termelés akkor lesz sikeres, ha hatékonyan optimapizálható. Az eddig papíron, táblázatokban vezetett adminisztráció nagyon sok időbe telt.

Ahhoz, hogy minden kész legyen és átláthatóvá váljon a termelési folyamat, szükség van egy forradalmi alkalmazásra.

A TEREMELÉS modul az Ön hű társa lesz, hogy maximalizálja a vállalata produktivitását. Innovatív megoldásunkkal akár valós időben követheti nyomon a termelési folyamatokat, motiválhatja a dolgozókat és szervezheti meg professzionálisan a munkafolyamatokat. Telephelyre, ágazatra és termékekre lebontva.

agazati-kod-termeles-modul-olm-rendszer

vállalatára hangolva

Minden eddiginél hatékonyabban tudja a termelést összehangolni a beosztásokkal, szabadságolásokkal és a távollétekkel, hogy maximalizálja a produktivitást. A TERMELÉS adataiból pedig látványos döntést támogató grafikonokat tud készíteni. 

ÍGY MŰKÖDIK, DIÓHÉJBAN

Kidolgozzuk közösen, hogy a termelési folyamataihoz milyen sablonra van szüksége. Ossza szét az egyedülálló, virtuális sablon alapján a késztermékeket vagy a projekteket költséghelyek és részlegek alá. Sőt! Adjon meg ágazati kódot a késztermékekhez ezzel segítve a dolgozók és a könyvelés munkáját is.

A briliáns kezelőfelületen megjelennek a cége produktivitásához szükséges kulcsmutatók, mindezt időszakra részlegekre vagy akár munkavállalókra bontva, ezáltal egy csapásra minden munka és hatékonysághoz szükséges mutató érzékelhetővé válik.

Ossza meg a munkát másokkal, hogy a lényegre tudjon koncentrálni. Az OLM Rendszer páratlan tulajdonságának köszönhetően a felhasználók jogosultsági szintekhez vannak kötve. A Termelés modul esetén a részlegek dolgozói külön is vezethetik a késztermékeket vagy az elkészült projekteket.

Változtassa látványos grafikonná a száraz adatokat, hogy mindenki értesüljön a sikerekről és a kihívásokról.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

“A Rendszer nagyban megkönnyíti a mindennapi munkaügyi feladataimat. A bevezetés során köszönöm a rendkívül türelmes és ügyfélbarát hozzáállását az OLM csapatának!”
SZABÓ ILDIKÓ
HR vezető
“Gyors, megbízható és könnyen kezelhető a rendszer. Végre nem kell bajlódnom a hó végi papíros jelenléti ívek adminisztrációjával és a bérszámfejtés is elő van készítve.”
KOVÁCS IVETT
Személyügyi intéző
“Örülök, hogy egy volt kollégám figyelmembe ajánlotta a Beosztástervezőt, amellyel a jogszabályoknak megfelelő beosztásokat tudok tervezni és nyomtatni.Ezzel rengeteg időt spórolok meg”
TAKÁCS ANNA
Team Leader

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfél szolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

Jól hangzik igaz? Mert az is.

Ügyfélszolgálatunk és értékesítőink nagyon kedvesek és alig várják, hogy beszélgessenek Önnel.
Kérjen visszahívást és tudjon meg többet az OLM Rendszer TERMELÉS moduljáról.

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*