MUNKARUHA

MUNKaruha nyilvántartás hatékonyan

Minden eddiginél hatékonyabb munkaruházat nyilvántartás és beszerzést tesz lehetővé a forradalmi modulunk. Töltse fel a Rendszerbe a munkaruházatot és annak tulajdonságait (méret, szín, pár, kihordási idő stb) a munkavállalókhoz. MUNKARUHA modul emailben küld értesítést a viselőnek és a vezetőnek is, ha a munkaruházat kihordási ideje lejár.

EMAILES ÉRTESÍTÉS

Értesíti a Rendszer, ha valaminek lejár a kihordási ideje vagy kifogyóban van.

TULAJDONSÁG KEZELÉS

Méret, szín, fajta, márka, stílus, bármilyen tulajdonság amit csak szeretne a munkaruházathoz rögzíteni.

ÁTLÁTHATÓ

A munkaruházatokat személyre vagy csoportra bontva is át tudja tekinteni, intelligens szűrővel pedig gyorsan tud tulajdonság alapján keresni.

A MODULJAINK KÜLÖN-KÜLÖN IS MEGRENDELHETŐEK AKÁR EGY ALKALMAZÁS!

részletes szűrő

Keressen a saját szempontjai alapján! Méret szín, fajta márka, kihordási idő, lejárati idő, vagy mennyiség alapján listázza ki az adatokat. Tegyük fel kíváncsi hány XL-es méretű póló van az állományban. Csak két kattintás és meg van a válasz!

dolgozói adatok tárháza

Dolgozói adatok képernyőkép a MUNKARUHA modulban.

Új kabát típusra van szükség? Nem gond. A munkaruházat kategóriáinak csak Ön szab határt. A kategóriák bármikor módosíthatóak, hogyha új ruházati típus kerül fel akkor kézileg is fel tudja vinni a rendszerbe. 

EMELJE ÁT AZ ÖRÖKSÉGÉT A JÖVŐBE

Szeretné régebbi állományát egy  könnyedén kezelni. A MUNKARUHA  modulban excel formátumba tudja tömegesen és azonnal beinportálni a korábbi munkaruha nyilvántartását dolgozói adatokkal.

Munkaruha importálás képernyőkép MUNKARUHA modul

MINTHA SAJÁT ASSZISZTENSE LENNE

Emailes értesítés az OLM Rendszerből

Szeretné régebbi állományát egy  könnyedén kezelni. A MUNKARUHA  modulban excel formátumba tudja tömegesen és azonnal beinportálni a korábbi munkaruha nyilvántartását dolgozói adatokkal.

ÍGY MŰKÖDIK, DIÓHÉJBAN

Vigye fel a dolgozókat a MUNKARUHA modulba. Ha már rendelkezik más OLM Rendszer modullal is akkor automatikusan bekerülnek nyilvántartóba is. 

A felhasználók jogosultsági szintjüknek megfelelően tudnak munkaruházatot megtekinteni vagy kezelni.

 Pl, a dolgozó is láthatja, ha valamelyik munkaruházatát cserélni kell, de akár munkatársainak is kioszthat jogköröket, hogy egyes munkaruházatokat tudjanak kezelni.

A kategóriák importálásával vagy kézi bevitelével létrehozza a munkaruha állományt.

Minden tételhez tud emailes értesítést adni amennyiben lejár vagy kifogy. 

A munkaruházatokat személyre csoportra, munkakörre bontva tudja leszűrni illetve részletes keresővel méretre színre stb tud saját szűrést készíteni. 

A MUNKARUHA modulban tárolt adatokat ki tudja exportálni és ezzel könnyíteni a beszerzést.

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztás készítéssel járó problémákat. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfél szolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

Jól hangzik igaz? Mert az is.

Töltse ki az alábbi űrlapot és elküldjük önnek az OLM Rendszer MUNKARUHA modul bővebb ismertetőjét.

Bővebb tájékoztató anyagot kérek

Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*