Oldal kiválasztása

Karrier

 

Teremtsük meg közösen a HR jövőjét

 

 Az OLM Rendszer Magyarország egyik leginnovatívabb HR digitalizációs megoldásokat kínáló vállalata, amely már a nemzetközi szintéren is bizonyított. Több mint 3400 cég, 200.000 felhasználó és 700 nagyvállalat partner döntött mellettük az elmúlt 11 év alatt. Legyen részese Ön is a sikereinknek és csatlakozzon egy olyan csapatba, amelyre mindig is vágyott!

Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer

Miért jó nálunk dolgozni?

KISZÁMÍTHATÓ

Folyamatos előrelépési lehetőség, válságálló IT területen.

EGYENSÚLY

A munka és a magánélet egyensúlyát nagyon komolyan vesszük.

FEJLŐDÉS

Rendszeres szakmai továbbképzések és események a területének megfelelően.

TÁMOGATÁS

Mentorálással segítjük egymást és nyitott légkörben engedünk teret a közös ötletelésnek.

FELTÖLTŐDÉS

Sosem felejtjük el megünnepelni egymást és rendszeresen szánunk időt a közös kikapcsolódásra.

Küldetésünk

Célunk, hogy a korszerű technológia alkalmazásával megkönnyítsük a szakemberek életét. Hiszünk a digitalizáció nyújtotta előnyökben és abban, hogy segítségével egy jobb világot építünk.

Erzse Tibor
Ügyvezető igazgató

 

Miért jó nálunk dolgozni?

Az OLM Rendszer Erzse Tibor munkaügyi szakértő tudására és tapasztalatára építve 2012-ben jelent meg HR digitalizáció területén.

A kimagasló számú innovációknak köszönhetően az OLM Rendszer az elmúlt években egy teljes körű megoldásokat kínáló nagyvállalati digitalizációs eszközzé vált amely a magyarországi piac megkerülhetetlen szereplője.

200 ezer felhasználó, 800 partner és több mint 5 éve hűséges ügyfelek fémjelzik az OLM Rendszer elismertségét. Bizonyított alkalmazásai mellett beléptető rendszereiket 300 beléptetési ponton használják.

Az OLM Rendszer csapata jelenleg 26 főből áll. 10 fős tehetséges, fejlesztő biztosítja az évente 200-500 új funkciót és megoldást. 24 órában áll rendelkezésére az ügyfélszolgálatunk a felhasználóink rendelkezésére. A kiemelt magyarországi piaci szerep mellett jelen vagyunk Romániában és Ausztriában is. Nemzetközi márkánk az ODT System.

Az OLM Rendszer

olm-rendszer-laptop-tablet-mobil

Az OLM Rendszer egy olyan teljes körű megoldásokat kínáló Rendszer melynek segítségével vállalata HR és HR kontrollingját, munkaügyeit, és munkavédelmi beléptető rendszereit tudja korszerűen kezelni.

• Segítségével 3000 munkaórát tud átlagosan megspórolni egy 1000 fős vállalat

• Valós idejű adatokkal dolgozik melyek online felületen bárhonnan elérhetőek

• Garantáltan cégre szabható moduláris felépítés

Érdekes számok

éve dolgoznak itt legrébben

éve dolgozik itt a kollégáink fele

éve dolgozik itt a kollégáink negyede

Aktuális pozicióink

HR DIGITALIZÁCIÓS SZAKEMBER

Keressük HR digitalizációs szakértőnket, aki nagyvállalati ügyfeleink számára nyújt szakmai támogatást HR és munkaügyi folyamataik digitalizációjában.

LEGYEN VISZONTELADÓ PARTNERÜNK ÉS NAGYKÖVETÜNK

Egy jó kapcsolat segít, hogy együtt közös sikerekben részesüljünk, és egy igazán jó termékkel tudjuk a világ minden táján segíteni a vállalatokat. Csatlakozzon az OLM Rendszer kereskedelmi partnerhálózatába, hogy egy jobb digitális jövőt teremtsünk!

Nem találta meg az Önnek megfelelő poziciót?

Ne csüggedjen, mert az OLM Rendszer csapata folyamatosan bővül. Jelentkezzen adatbázisunkba, hogy első kézből tudjuk értesíteni, ha Önnek megfelelő álláslehetőség nyílik.

Főbb pozícióink: szoftverfejlesztő (Full Stack, Back End, Front End), ügyfélkapcsolati menedzser, értékesítő, HR digitalizációs szakértő.

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Adatkezelési tájékoztató (GDPR)