Állások

Várjuk szeretettel az OLM Rendszer dinamikusan fejlődő, nemzetközi csapatába. Vállalatunk folyamatosan növekszik és bővül. Bízunk benne, hogy ön is megtalálja számítását vállalatunknál. Ezen az oldalon találja a nyitott pozíciónkat. Ha most nincs az Ön képesítésének megfelelő nyitott pozíció ne csüggedjen. Küldje el önéletrajzát adatbázisunkba a (haver.balazs@olm.hu email címre) hiszem folyamatosan bővülünk.

Értékesítési asszisztens pozíció az OLM Rendszernéál

ÉRTÉKESÍTÉSI ASSZISZTENS

Lépjen előre egy nagyot és csatlakozzon dinamikusan fejlődő vállalatunkhoz! A sikerekhez egy olyan precíz, elhívatott személyt keresünk a csapatunkba, aki támogatja az értékesítés munkáját és segíti az irodánk működését! Ha önre igaz, hogy precízen dolgozik és kedveli ha több szálon futnak az ügyek akkor ezt a pozíciót önnek találtuk ki!

HR DIGITALIZÁCIÓS SZAKEMBER

Keressük HR digitalizációs szakértőnket, aki nagyvállalati ügyfeleink számára nyújt szakmai támogatást HR és munkaügyi folyamataik digitalizációjában.

HR digitalizációs szakember pozíció az OLM Rendszernél
partnerprogram-olm-rendszer

LEGYEN VISZONTELADÓ PARTNERÜNK ÉS NAGYKÖVETÜNK

Egy jó kapcsolat segít, hogy együtt közös sikerekben részesüljünk, és egy igazán jó termékkel tudjuk a világ minden táján segíteni a vállalatokat. Csatlakozzon az OLM Rendszer kereskedelmi partnerhálózatába, hogy egy jobb digitális jövőt teremtsünk!