Oldal kiválasztása

Beosztás tervező

Tervezze meg beosztásait játékos könnyedséggel.

Élmény lesz a beosztások készítése

Beosztás tervező és adminisztráló alkalmazás, automata funkciókkal és jogszabály megfelelőségi vizsgálattal.

A műszakok megtervezése a cég életében ritmust ad a produktivitásnak és hozzájárul a dolgozók jóllétéhez. Pont úgy, mint egy kellemes dallamban a dobok. A helytelen beosztás tervezési folyamatok, révén mindenki kiesik a ritmusból. Ha eddig papíron, mágnestáblán vagy éppen ’színes excel’ táblákon végezte a munkaidő beosztásokat akkor pontosan tudja, hogy milyen időrabló feladat ez.

Tele van olyan hibázási lehetőséggel, amely a munka kárára megy, hiszen elég egy apró változás vagy elírás és máris hiányoznak a dolgozók, vagy éppen többen lesznek a szükségesnél, egy adott műszakban.

Egy korszerű vállaltban az egyszerű munkarendtől a sokszáz variációs műszakokig terjedhetnek a beosztások, amelyek kezeléséhez egy innovatív megoldásra van szüksége. A BEOSZTÁS tervezőt úgy alkottuk meg, hogy néhány kattintásra redukálja a műszakok menedzselését ezzel felszabadítva Önnek és munkatársainak az időt még a legkomplexebb beosztások esetén is.

Többet tud mint gondolná

Generált munkarend

A Rendszer automatikusan készíti el, egész évre az egyszerű munkarendeket. Csupán változások esetén szükséges módosítani az adatokat.

Munkarend kódok

Komplex munkarendek esetén a különböző műszakok kombinációját tudja ’előválasztó’ kódok alá rendezni és ezzel sok órát megtakarítani.

Jogszabály megfelelőség

A Rendszer jelzi, ha valami nem felel meg az Munka törvénykönyvének, ezáltal a beosztások készítése munkaügyi szakképesítéssel nem rendelkező, munkatársának is kiadható feladat.

Jelöl kattint és kész

A Drag and drop (fogd és vidd) típusú másolási funkciónak köszönhetően még a bonyolult munkarendek megtervezése is csak néhány kattintást vesz igénybe.

Jelölje ki a dolgozókat. Állítsa be a naptár nézetet és húzza be a megfelelő helyre a beosztás előválasztó kódókat. Vagy egyszerűen jelöljön ki egy időszakot és húzza be a beosztásokat.

Ha hasonló időszakra tervez műszakot csak jelölje ki a korábbi időszak beosztását és másolja át két kattintással. Lenyűgözően egyszerű!

Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer
Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Közös munka, közös siker

Nyugodtan delegálja a beosztások tervezését. Alkalmazásunkat felhasználóbarát módon terveztük meg, hogy ’nem munkaügyes’ kollégája is könnyedén tudjon műszakokat készíteni és dolgozóhoz vagy dolgozók csoportjához rendelni. A kész beosztások lezárhatóak vagy továbbíthatóak átnézésre.

Jogász a gépben

A jogszabály megfelelőségi vizsgálat funkció segítségével olyan mintha egy saját munkajogásza lenne, aki napra készen ismeri a Munka törvénykönyvét és a hatályos rendeleteket.

Átnézi a nyilvántartásait és jelzi a hibákat és szükséges javításokat, hogy Ön arra fókuszálhasson, ami igazán fontos.

A funkció adatbázisa rendszeresen frissül az aktuális változásokkal.

Személyre szabható adatcsoportok - OLM Rendszer
Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Mobil alkalmazással

A beosztások elérhetőek HR mobil applikációnkban is. A beosztások mellett valós idejű munkaügyi adatok. Szabadság-távollét kérvényezés jóváhagyás. Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor tud szabadságot vagy távollétet kérvényezni. A percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

Professzionális munkarend tervezés

Használjanak bármennyire különleges vagy változó, munkarendeket a vállalatánál a BEOSZTÁS tervező egyedi kódjaival elfelejtheti a körmölést. Csak rendelje a színes, előválasztó kódok alá a műszakokat és húzza a naptárra.

Az innovatív beosztás sablon generátorral munkaidőkeretes beosztásokat tud pár kattintással varázsolni periodikus időszakokra. A hagyományos műszaktervezéssel szemben heti beosztások helyett akár hónapokat is azonnal létre tud hozni a műszak készletekből.

Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Nézze meg működés közben

Tudja meg hogyan teszi hatékonyabbá az OLM Rendszer az Ön vállalata HR folyamatait.

Egyedi nézet-OLM Rendszer

Egyedi nézet

Az egyedi nézet segítségével beállítható, hogy mit lásson a felsővezető, a középvezető, és milyen adatokat a beosztott, ezáltal biztosan mindenki annyi információhoz jut amennyi számára szükséges a hatékony munkavégzéshez.

Közhírré tétetik

Mobil applikációnk segítségével a beosztásokat akár azonnal meg tudja osztani munkatársaival ezáltal mindenki időben értesül a munkarendjéről. Kommunikációs funkcióval kiegészítve pedig e-mailes és alkalmazáson belüli értesítőt is küldhet a változásról. A beosztások nyomtatásra is exportálhatóak.

Beosztás export - OLM Rendszer

Partnereink

A teljesség igénye nélkül

A bizalom fontos számunkra

ISO tanúsítvány - OLM Rendszer

Tanúsítványaink:

Az OL Munkaidő Kft. rendelkezik az ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:20213 tanúsítvánnyal.

Bővebben

5.000+

Több mint ötezer cég használja az OLM Rendszer megoldásait 7 országban. 

200.000+

Az OLM Rendszer több mint kétszázezer felhasználóval rendelkezik.

Szeretne többet tudni az OLM Rendszerről?

Fedezze fel mit tud nyújtani Önnek egy profi HR szoftver

További megoldásaink érdeklik?

Munkaidő

Tartsa naprakészen, pontosan és a törvényeknek garantáltan megfelelően munkaidő nyilvántartását innovatív megoldásunkkal.

Szabadság

Tervezzék meg közösen előre a szabadságokat vállalatánál innovatív megoldásunkkal. Mobil applikációval és emailes értesítésekkel.

Okos beosztás

Munkaidő beosztás munkahelyre, munkakörre vagy akár munkaállomásokra bontva is.