Mondja el véleményét

Itt az idő, hogy elhozzuk a forradalmat a Humán Erőforrás szakemberek életébe! A közös célunk, hogy olyan HR modult alkossunk, amely az Ön életét teszi könnyebbé.

Csatlakozzon most küldetésünkhöz, hogy együtt egy minden igényt kielégítő HR adminisztrációs rendszert hozzunk létre. Nem kérünk mást csupán annyit, hogy mondja el:

Melyik HR adminisztrációs feladat rabolja legjobban az idejét?

De akár úgy is kérdezhetnénk, hogy milyen funkciókat látna szívesen egy HR modulban? Mi az a képesség munkafolyamat, amit átadna a Rendszerünknek, hogy Ön valóban a fontos HR kérdésekkel foglalkozzon és ne a ,,körmöléssel”. Akár több ötleten is nyugodtan írhat.

Belső képzések megtervezése? Táppénzes papírok összegyűjtése? Dolgozók kiértesítése lejáró dokumentumokról? Üzemorvos vizsgálatok jelzése? Munkaruházat nyilvántartása? Jogosítványok nyilvántartása és érvényességének jelzése? …

Minden véleményre nyitottak vagyunk a közösségi fejlesztésünk során. Gondoljon bele! Most olyan alkalmazást készítünk amelyet az Ön igényei alapján készül el ezáltal teljesen személyre szabott. A részvételéért pedig többet adunk mint a hálánkat…

Véleményéért cserébe

A HR modulunkat ingyenesen használhatja két hónapon át és további elképesztő kedvezményeket biztosítunk Önnek legyen szó a HR modul vagy az OLM Rendszer használatáról. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget hiszen nincs veszteni valója. Együtt fejlesztünk Önnek!

Töltse ki az alábbi űrlapot véleményével és első kézből tudhat meg információkat a hamarosan debütáló HR modulunkról!