Bemutatjuk forradalmi megoldásunkat járványhelyzetre

2020.04.09 | Rendszer
hokamera-belepteto-rendszer

A jelenlegi vírus okozta helyzetben szükség van olyan innovatív megoldásokra, amelyek csökkentik a megfertőződés kockázatát. Ezért bemutatjuk Önnek a legújabb fejlesztésünket a TESTHŐMÉRSÉKLET -MÉRŐ RENDSZERT.

A rendszer kialakításánál kiemelten fontos, hogy a már meglévő rendszereink mellett és teljesen önállóan is alkalmazható legyen.

Jelenleg minden vállalat új nehézségekkel néz szembe. Fontos, hogy a munkahelyek által nyújtott biztonságérzetet az új hőkamerás berendezésünk támogassa, ezzel segítve a cégvezetők, humánerőforrás területen dolgozók épülettulajdonosok és munkavállalóik napi munkáját. Az egyedülálló testhőmérséklet-mérő berendezéseinkkel csökkenthető a kockázata a bezárásnak vagy munka beszüntetésnek.

Mit tud az OLM Testhőmérséklet -mérő rendszere?

A hőkamerás készülék együttes egyszerűen és gyorsan tudja ellenőrizni a belépők testhőmérsékletét magas átmenő forgalom esetén is. Másodpercenként akár 15 mérést tud elvégezni és a mesterséges intelligenciával (AI) támogatott rendszer alkalmas arra, hogy a megszokott belépési ütemet biztosítsa. Ha a kívánt hőmérséklet feletti szintet ’lát’ a kamera készít egy képet a személyről és azonnal hang és email értesítést küld. A modul 1000 arc tárolására is képes.

Ha felkeltettük érdeklődését ez a forradalmi megoldás akkor nézze meg a TESTHŐMÉRSÉKLET -MÉRŐ RENDSZER oldalunkat és kérjen további információt. Sőt! Már bérleti konstrukcióban is elérhető.