Tavaszi bitfakadás és funkció virágzás az OLM Rendszernél

2019.03.07 | Kiemelt
olm-rendszer-ujdonsagok-tavassal

A tavasz a megújulás ideje és az OLM Rendszer fejlesztő műhelyében lázasan dolgozunk, hogy a minden hónapban innovatív megoldásokkal gyorsítsuk tovább vállalata munkaügyeit. A szédületes tempóban annyi újdonság kerül napvilágra, hogy most egy rövid összefoglaló bejegyzésben mutatjuk meg Önnek az elmúlt időszak leghatékonyabb fejlesztéseit.

Továbbfejlesztett exportok

Egy jó döntés kulcsa gyakran egy pontos kimutatás. A vállalatok erőforrásait átlátni pedig stratégiai előnyhöz juttattja a vezetőket. Ötletes megoldásunkkal most költséghely vezetőként vagy adminisztrátorként könnyen áttekinthető riportokat tud készíteni export funkciónk segítségével.

  • A továbbfejlesztett export előnye, hogy költséghelyekre bontva készíthet kimutatásokat.
  • Jogosultságtól függően fér hozzá a költséghelyek adataihoz.
  • A kívánt adatokat időszakos, havi és napi lebontásban is kinyerheti akár dolgozókra vagy egy munkavállalóra vetítve.

Lépjen be az exportok menübe. Válassza az Excel lapfület majd az Időszakos exportot.

A költséghely összesítők a sablonok ablakban jelenik meg. A ’Vezetett költséghely’ azon költséghelyek adatait összesíti, amelyhez Ön van hozzárendelve.

Amennyiben Ön magasabb jogosultsági szinttel rendelkezik akkor a ’Látható költséghelyek’-re kattintva azon költséghelyek adatait összesítheti, amelyek megjelenítéséhez jogosultságot kapott. Adminisztrátori szinten pedig az összes beállított költséghely adatait tudja összesíteni.

Az innovatív megoldásnak köszönhetően kérje le a költséghely összes dolgozójának összesített munkaidő adatait vagy bontsa le csak néhány, esetleg egyetlen dolgozóra.

Az export táblázat sablonban a kimutatáshoz szükséges főbb adatokat továbbra is be tudja állítani ezáltal azok az adatok kerülnek be az export táblázatba, amelyekre Önnek szüksége van.

Az kész export táblázat fejléceit pedig színekkel láttuk el, hogy a különböző munkaügyi információkat könnyedén fel tudja dolgozni.

Szeretne a vezetőség számára egy negyedéves munkaügyi kimutatást készíteni a saját költséghelyéről. Minden középvezető elkészíti ezt a jelentést a saját részlegén.  A menedzsment tudni szeretné, hogy mennyi beosztott óra volt, mennyi túlórát használtak el az évesből. Az influenza járvány, miatt mennyi betegszabadság volt és hányan voltak távolléten. Az információk birtokában pedig tudnak dönteni a beosztásokról illetve mozgósíthatják a termelés áttervezését vagy akár a munkaerő felvételt.

Ekkor Ön kiválasztja a negyedéven megfelelő időintervallumot amely 2019.01.01-2019.03.31-nek felel meg. Kiválasztja a vezetett költség helyet és az összes munkavállaót.

A kész export táblázatban a munkavállaókat is látja külön, illetve a az összesített munkaórákat, túlórákat, távolléteket és szabadságokat. A kész táblázattal átláthatóvá válik a költséghelyek munkaügyi állapota.

Az export táblázataink ennél is többet tudnak. Olvassa el korábbi bejegyzésünket az időszakos/havi/napi exportokról.

Érkezik az új modul

Az innováció robbanás továbbra is tart az OLM Rendszernél. Ennek gyümölcse egy vadi új modul, amelyet azért hoztunk létre, hogy minden eddiginél átláthatóbbá váljanak a folyamatok vállalatánál. Az új modulról hamarosan lerántjuk a leplet ezért érdemes követni minket.

20% kedvezmény extra funkcióinkra

Az elmúlt év ugrásszerű fejlesztési munkáinak köszönhetően több mint 50 extra és segéd funkció vagy megoldás született a felhasználói kutatások alapján. Az extra funkcióink segítségével az OLM Rendszerben egy-egy speciális munkafolyamatot még gyorsabban és páratlanul könnyedén tud elvégezni. 

Ezekkel a kreatív megoldásokkal most tovább tudja ’tuningolni’ OLM Rendszerét hihetetlenül alacsony áron. Sőt! Összeszedtük a legjobbakat és most 20% kedvezménnyel kínáljuk Önnek. Lépjen be az OLM Rendszer felületére vagy kattintson ide és böngésszen bátran extra funkcióink között. Kérdése esetén keresse bizalommal kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserét, Simony Anikót a + 36 30 416 1664 telefonszámon vagy a simony.aniko@olm.hu email címen.

