Oldal kiválasztása

KOMPETENCIA MÁTRIX

Képzés szervezés és adminisztrálás egyszerűen

Kompetencia mátrix alapú, képzés adminisztráció, teljes körű szervezést, lebonyolítást segítő funkciókkal és e-mailes értesítőkkel.

 • Törzsadatok nyilvántartása
 • Képzés nyilvántartás
 • Képzési portfolió menedzsment
 • Képzés tervezés
 • Jelenléti ív csatolás

  Profi vállalati képzés adminisztráció

  A vállalati tréningek szervezése lebonyolítása egy igazi rémálom volt idáig. A képzések szervezése excel táblákon és e-mailekben zajlott, ami rengeteg félreértésre adott okot. A lejáró jogosítványok szakvizsgákat folyamatosan kellett manuálisan ellenőrizni, majd szükség esetén értesíteni az érintetteket. Az oktatók külön papíron vezették a képzések jelenléti ívét, az adminisztrátorok pedig más táblázatokon dolgoztak. Ez rengeteg kapacitását kötötte le a vállalatoknak…

  A KOMPETENCIA mátrixszal egyetlen központi platformon tudja megszervezni a képzéseket és adminisztrálni a szükséges és meglévő kompetenciákat. Innovatív megoldásunk segítségével azonnali képet kap vállalata dolgozóinak képzettségéről. Automata értesítő funkcióival pedig garantáltan naprakészen tudja tartani a képességeket.

  *A Kompetencia mátrix Önállóan is igénybe vehető alkalmazás akár más rendszerek mellett is.

  Többet tud, mint gondolná

  Online felügyelet

  Asztali és mobil eszközről is elérhető interfész, ahol jogosultsági szintnek megfelelően a dolgozók értesülhetnek a képzési információkról. A szervezők pedig létrehozhatnak szervezhetnek tréningeket.

  Naprakész

  A minőségbiztosítási szabványoknak megfelelő, kompetencia mátrix szerint láthatja a cége dolgozóinak elvárt és meglévő képességeit/képzettségeit. Az áttekinthető felületen valós idejű adatok alapján értesülhet a megújítandó képzésekről.

  Digitális jelenlét igazolás

  Toll és papír helyett digitális aláírással is igazolhatják a képzésen való részvételt a dolgozók.

  Intuitív kezelőfelület

  Jogosultsági szintnek megfelelően rendezheti a képzési és képesítési információkat. Mostantól kezdve azonnal látja kinek milyen képzése van meg és mit szükséges elvégeznie vagy megújítania.

  Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer
  Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer

  Kompetencia mátrix

  A termeléshez és minőségbiztosításhoz szükséges kompetencia mátrix áttekintése eddig bonyodalmas feladat volt, de innovatív megoldásunknak köszönhetően egy kattintással létre tudja hozni és exportálni. Ha vállalatánál kötelező a minőségbiztosítási rendszerek rendszeres auditja, akkor egyenesen imádni fogják ezt a funkciót, de kiválóan alkalmas olyan területekre is ahol szakértői csapatokra van szükség.

  Delegálja a szervezést

  Hozzon létre egyszerűen képzéseket a képzés portfólió menedzsment funkcióval. Adja meg az oktatás adatait (tárgy, helyszín, időpont résztvevők, oktató, előfeltételek). Mi több, akár az oktatóra is bízhatja ezt a feladatot. Az aktuális képzésekhez értesítőt állíthat be, hogy garantáltan eljusson az érintettekhez a hír.

  A kurzusok tananyagai és követelményei folyamatosan változnak, ezért a képzéseket verzió számmal tudja ellátni, ezáltal lekövethetőek a múltbéli tréningek és a jövőben esedékesek fontos adatai.

  Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer
  Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer

  Minden egy helyen

  Szemben a papír vagy excel tábla alapú adminisztrációval, az alkalmazásunkkal egyetlen központi adatbázisban tárolja a képzés adminisztráció adatait.

  Nincs többé elfelejtett liszensz és vizsga mert a KOMPETENCIA mátrix automatikusan jelzi Önnek vagy a megbízott vezetőnek, ha valakinek közeleg a képesítés megújítása vagy szükséges az elvégzése egy adott munkakörhöz.

  Az képzések folyamatos szervezése és adminisztrálása eddig akár 160 munkaórát emésztett fel havonta, de az alkalmazásunkkal ez mindössze havi 8 órára csökkenthető egy 1000 fős vállalatnál.

  Mobil alkalmazással

  Valós idejű munkaügyi adatok. Szabadság-távollét kérvényezés jóváhagyás.

  Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor tud szabadságot vagy távollétet kérvényezni. A percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

  Beosztás tervezés - OLM Rendszer
  Garantált jelenlét - OLM Rendszer

  Garantált jelenlét

  Szakítson a papír alapú jelenléti ívekkel, mert briliáns megoldásunkkal valós időben láthatja, hogy kik végezték el a tréningeket. A jelenlét igazoláshoz alkalmazható QR kód beolvasás vagy digitális aláírás.

  Kiknek ajánljuk

  • Gyártó és termelő cégeknek
  • 200 fő feletti létszámmal rendelkező nagyvállalatoknak
  • Olyan speciális területekre, ahol szükséges a termelési folyamathoz a munkavállalók rendszeres képzése
  • ISO szabványoknak megfelelni kívánó cégeknek
  Garantált jelenlét - OLM Rendszer

  A bizalom fontos számunkra

  ISO tanúsítvány - OLM Rendszer

  Tanúsítványaink:

  Az OL Munkaidő Kft. rendelkezik az ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:20213 tanúsítvánnyal.

  Bővebben

  5.000+

  Több mint ötezer cég használja az OLM Rendszer megoldásait 7 országban. 

  200.000+

  Az OLM Rendszer több mint kétszázezer felhasználóval rendelkezik.

  Nézze meg működés közben

  Tudja meg hogyan teszi hatékonyabbá az OLM Rendszer az Ön vállalata HR folyamatait.

  Partnereink

  A teljesség igénye nélkül

  További megoldásaink érdeklik?

  Munkaidő

  Tartsa naprakészen, pontosan és a törvényeknek garantáltan megfelelően munkaidő nyilvántartását innovatív megoldásunkkal.

  Szabadság

  Tervezzék meg közösen előre a szabadságokat vállalatánál innovatív megoldásunkkal. Mobil applikációval és emailes értesítésekkel.

  HR adat

  Személyügyi adatbázis és nyilvántartás online felületen, a munkavállalók hatékony adminisztrációjához.