KOMMUNIKÁCIÓ

kommunikacio-hero-olm

Az innovatív kommunikáció a siker kulcsa

Vállalati kommunikációs alkalmazás üzenetküldés, hírmegosztás, eseményalapú üzenetküldéssel, értesítőkkel és időpont foglaló rendszerrel.

A munkatársakat elérni gyakran nehéz. A hírek késve jutnak el és fontos információk feledésbe vesznek az e-mailekben, fali függesztményeken, vagy értekezletek alkalmával. A hatékony együttműködés, a közös sikerek felé vezető út. Ehhez gördülékeny kapcsolattartásra van szükség a vállalaton belül. A jó kommunikációs rendszer segíti a munkatársak elköteleződését, a tudásmegosztást, ötletelést, és a célok megismerését. A hatékony kommunikáció csökkenti a frusztrációt és jó hangulatot, produktív légkört hoz.Innovatív megoldásunkkal biztonságos csatornán tudnak üzeneteket küldeni és fogadni. A fontos híreket eseményeket üzenőfalon tudják megjeleníteni akár mobil alkalmazáson is. Az automatizált bejegyzésekkel sosem felejtődik el azúj munkatárs köszöntése, vagy tájékoztatása a jeles eseményeknél. Az időpont foglaló rendszerünkkel egyszerűbb lesz a tárgyaló, oktatások kijelölése vagy akár a céges biciklizés megszervezése. A szó elszáll, de az értesítő funkcióinkkal asztali gépen, e-mailban, okostelefonos értesítőben is garantáltan eljut az üzenet a kollégáihoz.

ELŐNYÖK

ÜZENETKÜLDÉS

Biztonságos csatornán, akár csoportos küldéssel is.

ÜZENŐFAL

Hírek események azonnal minden munkatársnak.

AUTOMATA

Esemény alapú bejegyzések melyek csak feltételek esetén jelennek meg a felhasználónak.

ÉRTESÍTÉS

Emailes értesítés a bejegyzések vagy üzenetekről.

FORRADALOM AZ INFORMÁCIÓ ÁRAMLÁSBAN

Lenyűgöző felületen tud üzeneteket létrehozni és szerkeszteni, legyen szó akár egyéni üzenetről, csoportos üzenetről, vagy eseményhez kötött előre beálított bejegyzésről. A csoportok létrehozásával időt spórol meg hsizen egyetlen bejegyzést vagy üzenetet egyszerre tud az érdekelteknek átadni.

Aktív közösség

Az üzenőfal segítségével hozzon létre olyan bejegyzéseket amelyeket minden beállított dolgozó el tud olvasni. Kiválóan alkalmas arra, hogy végre a főbb eseményeket híreket, utasításokat azonnal láthatóvá tegye. Az aktivitásokról a rendszer egy értesítést küld e-mailban és okostelefon alkalmazáson keresztül a dolgozónak.

Mintha asszisztense lenne

Speciális megoldásunk segítsével olyan üzeneteket, bejegyzéseket hozhat létre amelyek akkor kerülnek kiküldésre amikor egy esemény elérkezik. Ilyen lehet egy munkatárs belépése vagy negyedéves értekezlet, esetleg valamilyen jogosítvány képesítés határideje. Az OLM Rendszerben küldött üzenetek bejegyzések garantáltan a cégen belül maradnak mindenféle külső alkalmazás használata nélkül, ezáltal megóvva az adatok biztonságát.

OLM Rendszer HR alkalmazás

MOBIL ALKALMAZÁSSAL

Ez a modul elérhető HR alkalmazásunkban is. Valós idejű munkaügyi adatok. Szabadság-távollét kérvényezés jóváhagyás. 

Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor tud szabadságot vagy távollétet kérvényezni. A percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

A MODULJAINK KÜLÖN-KÜLÖN IS MEGRENDELHETŐEK AKÁR EGY ALKALMAZÁS!

A KOMMUNIKÁCIÓ modul önmagában is beszerezhető bármilyen vállalati szoftvert használ. Érdemes megismernie az OLM Rendszer többi modulját is melyek teljesen cégre és költségvetésre szabhatóak. A teljes rendszerrel havonta 260 munkaórát spórol meg egy 100 fős vállalat esetén. 

Az OLM Rendszer egy professzionális HR digitalizációs eszköz, melynek segítségével minden hr, munkaügyi és munkaidővel kapcsolatos  kötelezettségére megoldást nyújt. Telepítés nélkül használható felhőalapú technológia amely exkluzív megoldást nyújt a nagyvállalatok számára.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztás készítéssel járó problémákat. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfélszolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk, akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

Jól hangzik igaz? Mert az is.

Ügyfélszolgálatunk és értékesítőink nagyon kedvesek és alig várják, hogy beszélgessenek önnel.
Kérjen visszahívást és tudjon meg többet az OLM Rendszer KOMMUNIKÁCIÓ moduljáról.

Kommunikációs modul
Ügyfélszolgálatunk és értékesítőink nagyon kedvesek és alig várják, hogy beszélgessenek önnel. Kérjen visszahívást  vagy hívjon bátran a +36 30 661 2775 telefonszámon!
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*