KOMMUNIKÁCIÓ

kommunikacio-hero-olm

HATÉKONY KAPCSOLAT MUNKATÁRSAIVAL

Kapcsolódjanak össze munkatársaival egyedülálló kommunikációs csatornán keresztül, hogy garantáltan eljussanak a hírek és üzenetek egymáshoz.

ELŐNYÖK

ÜZENETKÜLDÉS

Biztonságos csatornán, akár csoportos küldéssel is.

ÜZENŐFAL

Hírek események azonnal minden munkatársnak.

AUTOMATA

Esemény alapú bejegyzések melyek csak feltételek esetén jelennek meg a felhasználónak.

ÉRTESÍTÉS

Emailes értesítés a bejegyzések vagy üzenetekről.

FORRADALOM AZ INFORMÁCIÓ ÁRAMLÁSBAN

kommunikacio modult az uzenetekert

Lenyűgöző felületen tud üzeneteket csoportos üzeneteket, bejegyzéseket létrehozni vagy akár eseményekhez rendelt automata bejegyzéseket.

MERÍTSEN A CSOPORT EREJÉBŐL

Az egyszerű üzeneteken túl csoportokat tud a felületén beállítani, hogy segítségükkel közös üzeneteket hozzon létre ezáltal időt spórol meg és segíti a tevékeny csoportokkal való kommunikációt.

csoportletrehozas

ELJUT BÁRHOVÁ

Kommunikáció modul az OLM Rendszer HR alkalmazásában

Az OLM Rendszer HR alkalmazásával biztos lehet benne, hogy a fontos hírek és üzenetek eljutnak munkatársaihoz bárhová.

DISZKRÉT ÉS PONTOS, MINT EGY FUTÁR

Emailes értesítés az OLM Rendszerből

Az OLM Rendszerben küldött üzenetek bejegyzések  garantáltan a cégen belül maradnak mindenféle külső alkalmazás használata nélkül, ezáltal megóvva az adatok biztonságát. Az aktivitásokról a rendszer egy értesítést küld emailban a dolgozónak.

AKTÍV KÖZÖSSÉG

Az üzenőfal segítségével hozzon létre olyan bejegyzéseket amelyeket minden beállított dolgozó el tud olvasni. Kiválóan alkalmas arra, hogy végre a főbb eseményeket híreket , utasításokat azonnal láthatóvá tegye.

egyszeru-bejegyzes

MINTHA ASSZISZTENSE LENNE

csoport-feltetel-megadas-olm

Forradalmi megoldásunkkal hozzon létre automatizált, eseményalapú bejegyzéseket, hogy a Rendszer Ön helyett dolgozzon. Válasszon ki feltételeket melyek teljesülése esetén a KOMMUNIKÁCIÓ modul az előre létrehozott bejegyzést közzéteszi és értesíti a megfelelő személyeket. 

OLM RENDSZER TIPPEK:

Felhasználási ötletek az eseményalapú bejegyzésekre:

Képzelje el! Beosztások változása esetén a szükségtelen egyenként leveleznie mostantól mert a modul automatikusan értesít. 

Employer branding? Építsen jó imázst és okozzon kellemes meglepetést az új munkavállalónak azzal, hogy belépéskor automatikus üdvözlő üzenetet és fontosabb tudnivalókat helyez el egy bejegyzésben. 

OLM Rendszer HR alkalmazás

MOBIL ALKALMAZÁSSAL

Ez a modul elérhető HR alkalmazásunkban is. Valós idejű munkaügyi adatok. Szabadság-távollét kérvényezés jóváhagyás. 

Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor tud szabadságot vagy távollétet kérvényezni. A percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

A MODULJAINK KÜLÖN-KÜLÖN IS MEGRENDELHETŐEK AKÁR EGY ALKALMAZÁS!

A KOMMUNIKÁCIÓ modul önmagában is beszerezhető bármilyen vállalati szoftvert használ. Érdemes megismernie az OLM Rendszer többi modulját is melyek teljesen cégre és költségvetésre szabhatóak. A teljes rendszerrel havonta 260 munkaórát spórol meg egy 100 fős vállalat esetén. 

Az OLM Rendszer egy professzionális HR digitalizációs eszköz, melynek segítségével minden hr, munkaügyi és munkaidővel kapcsolatos  kötelezettségére megoldást nyújt. Telepítés nélkül használható felhőalapú technológia amely exkluzív megoldást nyújt a nagyvállalatok számára.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztás készítéssel járó problémákat. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfélszolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk, akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

Jól hangzik igaz? Mert az is.

Ügyfélszolgálatunk és értékesítőink nagyon kedvesek és alig várják, hogy beszélgessenek önnel.
Kérjen visszahívást és tudjon meg többet az OLM Rendszer KOMMUNIKÁCIÓ moduljáról.

ÉRDEKEL A RENDSZER, VISSZAHÍVÁST KÉREK

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
  • Adjon meg egy értéket ami nagyobb vagy egyenlő ezzel: 1.