Oldal kiválasztása

Munkaruha

Digitális munkaeszköz és munkaruha nyilvántartás

Munkaruha nyilvántartás hatékonyan

Munkaruházat munkaeszköz nyilvántartó alkalmazás emlékeztető és értesítő funkciókkal és online kezelőfelülettel.

Minden eddiginél hatékonyabb munkaruházat/munkaeszköz nyilvántartás és beszerzést tesz lehetővé a forradalmi megoldásunk. Töltse fel a Rendszerbe a munkaruházatot és annak tulajdonságait (méret, szín, pár, kihordási idő stb.) a munkavállalókhoz. A munkaeszközöket szintén fajtája és tulajdonságai alapján tudja leltározni és dolgozóhoz rendelni.

Az alkalmazás e-mailben küld értesítést a viselőnek és a vezetőnek is, ha a munkaruházat kihordási ideje lejár, esetleg cserélni szükséges a munkaeszközt. (pl.: laptop, telefon)

Többet tud, mint gondolná

E-mail értesítés

Értesíti a Rendszer, ha valaminek lejár a kihordási ideje vagy kifogyóban van, esetleg elavult.

Tulajdonság kezelés

Gyártó, típus, méret, szín, fajta, márka, stílus, bármilyen tulajdonság amit csak szeretne a munkaruházathoz rögzíteni.

Átlátható

A munkaruházatot / munkaeszközöket személyre vagy csoportra bontva is át tudja tekinteni. Az intelligens szűrő funkcióval pedig gyorsan tud tulajdonság alapján keresni.

Dolgozói adatok tárháza

Új kabát típusra van szükség? Nem gond. A munkaruházat kategóriáinak csak Ön szab határt. A kategóriák bármikor módosíthatóak, hogyha új ruházati típus kerül fel akkor kézileg is fel tudja vinni a rendszerbe.

Keressen a saját szempontjai alapján! Méret szín, fajta márka, kihordási idő, lejárati idő, vagy mennyiség alapján listázza ki az adatokat. Tegyük fel kíváncsi hány XL-es méretű póló van az állományban. Csak két kattintás és meg van a válasz!

HR adat hozzáférhetőség - OLM Rendszer
Személyre szabható adatcsoportok - OLM Rendszer

Egy digitális asszisztens Önnek is jár

Megoldásainkkal olyan mintha plusz kolléga segítené a munkáját. A rendszer automatikusan küld értesítőt, ha szükséges a munkaruházatot, munkavédelmi eszközt cserélni, vagy éppen elfogyóban van egy munkaeszköz.

A munkaeszközöket szabadon töltheti és kategorizálhatja. (méret, típus, kihordási idő, stb.), hogy mindig pontos készletnyilvántartása legyen róluk.

Mintha asszisztense lenne

Alkalmazásunk pont úgy segít önnek mintha egy új kollégát vettek volna fel. Nincs többé elfelejtett munkaeszköz csere vagy munkaruházat rendelés mert az intelligens emlékeztető funkcióval a Rendszer figyeli a lejáratok közeledtét vagy a kifogyást.  Ezen túl pedig beállítható e-mailes értesítés is a figyelmeztetésekről.

Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer
Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Mobil alkalmazással

Valós idejű munkaügyi adatok. Szabadság-távollét kérvényezés jóváhagyás.

Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor tud szabadságot vagy távollétet kérvényezni. A percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

Partnereink

A teljesség igénye nélkül

További megoldásaink érdeklik?

Core HR ikon - OLM Rendszer

HR adat

Személyügyi adatbázis és nyilvántartás online felületen, a munkavállalók hatékony adminisztrációjához.

HR

Prémium digitális alkalmazás, amelyben személyre szabottan tudja a munkavállalókhoz rendelni és kezelni adataikat. Csak a képzelete szab határt a felhasználásának.

Üzemorvos

Online kapcsolat az üzemorvossal és automata értesítő a soronkövetkező vizsgálatokról, csoportos kimutatással a lejáró igazolásokról.