Oldal kiválasztása

Szabadság tervező nyilvántartó

Tervezzék meg közösen a szabadságokat vállalatánál innovatív megoldásunkkal.

Felejtse el a szabadságos tömböket

Szabadság tervezése és nyilvántartása mobil applikációval, e-mailes értesítővel, jogszabály megfelelőségi vizsgálattal és támogató funkciókkal.

A szabadságok megtervezése, távollétek adminisztrálása, jóváhagyása egy igazi rémálom volt. Rengeteg egyeztetéssel és ’kárba veszett munkaórával’ járt a szabadságos tömbök és táblázatokon folytatott szabadság kiadás.

A szabadság/távollét kezelő alkalmazásunkkal egyszerűvé, előre láthatóvá válik a folyamat. A szabadság igényeket online felületen is be lehet nyújtani. A vezetők akár e-mailből is jóváhagyhatják azokat.

A Rendszerben ötletes mutatók segítik a szabadságolási időszakokat a termelés szükségleteihez igazítani. Továbbá a dolgozók alapadataiból automatikusan számolja a kiadható szabadságokat.

Sőt, a jogszabálymegfelelőségi vizsgálat funkcióval mindig biztos lehet benne, hogy megfelel a törvényi elvárásoknak.

A távollétek (betegség, kiküldetés, táppénz, GYES, GYED, CSED stb.) nyilvántartása egy kattintás, és a munkaidő nyilvántartásban automatikusan vezetésre kerül.

Többet tud mint gondolná

E-MAILES ÉRTESÍTÉS

A szabadság kérvényekről e-mailes értesítést és mobil alkalmazáson keresztül értesítőt, küld a kijelölt személynek. A kérvényeket egy gombnyomással hagyhatja jóvá vagy utasíthatja el bárhonnan.

SZABADSÁGOS TÖMB HELYETT

100% -ban kiváltja a papír alapú szabadságos tömböt. Hitelesítse igényei szerint akár úgy, hogy kinyomtatja a kérvényeket és aláíratja.

Beosztás jogszabály megfelelősség - OLM Rendszer

JOGSZABÁLYFIGYELÉS

A Rendszer automatikusan számítja az alapszabadságokat és figyeli, hogy a tervezés és a nyilvántartás során megfelel minden a Munka törvénykönyvének.

Élmény a szabadságtervezés

A SZABADSÁG tervező intuitív kezelő felületét úgy alkottuk meg, hogy szinte megsúgja Önnek, hogyan is kell használni, ezáltal garantáltan minden munkatársa tudja kezelni a vállalatánál.

Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer
Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Őrangyal a tervezésben

A dolgozó alapadataiból automatikusan számolja ki a Rendszer az alapszabadságokat. Intelligens funkciói révén segít az éves tervezés során az optimális eloszlásban.

Jogász a gépben

A jogszabály megfelelőségi vizsgálat funkció segítségével olyan mintha egy saját munkajogásza lenne, aki napra készen ismeri a Munka törvénykönyvét és a hatályos rendeleteket.

Átnézi a nyilvántartásait és jelzi a hibákat és szükséges javításokat, hogy Ön arra fókuszálhasson, ami igazán fontos.

A funkció adatbázisa rendszeresen frissül az aktuális változásokkal.

Személyre szabható adatcsoportok - OLM Rendszer
Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Mobil alkalmazással

A SZABADSÁG tervező elérhető HR mobil alkalmazáson keresztül is. E-mellett valós idejű munkaügyi adatok és beosztások.

Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor a percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

Szabadítsa fel az idejét

A távolság többé nem akadály, mert a szabadság tervező és nyilvántartó felülete számítógépről és okos eszközről is elérhető a világ bármely pontjáról. Ennek köszönhetően a szabadságok kiadása, igénylése és jóváhagyása egy kattintásba kerül munkatársai számára.

Nincs többé pánikhelyzet a ‚bentragadt’ szabadságok miatt. Minden eddiginél könnyebbé válik a szabadságok precíz kiadása mert a Rendszer jelzi az arányosan kiadható és a már kiadott szabadságokat. 

Szabadság kérvényezés jóváhagyás - OLM Rendszer

Nézze meg működés közben

Tudja meg hogyan teszi hatékonyabbá az OLM Rendszer az Ön vállalata HR folyamatait.

Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Csoportos tervezés

Már a szabadságok megtervezése előtt is beállíthatja, hogy mely kollégáknak vagy munkatársak csoportjának kell minimum dolgoznia egy adott munkafolyamatnál vagy osztályon/csapatban. A funkció segítségével elkerülhető, hogy az olyan kereszt szabadság amely a produktivitás rovására megy.

Igény szerint a munkatársak is láthatják a saját felületükön, hogy mely esetben nem kérhetnek más dolgozókkal azonos időszakra szabadságot, ezáltal garantáltan meglesz a szükséges létszám a cégénél, a szabadságolások idején is.

Így működik dióhéjban

Vigye fel a dolgozókat az OLM Rendszerbe. Ha már rendelkezik más megoldásunkkal is akkor automatikusan bekerülnek a Szabadság tervezőbe is. A Rendszer a dolgozó adatai alapján automatikusan kalkulálja a kötelezően kiadandó szabadságokat.

A felhasználók jogosultsági szintjüknek megfelelően tudnak kérvényezni szabadságot, a vezetők pedig jóváhagyni kérvényeket. A munkavállalók a saját felületükön látják mennyi szabadságuk van időarányosan.

Az igénylő bejelöli a kérelmét egy időszakra. Ekkor a Rendszer értesíti a megbízott, elbíráló személyt. Ha Ön az elbíráló akkor akár csoportos nézetben is megtekintheti, hogy egy időszakon belül mikor kérvényeztek szabadságot a munkavállalók. Azt is megtekintheti, hogy mikor hagyott vagy utasított el szabadság kérelmeket.

A kérvényeket e-mailen keresztül, egy kattintással fogja elbírálni. A jóváhagyott vagy elutasított szabadságokról az igénylő dolgozó szintén e-mailt kap, de a Rendszerben saját felületén is meggyőződhet róla.

Partnereink

A teljesség igénye nélkül

A bizalom fontos számunkra

ISO tanúsítvány - OLM Rendszer

Tanúsítványaink:

Az OL Munkaidő Kft. rendelkezik az ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:20213 tanúsítvánnyal.

Bővebben

5.000+

Több mint ötezer cég használja az OLM Rendszer megoldásait 7 országban. 

200.000+

Az OLM Rendszer több mint kétszázezer felhasználóval rendelkezik.

Szeretne többet tudni az OLM Rendszerről?

Fedezze fel mit tud nyújtani Önnek egy profi HR szoftver

További megoldásaink érdeklik?

Beosztás

Tervezzen beosztásokat játékos könnyedséggel ás  akár egyetlen kattintással, generált munkarend esetén.

Munkaidő

Tartsa naprakészen, pontosan és a törvényeknek garantáltan megfelelően munkaidő nyilvántartását innovatív megoldásunkkal.

Okos beosztás

Munkaidő beosztás munkahelyre, munkakörre vagy akár munkaállomásokra bontva is.