Oldal kiválasztása

Tartalom könyvtár

Töltse le ingyenesen HR szakmai útmutatóinkat kézikönyveinket és segédanyagainkat

Népszerű tartalmak

HR szoftverek útmutatója-OLM Rendszer

HR szoftverek útmutatója

Nincs könnyű helyzetben az, aki személyügyi szoftver beszerzés előtt áll, hiszen innovatív megoldások garmadájával kell szembenéznie. Útmutatónkban lépésről lépésre mutatjuk be az emberi erőforrás gazdálkodás területére készült alkalmazásokat.

Vállalati belső képzési rendszerek-OLM Rendszer

Vállalati belső képzési rendszer

Segédletünkkel betekintést nyújtunk a belső vállalati képzések szervezésébe és ügyvitelébe. Hasznos útmutató mindazoknak, akik most kezdenek el foglalkozni a céges képzésekkel és azoknak, akik szeretnék optimalizálni a képzési rendszerüket különös figyelmet fordítva a képzési adminisztrációra.

Beléptető rendszer kisokos-OLM Rendszer

Beléptető rendszer kisokos

Napjainkra a beléptető rendszerek szinte minden iparágban elterjedtek, az egészen kis irodáktól a hatalmas termelő üzemekig. Segítségükkel a munkavállalók és a helyszínen tartózkodó személyek nyomon követése kényelmes és biztonságos lesz. Útmutatónkban végig kalauzoljuk a beléptető rendszerek világában, hogy segítséget nyújtsunk a megismerésükben, kiválasztásukban vagy korszerűsítésükben.

Útmutatók

HR szoftverek útmutatója-OLM Rendszer

Digitális átalakulás a HR területén

A digitális transzformáció rohamléptekkel alakítja át az emberi erőforrások területét. Aki gyorsabban adaptálja a technológiát a HR területére az versenyelőnybe kerül, hiszen folyamatai gyorsabbak lesznek, ezáltal nagyobb lesz az elégedettség és kisebb a ráfordított összeg. Útmutatónkban lépésről lépésre ismertetjük a HR digitalizációjának főbb kérdéseit:.

Virtuális vezetési útmutató-OLM Rendszer

Virtuális vezetési útmutató

A munkavállalók otthoni munkavégzésének irányítása-bár sok előnnyel jár-mégis számos kihívást tartogat magában. Egy jó vezetőnek rendelkezni kell empátiával, döntési képességgel, jó kommunikációs készséggel, valamint hitelességgel. Világos jövőképet fogalmaz meg, ösztönzi az embereit, és elősegíti az összetartást. Továbbá meg tud birkózni a virtuális vezetéssel járó legfontosabb problémákkal. Útmutatónkban segítsét kap a hatékony otthoni munkavégzés koordinálásához.

Mindent elolvasott? Ideje belevágni a HR digitalitzációba.

Kérjen kötelezettség és díjmentes bemutatót és győzödjön meg a saját szemével róla, hogy mit tud egy profi HR szoftver!