Oldal kiválasztása

Dokumentum kitöltő

Töltse fel adatokkal a dolgozók dokumentumait egy gombnyomással.

Dokumentum kitöltés villámgyorsan- OLM Rendszer

500 munkaszerződés akár 3 másodperc alatt

Töltse fel sablonból adatokkal dokumentumait egyetlen gombnyomással, a dokumentum kitöltő alkalmazás segítségével.

Több száz fős dolgozói létszám mellett egy módosításhoz akár két hónap munka kellett hiszen minden munkavállalót értesíteni kellett. A dokumentumokat kinyomtatni lefűzni aláíratni és iktatni. Mennyi tévedés és keveredés sok fölösleges adminisztráció…

Forradalmi dokumentum kitöltőnkkel ezt a vesződséget örökre elfelejtheti. élvezze ki a modern technológia nyújtotta előnyöket és felesleges adminisztráció helyett bízza a munkát az OLM Rendszer megoldására.

Hogyan működik?

Töltse fel saját sablonjait

Legyen szó bármilyen egyedi dokumentum sablonja, az OLM Rendszerben a saját formátumait használhatja. Csak küldje el milyen iratmintákat szeretne használni. Alkalmazásunkban talál megbízható iratminta sablonokat is

Töltse ki adatokkal az iratminta sablont

Az egyedi változó adatokat (mint például a munkavállaló adatai) csak egyszer kell kitölteni és utána a program beilleszti a többi irat megfelelő helyére.

Készen is van

A munkavállalóhoz rendelt összes dokumentum, adatokkal kitöltve áll rendelkezésére. Ez 500 munkaszerződés esetén egy 3 másodperces folyamat.

Hatékonyság

A forradalmi dokumentum kitöltő minden eddiginél gyorsabb és precízebb adatrögzítést tesz lehetővé. 500 munkaszerződés kitöltése dolgozói adatokkal mindössze 3 másodpercet vesz igénybe.

Próbálja ki bármilyen iratmintával és az eredmény lehengerlő lesz!

Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer
Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Felhasználási ötletek

  • Munkaszerződések
  • Kötelező tájékoztató
  • Nyilatkozat
  • Átadás átvétel
  • Üzemorvosi beutaló (belépő, kilépő, időszakos)
  • Tájékoztató anyagok

Felhasználóbarát kezelőfelület

Az online kezelőfelület használata elképesztően egyszerű. Szinte azonnal ráérez a használatára és igazi élmény vele a munka.

Felhasználóbarát kezelőfelület - OLM Rendszer
Dolgozói interfész - OLM Rendszer

Dolgozói interfész

Lehetősége van a dolgozók számára készített profil oldalt bekapcsolni, ahol saját maguk is szerkeszthetnek vagy olvashatnak adatokat. (Telefonszám, e-mail cím, gyermekek adatai, lakcím, tartózkodási hely stb.)

Ennek a funkciónak köszönhetően a gyakran változó, elévülő adatok garantáltan frissek maradnak és az adminisztráció terhét leveszi a válláról.

Mobil alkalmazással

A beosztások elérhetőek HR mobil applikációnkban is. A beosztások mellett valós idejű munkaügyi adatok. Szabadság-távollét kérvényezés jóváhagyás. Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor tud szabadságot vagy távollétet kérvényezni. A percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Integrálhatóság

Ha vállalatuknál többféle programot használnak az ügyviteli folyamataikhoz akkor az API megoldásunkkal egyszerűen tudják a munkavállaók adatbázisát kapcsolni más szoftverekkel, hogy még könnyebb legyen az adminisztráció.

Biztonság

A dolgozók adatainak feldolgozása és kezelése adatvédelmi szempontból kritikus elem. Az alkalmazást úgy alkottuk meg, hogy az adatvédelmi irányelveknek maximálisan megfeleljen és a dolgozók adatainak kezelése feldolgozása garantáltan lehető legbiztonságosabb legyen.

Fenntartható technológia

A digitális megoldásunknak köszönhetően a papírfelhasználás a töredékével csökkenthető, hiszen a dokumentumok felhőalapú tárolóba kerülnek.

Partnereink

A teljesség igénye nélkül

További megoldásaink érdeklik?

Dokumentum kitöltő

Töltse fel sablonból adatokkal dokumentumait egyetlen gombnyomással, a dokumentum kitöltő alkalmazás segítségével.

Dokumentumtár ikon - OLM Rendszer

Dokumentumtár

Online dokumentum tároló kategorizáló,  jogosultság függő megosztási lehetőségekkel.

Törzsadatok nyilvántartása

Személyügyi adatbázis és nyilvántartás online felületen, a munkavállalók hatékony adminisztrációjához.