Oldal kiválasztása

Üzemorvos

Nincs többé elfelejtett vizsgálat

Pontosan szervezett vizsgálatok

Üzemorvosi vizsgálat szervező alkalmazás, e-mailes értesítőkkel és időpontfoglaló funkcióval.

A kötelező alkalmassági vizsgálatok menedzselése igazi rémálom volt mostanáig. A külsős doktorral való időpont, résztvevők egyeztetése, a dolgozók értesítése és a papírok begyűjtése rengeteg vesződséggel járt.

Mondjon búcsút a kötelező alkalmassági vizsgálatok szervezésével járó kellemetlenségeknek. Innovatív megoldásunknak köszönhetően az üzemorvosi vizsgálatok adminisztrációja egy csapásra megoldódik.

Mostantól minden dolgozó adatai mellett fogja látni, hogy van-e érvényes alkalmassági vizsgája, vagy azt, hogy mikor szükséges a vizsgálatot megjutani. A Rendszer előre beálltható, értesítő e-mailt tud küldeni az érintett dolgozóknak, vezetőknek, üzemorvosnak, ezáltal garantáltan mindenki tud róla. Időpont foglaló megoldásunkkal pedig könnyedén tudja megszervezni az üzemorvosi vizsgálatok helyszínét és időpontját.

Főbb tulajdonságok

Beosztás generált munkarend - OLM Rendszer

Generált munkarend

Automatikusan készíti el egész évre a Rendszer az egyszerű munkarendeket. Csupán változások esetén szükséges módosítani az adatokat.

Munkarend kódok

Komplex munkarendek esetén a különböző műszak kombinációját tudja ’előválasztó’ kódok alá rendezni és ezzel sok órát megtakarítani.

Jogszabály megfelelőség

Olyan mintha egy munkajogász asszisztálna Önnek a beosztások szervezésekor. A Rendszer jelzi, ha valami nem felel meg az Mt.-nek ezáltal a beosztások készítése nem munkaügyeseknek is kiadható feladat.

Értesítések

E-mailes értestés a soron következő vizsgálatról, vagy a lejárt alkalmasságiról.

Kimutatás

Csoportos kimutatás a lejáró igazolásokról.

Időpont foglalás

Időpontfoglaló rendszer az orvosi vizsgálatok szervezéséhez.

Jobb, mint a postagalamb

Álltáson be előre definiált értesítőket az üzemorvosi vizsgálatokhoz. Az alkalmazással automatikusan tud emailt küldeni a lejárt vagy elvégzendő vizsgálatról mind a dolgozónak mind az adminisztrátornak. E-mellett emlékeztető üzenetet is be tud állitani, hogy még idejében meg tudja szervezni az üzemorvosi vizsgálatokat.

Üzemorvosi vizsgálatok egyszerűen - OLM Rendszer
Személyre szabható adatcsoportok - OLM Rendszer

Egy digitális asszisztens Önnek is jár

Megoldásainkkal olyan mintha plusz kolléga segítené a munkáját. A rendszer automatikusan küld értesítőt, ha szükséges a munkaruházatot, munkavédelmi eszközt cserélni, vagy éppen elfogyóban van egy munkaeszköz.

A munkaeszközöket szabadon töltheti és kategorizálhatja. (méret, típus, kihordási idő, stb.), hogy mindig pontos készletnyilvántartása legyen róluk.

Mintha asszisztense lenne

Alkalmazásunk pont úgy segít önnek mintha egy új kollégát vettek volna fel. Nincs többé elfelejtett munkaeszköz csere vagy munkaruházat rendelés mert az intelligens emlékeztető funkcióval a Rendszer figyeli a lejáratok közeledtét vagy a kifogyást.  Ezen túl pedig beállítható e-mailes értesítés is a figyelmeztetésekről.

Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer

Partnereink

A teljesség igénye nélkül

További megoldásaink érdeklik?

Beléptető

Kártyás, ujjlenyomatos, forgóvillás, mágneszáras KI – BE mozgás rögzítés és ellenőrzés, okos funkciókkal.

Testhőmérséklet mérő

Fokozza csúcstechnológiával a biztonságérzetet járvány helyzetben is. Valós idejű képkészítés és riasztás funkciókkal.

Munkavédelmi állomas

Interaktív munkavédelmi felkészítő rendszer, érintőképernyős felülettel és teszt lehetőséggel és azonosítási funkciókkal.