BEOSZTÁS tervező modul

beosztas-tervezo-modul-olm-rendszer

TERVEZZEN BEOSZTÁSOKAT JÁTÉKOS KÖNNYEDSÉGGEL

Beosztás tervező és adminisztráló alkalmazás, automata funkciókkal és jogszabály megfelelőségi vizsgálattal.

A műszakok megtervezése éppen olyan kardinális folyamat a cége életében, mint a lélegzetvétel. Ha eddig papíron, mágnestáblán vagy éppen színes excel táblákon végezte a beosztásokat akkor pontosan tudja, hogy milyen időrabló feladat ez.

Tele van olyan hibázási lehetőséggel, amely a munka kárára megy, hiszen elég egy apró változás vagy elírás és máris hiányoznak vagy éppen többen vannak egy adott műszakban, mint ami szükséges.

Egy korszerű vállaltban az egyszerű munkarendtől a sokszáz variációig terjedhetnek a műszakok, amelyek kezeléséhez egy innovatív megoldásra van szüksége, amely képes ezt a kihívást maximálisan teljesíteni. A BEOSZTÁS modulunkat úgy alkottuk meg, hogy néhány kattintásra redukálja a műszakok menedzselését ezzel felszabadítva Önnek és munkatársainak az időt még a legkomplexebb beosztások esetén is. Vegyen egy mély lélegzetet és fedezze fel a beosztástervezés jövőjét!

GENERÁLT MUNKAREND

Automatikusan készíti el egész évre a Rendszer az egyszerű munkarendeket. Csupán változások esetén szükséges módosítani az adatokat.

MUNKAREND KÓDOK

Komplex munkarendek esetén a különböző műszak kombinációját tudja ’előválasztó’ kódok alá rendezni és ezzel sok órát megtakarítani.

JOGSZABÁLY MEGFELELŐSÉG

Olyan mintha egy munkajogász asszisztálna Önnek a beosztások szervezésekor. A Rendszer jelzi, ha valami nem felel meg az Mt.-nek ezáltal a beosztások készítése nem munkaügyeseknek is kiadható feladat.

JELÖL KATTINT, A KÖNNYED TERVEZÉSÉRT

beosztástervező

A Drag and drop (fogd és vidd) típusú másolási funkciónak köszönhetően még a bonyolult munkarendek megtervezése is csak néhány kattintást vesz igénybe. 

Csak húzza át a kiválasztott dolgozókat és a naptár nézetbe. Jelölje ki azt az időszakot ahová a műszakot tervezi és csak válassza ki a beosztás kódot. 

Ha hasonló időszakra tervez beosztást csak jelölje ki a korábbi időszak beosztását és másolja át két kattintással. Lenyűgözően egyszerű ez!

KÖZÖS MUNKA KÖZÖS SIKER

Delegálja a beosztások tervezését nyugodtan. Alkalmazásunkat felhasználóbarát módon terveztük meg, hogy ’nem munkaügyes’ kollégája is könnyedén tudjon beosztásokat tervezni.

A BEOSZTÁS tervező modulban található funkciók olyan egyszerűvé teszik ezt a folyamatot mintha csak egy szórakoztató játék lenne a telefonján.

A beosztás nyilvántartás elkészítését akár a műszakvezetőkre csoportvezetőkre is bízhatja, de a véglegesítést szakember is elvégez

Beállításoktól függően a beosztás nyilvántartások elkészítését csoportvezető, műszakvezető is elkészítheti és van mód rá, hogy a véglegesítést szakember végezze. A jogszabálymegfelelőségi vizsgálat funkcióval pedig garantáltan a törvényeknek megfelelő munkarendeket tud létrehozni.

Beosztástervező egyszerű felülettel.

JOGÁSZ A GÉPBEN

Jogszabályvizsgálat funkció

A jogszabály megfelelőségi vizsgálat funkció segítségével olyan mintha egy saját munkajogásza lenne, aki napra készen ismeri a Munka törvénykönyvét és a hatályos rendeleteket. 

Átnézi a nyilvántartásait és jelzi a hibákat és szükséges javításokat, hogy Ön arra fókuszálhasson, ami igazán fontos.

