Hosszú élet titka a Zukunft Personal Hungary 2018 rendezvényen

2018.09.14 | Tudás

Az év egyik legnagyobb humán erőforrás és munkaügyi szakmai találkozója megújult néven nem kevesebb kérdésre keresi most a választ, mint a Mi a hosszú és boldog élet titka?  Mi nagyon várjuk ezt a rendezvényt hiszen találkozhatunk önökkel és az előadások pedig elképesztően izgalmasak. Nézze meg miért érdemes a PH2018-ra eljönnie!

A Personal Hungary már évek óta a HR-es Munkaügyes szakemberek kedvelt szakkonferenciája. Az előadók, előadások, networking események és a kiállítók garanciát nyújtanak rá, hogy a november 7-8-án tartandó esemény igazi élmény lesz Önnek. Ebben az évben jövőbe mutató lépést ugrott a rendezőség hiszen Zukunft Personal Hungary nevet vették fel. A Zukunft németül jövőt jelent és azt a szellemiségét fejezi ki, hogy mindig a legújabb trendeket és ismereteket szeretnék elhozni.

Mint minden évben most is egy téma köré szerveződnek az előadások és az interaktív élmények. 2018-ban a generációk találkozásának színterévé válik a dzsembori. Megmutatjuk, hogyan lehet kiaknázni a munkahelyeken azt az előnyt, amely az idősebb munkavállalók tapasztalatából és a fiatalabbak impulzív technológiában jártasságának erejéből következik.

Az előadások során pedig a hosszú és boldog élet titkára mutatunk alternatívákat. Miért fontos ez? Mert a jó munkahelynek ebben szerepet kell vállalnia, hiszen életünk javát a munkahelyen töltjük.

Ezen túl pedig a MeetingPoint-okon szakmai kapcsolatokat építhet a Touch&Play pontokon pedig az élmények mellett hasznos ismereteket szerezhet. Most különösen nagy figyelmet kap az Employer Branding és a Corporate Health hiszen a munkavállalók megtartásában komoly szerepet játszanak.

A kiállítók között pedig természetesen velünk az OLM Rendszerrel is találkozhat. Most is meglepetésekkel készülünk.

Látogasson el a Zukunft Personal Hungary 2018 rendezvényre  2018 november 07-08-án.