Oldal kiválasztása

Kommunikáció

Kapcsolódjanak együtt a vállalat életéhez

Vállalati kommunikációs alkalmazás üzenetküldés, hírmegosztás, eseményalapú üzenetküldéssel, értesítőkkel és időpont foglaló rendszerrel.

  • Üzenőfal

  • Mobil applikáció “push” üzenet

  • Esemény változás értesítő bejegyzés

  • Csoportok

  • Beosztás változás értesítő

  • Időpont foglalás üzemorvosi vizsgálatra

  • Eseményszervező

  • Jelentkezés eseményekre

A kommunikáció a siker kulcsa

A munkatársakat elérni gyakran nehéz. A hírek késve jutnak el hozzájuk, a fontos információk feledésbe vesznek.  Az e-mailek, fali függesztmények, vagy értekezletek már nem tudják kielégíteni egy nagyvállalat információáramlási igényeit.

 A hatékony együttműködés, a közös sikerek felé vezető út. Ehhez gördülékeny kapcsolattartásra van szükség a vállalaton belül. A jó kommunikációs rendszer segíti a munkatársak elköteleződését, a tudásmegosztást, ötletelést, és a célok megismerését. A hatékony kommunikáció csökkenti a frusztrációt és növeli a jó hangulatot, produktív légkört hoz.

Innovatív megoldásunkkal biztonságos csatornán tudnak üzeneteket küldeni és fogadni. A fontos híreket eseményeket, üzenőfalon tudják megjeleníteni, akár mobil alkalmazáson keresztül is. Az automatizált bejegyzésekkel sosem felejtődik el az új munkatárs köszöntése vagy tájékoztatása a jeles eseményeknél. Az időpont foglaló rendszerünkkel egyszerűbb lesz a tárgyaló-, oktatások kijelölése, üzemorvosi vizsgálatra jelentkezés vagy akár a céges biciklizés megszervezése. A szó elszáll, de az értesítő funkcióinkkal asztali gépen, e-mailban, okostelefonos értesítőben is garantáltan eljut az üzenet a kollégáihoz.

Előnyös tudás

Üzenetküldés

Biztonságos csatornán, akár csoportos küldéssel is.

Üzenőfal

Hírek események azonnal, minden munkatársnak.

Automata

Esemény alapú bejegyzések, melyek csak feltételek esetén jelennek meg a felhasználónak.

Értesítés

E-mailes értesítés a bejegyzésekről vagy üzenetekről.

Forradalom az információ áramlásban

Lenyűgöző felületen tud üzeneteket létrehozni és szerkeszteni, -legyen szó akár egyéni üzenetről, csoportos üzenetről, vagy eseményhez kötött, előre beállított bejegyzésről. A csoportok létrehozásával időt spórol meg, hiszen egyetlen bejegyzést vagy üzenetet egyszerre tud az érdekelteknek átadni.

HR adat hozzáférhetőség - OLM Rendszer
Személyre szabható adatcsoportok - OLM Rendszer

Aktív közösség

Az üzenőfal segítségével hozzon létre olyan bejegyzéseket, amelyeket minden beállított dolgozó el tud olvasni. Kiválóan alkalmas arra, hogy v a főbb eseményeket híreket, utasításokat végre azonnal láthatóvá tegye. Az aktivitásokról a rendszer egy értesítést küld e-mailban és okostelefon alkalmazáson keresztül a dolgozónak.

Mintha asszisztense lenne

Speciális megoldásunk segítségével olyan automatizált üzeneteket, bejegyzéseket hozhat létre amelyek akkor kerülnek kiküldésre amikor egy esemény aktuálissá válik.

Állítson be köszöntést és fontos információkat tartalmazó bejegyzést az új belépőknek. Készítsen értesítést előre a negyedéves értekezletekről. Állítson be értesítőt azoknak, akiknek lejár az üzemorvosi vizsgálata, vagy jogosítványa. Gondoljon a születésnapos/névnapos munkatársakra egy kedves üzenettel – már előre.

Az OLM Rendszerben küldött üzenetek/bejegyzések garantáltan a cégen belül maradnak, mindenféle külső alkalmazás használata nélkül, ezáltal megóvva az adatok biztonságát.

Kommunikáció assziszten - OLM Rendszer
Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Mobil alkalmazással

A kommunikációs megoldásunk elérhető az OLM Rendszer HR mobil applikációjában is. A ’push’ üzeneteknek köszönhetően a telefonján is értesíti a dolgozót, ha új bejegyzés vagy üzenete érkezik.

A mobil applikációnk a kommunikáción kívül, tartalmazza a munkaidő beosztás távollétek megoldásainkat is.

Időpont foglaló

Lenyűgöző funkciónknak köszönhetően csak egy kattintás lesz időpontot foglalni az üzemorvosi vizsgálatokra, tárgyaló igénybevételre vagy értekezletekre is. Mindezt mobil applikáción keresztül is. Természetesen az események létrehozása résztvevők meghívása is könnyed feladattá válik.

Forradalom az információ áramlásban - OLM Rendszer

Partnereink

A teljesség igénye nélkül

A bizalom fontos számunkra

ISO tanúsítvány - OLM Rendszer

Tanúsítványaink:

Az OL Munkaidő Kft. rendelkezik az ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:20213 tanúsítvánnyal.

Bővebben

5.000+

Több mint ötezer cég használja az OLM Rendszer megoldásait 7 országban. 

200.000+

Az OLM Rendszer több mint kétszázezer felhasználóval rendelkezik.

Szeretne többet tudni az OLM Rendszerről?

Fedezze fel mit tud nyújtani Önnek egy profi HR szoftver

További megoldásaink érdeklik?

Munkaidő

Tartsa naprakészen, pontosan és a törvényeknek garantáltan megfelelően munkaidő nyilvántartását innovatív megoldásunkkal.

Szabadság

Tervezzék meg közösen előre a szabadságokat vállalatánál innovatív megoldásunkkal. Mobil applikációval és emailes értesítésekkel.

Core HR

Személyügyi adatbázis és nyilvántartás online felületen, a munkavállalók hatékony adminisztrációjához.