Állások

Várjuk szeretettel az OLM Rendszer dinamikusan fejlődő, nemzetközi csapatába. Vállalatunk folyamatosan növekszik és bővül. Bízunk benne, hogy Ön is megtalálja számítását vállalatunknál. Ezen az oldalon találja a nyitott pozíciónkat. Ha most nincs az Ön képesítésének megfelelő nyitott állás, ne csüggedjen. Küldje el önéletrajzát adatbázisunkba (ugyfelszolgalat@olm.hu email címre) hiszem folyamatosan bővülünk.

key account manager

A pozíciót kifejezetten bérszámfejtési, munkaügyi, HR adminisztrációs területen dolgozóknak ajánljuk, akik szeretnének ügyfelekkel dolgozni és egy nagy lépést tenni a szakmai karrierjükben. Várjuk szeretettel az OLM Rendszer folyamatosan bővülő csapatába.  Keressük HR digitalizációs szakértőnket, aki nagyvállalati ügyfeleink számára nyújt szakmai támogatást HR és munkaügyi folyamataik digitalizációjában.

Key Account Manager pozíció -OLM Redszer

HR DIGITALIZÁCIÓS SZAKEMBER

Keressük HR digitalizációs szakértőnket, aki nagyvállalati ügyfeleink számára nyújt szakmai támogatást HR és munkaügyi folyamataik digitalizációjában.

HR digitalizációs szakember pozíció az OLM Rendszernél
partnerprogram-olm-rendszer

LEGYEN VISZONTELADÓ PARTNERÜNK ÉS NAGYKÖVETÜNK

Egy jó kapcsolat segít, hogy együtt közös sikerekben részesüljünk, és egy igazán jó termékkel tudjuk a világ minden táján segíteni a vállalatokat. Csatlakozzon az OLM Rendszer kereskedelmi partnerhálózatába, hogy egy jobb digitális jövőt teremtsünk!