BEOSZTÁS tervező modul

beosztas-tervezo-modul-olm-rendszer

A BEOSZTÁS TERVEZÉS JÖVŐJE

A műszakok megtervezése éppen olyan kardinális folyamat a cége életében, mint a lélegzetvétel. Ha eddig papíron, mágnestáblán vagy éppen színes exceltáblákon végezte a beosztásokat akkor pontosan tudja, hogy milyen időrabló feladat tele olyan hibázási lehetőséggel, amely a munka kárára megy hiszen elég egy apró változás vagy elírás és máris hiányzik vagy éppen többen vannak egy adott poszton mint ami szükséges. Egy korszerű vállaltban az egyszerű munkarendtől a sokszáz variációig terjedhetnek a műszakok amelyek kezeléséhez egy innovatív megoldásra van szüksége amely képes ezt a kihívást maximálisan teljesíteni. A BEOSZTÁS modulunkat úgy alkottuk meg, hogy néhány kattintásra redukálja a műszakok menedzselését ezzel felszabadítva Önnek és munkatársainak az időt még a legkomplexebb beosztások esetén is. Vegyen egy mély lélegzetet és fedezze fel a beosztástervezés jövőjét!

GENERÁLT MUNKAREND

Automatikusan készíti el egész évre a Rendszer az egyszerű munkarendeket. Csupán változások esetén szükséges módosítani az adatokat.

MUNKAREND KÓDOK

Komplex munkarendek esetén a különböző műszak kombinációját tudja ’előválasztó’ kódok alá rendezni és ezzel sok órát megtakarítani.

JOGSZABÁLY MEGFELELŐSÉG

Olyan mintha egy munkajogász asszisztálna Önnek a beosztások szervezésekor. A Rendszer jelzi, ha valami nem felel meg az Mt.-nek ezáltal a beosztások készítése nem munkaügyeseknek is kiadható feladat.

JELÖL KATTINT, A KÖNNYED TERVEZÉSÉRT

beosztástervező

A Drag and drop (fogd és vidd) és a másolásnak köszönhetően még a bonyolult munkarendek megtervezése is csak néhány pillanatot vesz igénybe. 

Csak húzza át a kiválasztott dolgozókat és a naptár nézetbe. Jelölje ki a azt az időszakot ahová a műszakot tervezi és csak válassza ki a beosztás kódot. 

Ha hasonló időszakra tervez beosztást csak jelölje ki a korábbi időszak beosztását és másolja át két kattintással.

KÖZÖS MUNKA KÖZÖS SIKER

A BEOSZTÁS tervező modullal a beosztások készítését akár a csoportvezetőkre, műszakvezetőkre is bízhatja hiszen olyan intuitívre készítettük el, mint egy okostelefon szórakoztató alkalmazását. 

Sőt! A beosztások véglegesítését munkaügyes szakember is végezheti és a jogszabály megfelelőségi vizsgálattal pedig garantált a hibátlan beosztások lehetősége.

Beosztástervező egyszerű felülettel.

JOGÁSZ A GÉPBEN

Jogszabályvizsgálat funkció

Az OLM Rendszer minden modulja el van látva jogszabály megfelőségi vizsgálat funkcióval, hogy a nehezen értelmezhető paragrafusokat Ön helyett a Rendszer bújja és vesse össze a beosztással, szabadságokkal, munkaidő nyilvántartással. 

Az intelligens funkció jelzi Önnek, ha nem össze hangolható a művelet a Munka törvénykönyvével. A jogszabályokat garantáltan követjük és változás esetén frissítjük a Rendszert.

CSAK A KÉPZELET SZAB HATÁRT

Használjanak bármilyen különleges, változó munkarendeket a vállalatánál a BEOSZTÁS modul egyedi kódjaival elfelejtheti a körmölést és odafigyelést. 

Hozza létre a munkarendeket és rendelje a kódok alá. Sőt! Válasszon színt a kódokhoz, hogy egy szempillantás alatt át tudja tekinteni a műszakokat egy időszakban.

REND A LELKE MINDENNEK

Az egyedi nézetnek köszönhetően beállítható, hogy mit lásson a felsővezető, a középvezető, és milyen adatokat a beosztott, ezáltal biztosan mindenki annyi információhoz jut amennyi számára szükséges a hatékony munkavégzéshez.

Egyedi nézet beosztástervező.

KÖZHIRRÉ TÉTEIK

Nyomtatható beosztások.

Nyomtassa ki az elkészült beosztásokat egy gombnyomással. Az adatokat nyomtatásbarát formában tudja kihelyezni az üzenőfalra. A színes és jól áttekinthető táblázatból mindenki könnyedén tud informálódni a beosztásáról.

PRECÍZ ÉS BETONBIZTOS

Állítsa be, hogy a beosztások véglegesítését követően csak a kijelölt személy tudja módosítani az adatokat. Ezzel a szolgáltatással elkerülhető az utólagos javítás. A beosztásokból a MUNKAIDŐ modul automatikusan számol idő adatokat és a piacvezető bérprogramok számára továbbítja a bérszámfejtéshez.

Munkaidő adatok lezárása.

ÍGY MŰKÖDIK, DIÓHÉJBAN

Vigye fel a dolgozókat az OLM Rendszerbe. Ha már rendelkezik más modullal is akkor automatikusan bekerülnek a Szabadság tervezőbe is. A Rendszer az dolgozó adatai alapján automatikusan kalkulálja a kötelezően kiadandó szabadságokat. 

A felhasználók jogosultsági szintjüknek megfelelően tudnak kérvényezni szabadságot, a vezetők pedig jóváhagyni kérvényeket. A munkavállalók a saját felületükön látják mennyi szabadságuk van időarányosan.

Az igénylő bejelöli a kérelmét egy időszakra. Ekkor a Rendszer értesíti a megbízott, elbíráló személyt. Ha Ön az akkor akár csoportos nézetben is megtekintheti, hogy egy időszakon belül mikor kérvényeztek és mikor hagyott vagy utasított el szabadságokat. 

A kérvényeket emailen keresztül is egy kattintással fogja elbírálni. A jóváhagyott vagy elutasított szabadságokról az igénylő dolgozó szintén emailt kap, de a saját felületén is meggyőződhet róla.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztás készítéssel járó problémákat. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfél szolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

Jól hangzik igaz? Mert az is.

Ügyfélszolgálatunk és értékesítőink nagyon kedvesek és alig várják, hogy beszélgessenek önnel.
Kérjen visszahívást és tudjon meg többet az OLM Rendszer SZABADSÁG moduljáról.

ÉRDEKEL A RENDSZER, VISSZAHÍVÁST KÉREK

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
  • Adjon meg egy értéket ami nagyobb vagy egyenlő ezzel: 1.