Oldal kiválasztása

Szabadság tervező nyilvántartó

Tervezzék meg közösen a szabadságokat vállalatánál innovatív megoldásunkkal.

Felejtse el a szabadságos tömböket

Szabadság tervezése és nyilvántartása mobil applikációval, e-mailes értesítővel, jogszabály megfelelőségi vizsgálattal és támogató funkciókkal.

A szabadságok megtervezése, távollétek adminisztrálása, jóváhagyása egy igazi rémálom volt. Rengeteg egyeztetéssel és ’kárba veszett munkaórával’ járt a szabadságos tömbök és táblázatokon folytatott szabadság kiadás.

A szabadság/távollét kezelő alkalmazásunkkal egyszerűvé, előre láthatóvá válik a folyamat. A szabadság igényeket online felületen, mobil applikáción keresztül is be lehet nyújtani. A vezetők akár emailből vagy telefonról is jóváhagyhatják azokat.

A Rendszerben ötletes mutatók segítik a szabadságolási időszakokat a termelés szükségleteihez igazítani. Továbbá a dolgozók alapadataiból automatikusan számolja a kiadható szabadságokat.

Sőt, a jogszabálymegfelelőségi vizsgálat funkcióval mindig biztos lehet benne, hogy megfelel a törvényi elvárásoknak.

A távollétek (betegség, kiküldetés, táppénz, GYES, GYED, CSED stb.) nyilvántartása egy kattintás, és a munkaidő nyilvántartásban automatikusan vezetésre kerül.

Többet tud mint gondolná

Hiteles

A valós idejű adatok és online hozzáférhetőség révén a nyilvántartás mindig hiteles. Nincs szükség aláírásokra, de igényei szerint digitálisan és papír alapon is kérhető.

Naprakész

Automatikusan generálhatja a beosztás, belépési adatok vagy szabadság/távollét adatokból a munkaidő nyilvántartást ezáltal biztosítva a naprakész törvényi elvárást.

Beosztás jogszabály megfelelősség - OLM Rendszer

Munkaidőkeret barát

A munkaidőkeretes foglalkoztatáshoz kiváló társ, hiszen a bonyolult számításokat egy pillanat alatt végzi el.

Megérdemel egy ilyen munkafelületet

A SZABADSÁG tervező intuitív kezelő felületét úgy alkottuk meg, hogy szinte megsúgja Önnek, hogyan is kell használni, ezáltal garantáltan minden munkatársa tudja kezelni a vállalatánál.

Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer
Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Őrangyal a tervezésben

A dolgozó alapadataiból automatikusan számolja ki a Rendszer az alapszabadságokat. Intelligens funkciói révén segít az éves tervezés során az optimális eloszlásban.

Jogász a gépben

A jogszabály megfelelőségi vizsgálat funkció segítségével olyan mintha egy saját munkajogásza lenne, aki napra készen ismeri a Munka törvénykönyvét és a hatályos rendeleteket.

Átnézi a nyilvántartásait és jelzi a hibákat és szükséges javításokat, hogy Ön arra fókuszálhasson, ami igazán fontos.

A funkció adatbázisa rendszeresen frissül az aktuális változásokkal.

Személyre szabható adatcsoportok - OLM Rendszer
Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Mobil alkalmazással

A beosztások elérhetőek HR mobil applikációnkban is. A beosztások mellett valós idejű munkaügyi adatok. Szabadság-távollét kérvényezés jóváhagyás. Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor tud szabadságot vagy távollétet kérvényezni. A percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

Szabadítsa fel az idejét

A távolság többé nem akadály, mert a szabadság tervező és nyilvántartó felülete számítógépről és okos eszközről is elérhető a világ bármely pontjáról. Ennek köszönhetően a szabadságok kiadása, igénylése és jóváhagyása egy kattintásba kerül munkatársai számára.

Nincs többé pánikhelyzet a ‚bentragadt’ szabadságok miatt. Minden eddiginél könnyebbé válik a szabadságok precíz kiadása mert a Rendszer jelzi az arányosan kiadható és a már kiadott szabadságokat. 

Szabadság kérvényezés jóváhagyás - OLM Rendszer

Nézze meg működés közben

Tudja meg hogyan teszi hatékonyabbá az OLM Rendszer az Ön vállalata HR folyamatait.

Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Csoportos tervezés

Már a szabadságok megtervezése előtt is beállíthatja, hogy mely kollégáknak vagy munkatársak csoportjának kell minimum dolgoznia egy adott munkafolyamatnál vagy osztályon/csapatban. A funkció segítségével elkerülhető, hogy az olyan kereszt szabadság amely a produktivitás rovására megy.

Igény szerint a munkatársak is láthatják a saját felületükön, hogy mely esetben nem kérhetnek más dolgozókkal azonos időszakra szabadságot, ezáltal garantáltan meglesz a szükséges létszám a cégénél, a szabadságolások idején is.

Így működik dióhéjban

Vigye fel a dolgozókat az OLM Rendszerbe. Ha már rendelkezik más megoldásunkkal is akkor automatikusan bekerülnek a Szabadság tervezőbe is. A Rendszer a dolgozó adatai alapján automatikusan kalkulálja a kötelezően kiadandó szabadságokat.

A felhasználók jogosultsági szintjüknek megfelelően tudnak kérvényezni szabadságot, a vezetők pedig jóváhagyni kérvényeket. A munkavállalók a saját felületükön látják mennyi szabadságuk van időarányosan.

Az igénylő bejelöli a kérelmét egy időszakra. Ekkor a Rendszer értesíti a megbízott, elbíráló személyt. Ha Ön az elbíráló akkor akár csoportos nézetben is megtekintheti, hogy egy időszakon belül mikor kérvényeztek szabadságot a munkavállalók. Azt is megtekintheti, hogy mikor hagyott vagy utasított el szabadság kérelmeket.

A kérvényeket e-mailen keresztül, egy kattintással fogja elbírálni. A jóváhagyott vagy elutasított szabadságokról az igénylő dolgozó szintén e-mailt kap, de a Rendszerben saját felületén is meggyőződhet róla.

Partnereink

A teljesség igénye nélkül

További megoldásaink érdeklik?

Beosztás

Tervezzen beosztásokat játékos könnyedséggel ás  akár egyetlen kattintással, generált munkarend esetén.

Munkaidő

Tartsa naprakészen, pontosan és a törvényeknek garantáltan megfelelően munkaidő nyilvántartását innovatív megoldásunkkal.

Okos beosztás

Munkaidő beosztás munkahelyre, munkakörre vagy akár munkaállomásokra bontva is.