Oldal kiválasztása

Miért jó

OLM Rendszer ügyfélnek lenni?

HR szoftver prémium ügyféltámogatással 

Ügyfelünkként folyamatosan törődünk Önnel, figyelembe vesszük az igényeit és gondoskodunk arról, hogy szoftverünk használata mindig élmény legyen a munkája során.  

Törődünk ügyfeleinkkel - OLM Rendszer

Ügyfeleink mondták:

,,A sok excel táblázatot végre felváltotta egy felhő alapú, központi adatbázis, amely egyben belső kommunikációs felületként is működik, összeköti a munkavállalókat az adminisztrációval. Köszönet az OLM csapatának a rugalmas és kreatív megoldásokért, amivel minden HR adminisztrációs igényünket megoldották.”

Szekeres Szilvia

HR ÉS KOMMUNIKÁCIÓS MUNKATÁRS, FIRSTFARMS HUNGARY

,,Az elmúlt időszakban történt újítások bevezetésével sokat léptünk előre a funkcionalitás terén és az OLM Rendszer nagyban megkönnyíti a munkaidőnyilvántartást, beosztás kezelést és a munkavállalóknak kiadott eszközök nyilvántartását. A dokumentumkitöltő modul lerövidíti a folyamatokat így több időt fordíthatunk a kollégákkal való kapcsolattartásra. Az OLM csapattal a kapcsolattartás nagyon jó, a segítőkészség remek és a rendszerben rejlő további fejlesztési lehetőségek is hosszú távú együttműködést vetítenek előre.”

Szó Árpád

DIRECTOR OF HUMAN RESOURCES, KEMPINSKI HOTEL CORVINUS BUDAPEST

Ingyenes ügyfélszolgálat

Munkatársaink védőangyalként segítik Önt bármilyen Rendszerhasználati kérdés gyors megválaszolásában vagy beállításban, ezáltal mindig van kihez fordulnia, ha támogatásra van szüksége.  

Üzemorvosi vizsgálatok egyszerűen - OLM Rendszer
Személyre szabható adatcsoportok - OLM Rendszer

Super Care program

Partnerünkként folyamatosan konzultálunk Önnel, hogy cége is élvezhesse az új fejlesztéseink előnyeit. A tanácsadás folyamán felmérjük adminisztrációs folyamatait vagy annak változásait. A személyes igényei alapján elvégezzük az optimalizálási kéréseket és megmutatjuk Önnek az ügyvitelét gyorsító új funkciók használatát.  

Up2Date workshopok

Díjmentes online workshopjainkon bemutatjuk az új funkciókat, bevált módszereket mutatunk és hasznos tippeket adunk, hogy OLM Rendszer ügyfélként mindig naprakész legyen a munkáját segítő megoldásainkból. 

Üzemorvosi vizsgálatok egyszerűen - OLM Rendszer
Személyre szabható adatcsoportok - OLM Rendszer

Lifetime képzések

Új munkatársak érkeztek vagy jó lenne felfrissíteni a tudást? OLM Rendszer felhasználóként bármikor igényelhet OLM Rendszerhasználati oktatást Önnek vagy kollégáinak is, hogy kihozzák a maximumot a szoftverükből. 

Hyper Care program

A legtöbb alkalmazás bevezetése nehéz és időigényes feladat, de egyedülálló implementációs folyamatunknak köszönhetően az OLM Rendszerre való váltás vagy bevezetése elképesztően egyszerű. A rendszer bevezetését követő három hónapon keresztül az Ön támogatására dedikált menedzserünk folyamatosan nyomon követi a kéréseit, a program beállításait és a szükséges oktatásokat megszervezi, hogy garantáltan cégére szabott legyen HR szoftvere.  

Üzemorvosi vizsgálatok egyszerűen - OLM Rendszer
Üzemorvosi vizsgálatok egyszerűen - OLM Rendszer

A minőség a mindenünk

Ügyfelünkként biztos lehet benne, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Az OL Munkaidő Kft. rendelkezik az ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:2013 tanúsítványokkal, melyeket az OL Munkaidő Kft: HR digitalizációs rendszer tervezése, fejlesztése, bevezetése, üzemeltetése és támogatása folyamatokra ítéltek nekünk. Bővebb

Gazdaságos digitalizáció

Az OLM Rendszert garantáltan versenyképes áron kínáljuk, mert hisszük, hogy a HR digitalizációja minden nagyvállalat számára elérhetőnek kell lennie. Nincsenek rejtett költségek és bonyolult előfizetési díjak, hogy támogassuk vállalata sikerét. Biztosak vagyunk benne, hogy tudunk jobb ajánlatot tenni, használjon bármilyen szoftvert is a HR területén. Javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért. 

Személyre szabható adatcsoportok - OLM Rendszer

Lehet jobb a HR szoftvere

Tudjon meg többet Rendszerünkről és szolgáltatásainkról. Töltse le kötelezettségmentes tájékoztatónkat! 

Az OLM Rendszer megoldásai

Megoldásaink

Az OLM Rendszer egy professzionális HR szoftver mobil applikációval, amely hatékony megoldásokat nyújt vállalata időgazdálkodására, személyügyi adminisztrációjára, kommunikációjára, kompetencia mátrixára és beléptető rendszerére.  

A bizalom fontos számunkra

ISO tanúsítvány - OLM Rendszer

Tanúsítványaink:

Az OL Munkaidő Kft. rendelkezik az ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:20213 tanúsítvánnyal.

Bővebben

5.000+

Több mint ötezer cég használja az OLM Rendszer megoldásait 7 országban. 

200.000+

Az OLM Rendszer több mint kétszázezer felhasználóval rendelkezik.

Jól hangzik? Mert az is!

Csak egy lépés

Ha szeretné megtapasztalni milyen egy igazán jó HR szoftver, esetleg elégedetlen a jelenlegi alkalmazásával, akkor nincs mire várnia. Sokkal egyszerűbb váltani, mint gondolná. Engedje meg magának a lehetőséget és kérje kötelezettségektől mentes tájékoztató anyagunkat!