Oldal kiválasztása

Partnereink

Mi az OLM Rendszernél büszkék vagyunk arra, hogy több szakmailag elismert partnerrel dolgozhatunk együtt. Velük közösen tudunk tenni azért, hogy segítsük és támogassuk a HR terület digitalizációját.

MUNKAÜGYI FÓRUM

A Munkaügyi Fórum egy szakmai portál HR, munkaügy, adózás területén dolgozóknak. Itt minden fontos hírt, ismeretterjesztő anyagot vagy útmutatót megtalálsz.

ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZER

Digitális HR adminisztrációs alkalmazás kis és középvállalatok számára, munkaidő, beosztások, szabadságok/ távollétek nyilvántartására.

HR-ESEK FÓRUMA

HR szakmai közösség ahol szakmai kérdéseire a válaszokat talál szakmai blogukon vagy tematikus csoportjaikban.

Nova HR

Személyzeti tanácsadó cég, amely a HR minden területén megoldásokat kínál ügyfelei számára, legyen az munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés, képzésszervezés, szervezetfejlesztés vagy tanácsadás.

CafeteriaTREND

Szakértői magazin a béren kívüli juttatások alkalmazásához.

INVENTION FACTORY DEVELOPMENT

Szervezetfejlesztés és egyéni támogatás az Organoco Mindset jegyében.

SMART STAFF

Megvizsgálják a jelöltek szakmai tapasztalatait, projektjeit, korábbi konkrét felelősségeit és részletes professzionális teljesítményét. Vezetői és szolgáltatási területen szerzett tapasztalatukkal biztosítják, hogy a legjobb jelölteket válasszák ki.

MEESTORY

Segít erős munkahelyi közösséget építeni gyakori szabadidős találkozások segítségével.

GoodID

Mobilalkalmazás, amit az ID&Trust Kft. fejlesztett. Segítségével a felhasználók az okostelefonjukra költöztethetik a személyazonosságukat, használhatják telefonjukat elektronikus aláírásra és oszthatják meg adataikat a szolgáltatókkal. A szolgáltatók pedig gyorsabban, költséghatékonyabban és papírmentesen szerezhetnek új ügyfeleket, írhatnak alá elektronikusan dokumentumokat.