Oldal kiválasztása

KOMPETENCIA MÁTRIX

Képzés szervezés és adminisztrálás egyszerűen

Kompetencia mátrix alapú képzés adminisztráció, teljes körű szervezést, lebonyolítást segítő funkciókkal és e-mailes értesítőkkel.

 

 • Törzsadatok nyilvántartása
 • Képzés nyilvántartás
 • Képzési portfolió menedzsment
 • Képzés tervezés
 • Jelenléti ív csatolás
 • Időpont foglalás oktatásra

Profi vállalati képzés adminisztráció

A vállalati tréningek szervezése lebonyolítása egy igazi rémálom volt idáig. A képzések szervezése excel táblákon és e-mailekben zajlott, ami rengeteg félreértésre adott okot. 

A KOMPETENCIA mátrixszal egyetlen központi platformon tudja megszervezni a képzéseket és adminisztrálni a szükséges és meglévő kompetenciákat. Innovatív megoldásunk segítségével azonnali képet kap vállalata dolgozóinak képzettségéről. Automata értesítő funkcióival pedig garantáltan naprakészen tudja tartani a képességeket.

*A Kompetencia mátrix Önállóan is igénybe vehető alkalmazás akár más rendszerek mellett is.

Többet tud, mint gondolná

Online felügyelet

Az online interfészen keresztül a jogosultsági szintnek megfelelően, a dolgozók értesülhetnek a képzési információkról. A szervezők pedig létrehozhatnak és szervezhetnek tréningeket.

Naprakész

A minőségbiztosítási szabványoknak megfelelő, kompetencia mátrix szerint láthatja cége dolgozóinak elvárt és meglévő képességeit/képzettségeit. Az áttekinthető felületen valós idejű adatok alapján értesülhet a megújítandó képzésekről.

DIGITÁLIS TÁROLÓ

Töltse fel és tárolja egyetlen helyen a képzési adminisztráció dokumentumait, dokumentumtár funkciónkkal.

Intuitív kezelőfelület

Jogosultsági szintnek megfelelően rendezheti a képzési és képesítési információkat. Mostantól kezdve azonnal látja kinek milyen képzése van meg és mit szükséges elvégeznie vagy megújítania.

Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer
Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer

Kompetencia mátrix

A termeléshez és minőségbiztosításhoz szükséges kompetencia mátrix áttekintése eddig bonyodalmas feladat volt, de innovatív megoldásunknak köszönhetően egy kattintással létre tudja hozni és exportálni. 

Funkciónkat kifejezetten olyan vállalatok számára fejlesztettük ki, ahol rendszeres minőségbiztosítási auditon kell bemutatni a kompetencia adatokat. E-mellet a kompetencia mátrix segítségével hatékonyan tud szakértői csapatokat összeállítani.

Delegálja a szervezést

Hozzon létre egyszerűen képzéseket a képzés portfólió menedzsment funkcióval. Adja meg az oktatás adatait (tárgy, helyszín, időpont résztvevők, oktató, előfeltételek). Mi több, akár az oktatóra is bízhatja ezt a feladatot. Az aktuális képzésekhez értesítőt állíthat be, hogy garantáltan eljusson az érintettekhez a hír.

Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer
Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer

Minden egy helyen

Szemben a papír vagy excel tábla alapú adminisztrációval, az alkalmazásunkkal egyetlen központi adatbázisban tárolja a képzés adminisztráció adatait.

Nincs többé elfelejtett liszensz és vizsga mert a KOMPETENCIA mátrix automatikusan jelzi Önnek vagy a megbízott vezetőnek, ha valakinek közeleg a képesítés megújítása vagy szükséges az elvégzése egy adott munkakörhöz.

Az képzések folyamatos szervezése és adminisztrálása eddig akár 160 munkaórát emésztett fel havonta, de az alkalmazásunkkal ez mindössze havi 8 órára csökkenthető egy 1000 fős vállalatnál.

Garantált jelenlét - OLM Rendszer

Garantált jelenlét

Szakítson a papír alapú jelenléti ívekkel, mert briliáns megoldásunkkal valós időben láthatja, hogy kik végezték el a tréningeket. A jelenlét igazoláshoz alkalmazható QR kód beolvasás vagy digitális aláírás.

Kiknek ajánljuk

 •  Gyártó és termelő cégeknek
 •  200 fő feletti létszámmal rendelkező nagyvállalatoknak
 • Olyan speciális területekre, ahol szükséges a termelési folyamathoz a munkavállalók rendszeres képzése
 • Olyan vállalatoknak ahol magas számú tréning és képzést, illetve tananyag verziót kell kezelni
 •  ISO szabványoknak megfelelni kívánó cégeknek
Garantált jelenlét - OLM Rendszer

A bizalom fontos számunkra

ISO tanúsítvány - OLM Rendszer

Tanúsítványaink:

Az OL Munkaidő Kft. rendelkezik az ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:20213 tanúsítvánnyal.

Bővebben

5.000+

Több mint ötezer cég használja az OLM Rendszer megoldásait 7 országban. 

200.000+

Az OLM Rendszer több mint kétszázezer felhasználóval rendelkezik.

Nézze meg működés közben

Tudja meg hogyan teszi hatékonyabbá az OLM Rendszer az Ön vállalata HR folyamatait.

Partnereink

A teljesség igénye nélkül

További megoldásaink érdeklik?

Munkaidő

Tartsa naprakészen, pontosan és a törvényeknek garantáltan megfelelően munkaidő nyilvántartását innovatív megoldásunkkal.

Szabadság

Tervezzék meg közösen előre a szabadságokat vállalatánál innovatív megoldásunkkal. Mobil applikációval és emailes értesítésekkel.

HR adat

Személyügyi adatbázis és nyilvántartás online felületen, a munkavállalók hatékony adminisztrációjához.