Oldal kiválasztása

Munkaruha

Digitális munkaeszköz és munkaruha nyilvántartás

Munkaruha munkaeszköz-hero-OLM Rendszer
Munkaruha munkaeszköz-1-OLM Rendszer

Munkaruha nyilvántartás hatékonyan

Munkaruházat munkaeszköz nyilvántartó alkalmazás emlékeztető és értesítő funkciókkal és online kezelőfelülettel.

Minden eddiginél hatékonyabb munkaruházat/munkaeszköz nyilvántartás és beszerzést tesz lehetővé a forradalmi megoldásunk. Töltse fel a Rendszerbe a munkaruházatot és annak tulajdonságait (méret, szín, pár, kihordási idő stb.) a munkavállalókhoz. A munkaeszközöket szintén fajtája és tulajdonságai alapján tudja leltározni és dolgozóhoz rendelni.

Az alkalmazás e-mailben küld értesítést a viselőnek és a vezetőnek is, ha a munkaruházat kihordási ideje lejár, esetleg cserélni szükséges a munkaeszközt. (pl.: laptop, telefon)

Többet tud, mint gondolná

E-mail értesítés

Értesíti a Rendszer, ha valaminek lejár a kihordási ideje vagy kifogyóban van, esetleg elavult.

Tulajdonság kezelés

Gyártó, típus, méret, szín, fajta, márka, stílus, bármilyen tulajdonság amit csak szeretne a munkaruházathoz rögzíteni.

Átlátható

A munkaruházatot / munkaeszközöket személyre vagy csoportra bontva is át tudja tekinteni. Az intelligens szűrő funkcióval pedig gyorsan tud tulajdonság alapján keresni.

Dolgozói adatok tárháza

Új kabát típusra van szükség? Új laptopokra cserélték a régieket? Nem gond. A kategóriák bármikor módosíthatóak, hogyha új ruházati  vagy munkaeszköz típus kerül fel akkor kézileg is fel tudja vinni a rendszerbe.

Keressen a saját szempontjai alapján! Típus, méret szín, fajta márka, kihordási idő, lejárati idő, vagy mennyiség alapján listázza ki az adatokat. Tegyük fel kíváncsi hány XL-es méretű póló van az állományban vagy védőmaszk. Csak két kattintás és meg van a válasz!

Munkaruha-munkaeszköz kategorizálás szűrés tulajdonságok szerint-OLM Rendszer
Értesítő funkciók a munkaruha munkaeszköz megoldásban-OLM Rendszer

Egy digitális asszisztens Önnek is jár

Megoldásainkkal olyan mintha plusz kolléga segítené a munkáját. A rendszer automatikusan küld értesítőt, ha szükséges a munkaruházatot, munkavédelmi eszközt cserélni, vagy éppen elfogyóban van egy munkaeszköz.

Partnereink

A teljesség igénye nélkül

További megoldásaink érdeklik?

Core HR ikon - OLM Rendszer

HR adat

Személyügyi adatbázis és nyilvántartás online felületen, a munkavállalók hatékony adminisztrációjához.

HR

Prémium digitális alkalmazás, amelyben személyre szabottan tudja a munkavállalókhoz rendelni és kezelni adataikat. Csak a képzelete szab határt a felhasználásának.

Üzemorvos

Online kapcsolat az üzemorvossal és automata értesítő a soronkövetkező vizsgálatokról, csoportos kimutatással a lejáró igazolásokról.