Oldal kiválasztása
ISO tanúsítvány - OLM Rendszer

ISO 9001, ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkezünk

Az OLM Rendszernél azért dolgozunk, hogy ügyfeleink számára az elérhető legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk biztosítani.

Ezen törekvésünk fontos állomása, hogy objektíven igazolható standardoknak is megfeleljünk. Büszkék vagyunk arra, hogy fáradozásainkat most már a Nemzetközi Szabványügyi Intézet (International Organization for Standardization) is hivatalos certifikációval igazolja.

Az OL Munkaidő Kft rendelkezik az:

ISO/IEC 27001:2013

tanúsítványokkal, melyeket az OL Munkaidő Kft: HR digitalizációs rendszer tervezése, fejlesztése, bevezetése, üzemeltetése és támogatása folyamatokra ítéltek nekünk.

A célunk, hogy a nemzetközileg elismert szabványok bevezetésével még nívósabb szolgáltatásokat nyújtsunk partnereink számára.

Ennek egyik pillére a szoros együttműködés ügyfeleinkkel, hogy igényeik alapján optimalizáljuk szolgáltatásainkat. A minőségpolitikai fejlesztések és a kvalitás folyamatos monitorozása felhasználóink elégedettségét szolgálják.

Hisszük, hogy a minőség terén nincs kompromisszum ezért a jövőben is mindent megteszünk, hogy partnereink felhasználóinknak a lehető legtöbbet nyújtsuk.

Partnereink

A teljesség igénye nélkül

Szeretne többet tudni az OLM Rendszerről?

Fedezze fel mit tud nyújtani Önnek egy profi HR szoftver