20% kedvezmény - OLM Rendszer

Kiterjesztett tudás

Az egyik modulunkat pedig a modern kor és a speciális iparágak igényei szerint kiterjesztjük olyan speciális funkciókkal, amelyekkel professzionális módon tudja vállalata erőforrásait kiaknázni, mindezt játékos könnyedséggel. Hogy mi ez?  Egyelőre maradjon titok, de hamarosan Ön is igénybe veheti.

Védőangyal minden ügyfelünknek

Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszernél elkötelezettek vagyunk, hogy a partnereink a lehető legmagasabb fokú kiszolgálást kapják hiszen prémium vállalati alkalmazásként fontos, hogy kapcsolatban legyünk és segítsük bemutatni az Ön által is elérhető rendszereket vagy meghallgassuk az Ön véleményét. Éppen ezért új csapat taggal bővültünk a felhőnél. Simony Anikó kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársunk az Ön segítségére lesz a Rendszer újításainak bemutatásával és szívesen meghallgatja a tapasztalatait vagy fejlesztési ötleteit is.  

Alkalmi munkavállalók jogszabály megfelelőségi ellenőrzése

A modern foglalkoztatás kihívásait az OLM Rendszerrel könnyedén teljesítheti. Ha Önnél alkalmi munkavállalók dolgoznak vagy sok a projekt- és idényjellegű munka akkor ezt a fejlesztést egyszerűen imádni fogja. Az OLM Rendszer jogszabály megfelelőségi funkciója, mint a saját munkajogásza veszi figyelembe az alkalmi munkavállalókra vonatkozó speciális szabályokat. Figyelmezteti Önt, ha a beosztás, vagy nyilvántartásban eltérés van és intuitívan is segíti Önt ezáltal biztos lehet benne, hogy a munkaügyi nyilvántartása megfelel a Munka törvénykönyve alkalmi munkavállalókra vonatkozó paragrafusainak.

Továbbfejlesztett szűrő

Mostantól kezdve, ha ugyanazokkal a munkavállalókkal szeretne dolgozni több felületen akkor elegendő kiválasztani a kezelni kívánt munkavállalókat és a többi felületen már automatikusan a kiválasztottak dobozban jelennek meg. Elég, ha csak a szűrés gombra kattint. Ezzel megspórolja a dolgozók kiválogatását a különböző felületeken.

Például.: Tegyük fel, hogy a BEOSZTÁS felületen kiválaszt pár dolgozót és egy időszakot, elkészíti a beosztásukat majd átkattint a MUNKAIDŐ felültre és ugyanazon dolgozók ugyanabban a sorrendben szerepelnek a ‘Kiválasztottak’ dobozba és már az időszak is előválasztóban szerepel.

Sőt! A dolgozói beállítások során is lehetséges. Pl.: Válasszon ki egy munkavállalót a dolgozói alapadatokban, majd kattintson a ‘Munkarendek’ fülre. Ekkor a dolgozó látható a ‘Kiválasztottak’ dobozba és csak a szűrésre kell kattintania. Ezt a páratlan funkciót automatikusan beállítottuk Önnek!

Szabadság ütközés figyelés

Előfordult már a vállalatuknál az a jelenség, hogy eltűntek szabadságra az emberek és nem volt az adott osztályon részlegen senki, akinek fel kellett volna venni a munkát? A szabadságok 80%-ról a munkáltató dönt pontosan azért, mert a szabadságolások kedvelt időszakai miatt a munkavállalók hasonló időszakokban szeretnek pihenni. Ez sokszor nem gond, de nem minden pozícióban.

A precízebb szabadságtervezésért hoztuk létre a szabadság ütközés figyelést. Hozzon létre szabadon csoportokat és rendelje hozzá a munkavállalókat. Például, termelés, ügyfélszolgálat, raktárosok, menedzsment, stb. A csoportok tagjait szabadon tudja áttenni egy másik csoportba és ki és beléptetni.

HR modul

A HR modulunkban a munkavállalókhoz szabadon tud majd adatokat párosítani (táppénz papír, jogosítványok, munkaruházat…stb) és ezeket nyilvántartani tudja. Sőt! A Rendszer emailben értesíti, ha valami, lejár kifogy vagy szükséges. Ezáltal olyan mintha egy saját asszisztense lenne! Tudjon meg többet a HR modulról itt.

Kövessen minket a közösségi hálózatokon is!