Az intelligens funkció jelzi Önnek, ha nem össze hangolható a művelet a Munka törvénykönyvével. A jogszabályokat garantáltan követjük és változás esetén frissítjük a Rendszert.

CSAK A KÉPZELET SZAB HATÁRT

Használjanak bármilyen különleges változó, munkarendeket a vállalatánál a BEOSZTÁS modul egyedi kódjaival elfelejtheti a körmölést és odafigyelést. 

Hozza létre a munkarendeket és rendelje a kódok alá. Sőt! Egy briliáns megoldásnak köszönhetően válasszon színt a kódokhoz, hogy egy szempillantás alatt át tudja tekinteni a műszakokat egy adott időszakban.

beosztás sablon generátor

beosztas-tervezo-sablon-olm-rendszer

Tervezzen munkaidőkeretes beosztásokat, periodikus időszakokra néhány kattintással.

A beosztás sablonokat egy dolgozóhoz vagy dolgozók csoportjához tudja egy kattintással rendelni.

A hagyományos tervezéssel szemben, ahol minden hétre készíti el az egyedi heti munkarendeket, a sablon generátorral tetszőleges időszakokra kombinálhatja a beosztásokat.

Egyedi nézet

Az egyedi nézetnek köszönhetően beállítható, hogy mit lásson a felsővezető, a középvezető, és milyen adatokat a beosztott, ezáltal biztosan mindenki annyi információhoz jut amennyi számára szükséges a hatékony munkavégzéshez.

Egyedi nézet beosztástervező.

KÖZHIRRÉ TÉTEIK

Nyomtatható beosztások.

Nyomtassa ki az elkészült beosztásokat egy gombnyomással. Az adatokat nyomtatásbarát formában tudja kihelyezni az üzenőfalra. A színes és jól áttekinthető táblázatból mindenki könnyedén tud informálódni a beosztásáról. Mindemellett látványos kimutatásokat tud készíteni.

PRECÍZ ÉS BETONBIZTOS

Állítsa be, hogy a beosztások véglegesítését követően csak a kijelölt személy tudja módosítani az adatokat. Ezzel a szolgáltatással elkerülhető az utólagos javítgatásokból fakadó félreértés. A beosztásokból a MUNKAIDŐ modul automatikusan számol idő adatokat és a piacvezető bérprogramok számára továbbítja a bérszámfejtéshez.

Munkaidő adatok lezárása.
OLM Rendszer HR alkalmazás

MOBIL ALKALMAZÁSSAL

Ez a modul elérhető HR alkalmazásunkban is. Valós idejű munkaügyi adatok. Szabadság-távollét kérvényezés jóváhagyás. 

Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor tud szabadságot vagy távollétet kérvényezni. A percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

ÍGY MŰKÖDIK, DIÓHÉJBAN

Vigye fel a dolgozókat az OLM Rendszerbe. Ha már rendelkezik más modullal is akkor automatikusan bekerülnek a Szabadság tervezőbe is. A Rendszer az dolgozó adatai alapján automatikusan kalkulálja a kötelezően kiadandó szabadságokat. 

A felhasználók jogosultsági szintjüknek megfelelően tudnak kérvényezni szabadságot, a vezetők pedig jóváhagyni kérvényeket. A munkavállalók a saját felületükön látják mennyi szabadságuk van időarányosan.

Az igénylő bejelöli a kérelmét egy időszakra. Ekkor a Rendszer értesíti a megbízott, elbíráló személyt. Ha Ön az akkor akár csoportos nézetben is megtekintheti, hogy egy időszakon belül mikor kérvényeztek és mikor hagyott vagy utasított el szabadságokat. 

A kérvényeket emailen keresztül is egy kattintással fogja elbírálni. A jóváhagyott vagy elutasított szabadságokról az igénylő dolgozó szintén emailt kap, de a saját felületén is meggyőződhet róla.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztás készítéssel járó problémákat. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfél szolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

Jól hangzik igaz? Mert az is.

Töltse ki az alábbi űrlapot és elküldjük önnek az OLM Rendszer BEOSZTÁS tervező modul bővebb ismertetőjét.

Bővebb tájékoztató anyagot kérek

Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*