Oldal kiválasztása

MUNKAIDŐ nyilvántartó

Naprakész, pontos, automatizált és a törvényeknek garantáltan megfelelő, valós idejű, digitális munkaügyi nyilvántartás.

Munkaidő nyilvántartás automatizálva

Digitális munkaidő nyilvántartás naprakészen, pontosan, automatizálva, a törvényeknek megfelelően.

Ahhoz, hogy a törvényeknek tökéletesen megfelelő munkaügyi nyilvántartása legyen fárasztóan precíznek kell lennie és rengeteg időt kell rá fordítania.

Szerencsére az OLM Rendszer Munkaidő nyilvántartóval ’felhő könnyeddé’ válik ez a feladat.

Az alkalmazás automatikusan kezeli a munkaidő adatokat és csak változás esetén kell korrigálni. Nincs többé szükség a hitelesítéshez aláírásra csak, ha igényli.

Megoldásunknak köszönhetően a projekt vagy költséghely alapú munkaidő elszámolás egy igazán egyszerű feladattá válik. 

Az időadatokat és pótlékokat a rendszer tűpontosan összesíti. Integrációnknak köszönhetően bármely piacvezető bérprogramba tudja továbbítani.

Többet tud mint gondolná

Hiteles

A valós idejű adatok és online hozzáférhetőség révén a nyilvántartás mindig hiteles. Nincs szükség aláírásokra, de igényei szerint digitálisan és papír alapon is kérhető.

Naprakész

Automatikusan generálhatja a beosztás, belépési adatok vagy szabadság/távollét adatokból a munkaidő nyilvántartást ezáltal biztosítva a naprakész törvényi elvárást.

Munkaidőkeret barát

A munkaidőkeretes foglalkoztatáshoz kiváló társ, hiszen a bonyolult számításokat egy pillanat alatt végzi el.

Mindent a szemnek

A munkaidő nyilvántartó felületét úgy alkottuk meg, hogy a száraz adatok is vizuális élményt nyújtsanak és segítsék a gyors áttekinthetőséget.

Munkaidő nyilvántartás - OLM Rendszer
Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Változás kezelve

Ceruza és a radír helyett egy kattintással tud távollét kódokat beilleszteni, ha eltérés van a nyilvántartás adataiban, mert például egy munkavállaló beteg vagy elhagyta a munkaterületet.

Az intelligens funkció jelzi Önnek, ha nem össze hangolható a művelet a Munka törvénykönyvével. A jogszabályokat garantáltan követi az adatbázis és változás esetén frissítjük a Rendszert.

Jogász a gépben

A jogszabály megfelelőségi vizsgálat funkció segítségével olyan mintha egy saját munkajogásza lenne, aki napra készen ismeri a Munka törvénykönyvét és a hatályos rendeleteket.

Átnézi a nyilvántartásait és jelzi a hibákat és szükséges javításokat, hogy Ön arra fókuszálhasson, ami igazán fontos.

A funkció adatbázisa rendszeresen frissül az aktuális változásokkal.

Személyre szabható adatcsoportok - OLM Rendszer

Projekt/költséghely alapú elszámolás

Mindegy, hogy vállalatában hány külön projekten, üzlethelységben, csoportban vagy telephelyeken dolgoznak mert a Rendszerünket úgy alkottuk meg, hogy kényelmesen tudja kezelni a költséghely alapú elszámolásokat. Ha önöknél egy műszakban akár több költséghelyen (pl.: bolt) vagy projekten dolgoznak akkor is azonnal tudja a munkaügyi számításokat elkülönítve kezelni vagy összesíteni.

Mobil alkalmazással

A beosztások elérhetőek HR mobil applikációnkban is. A beosztások mellett valós idejű munkaügyi adatok. Szabadság-távollét kérvényezés jóváhagyás. Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor tud szabadságot vagy távollétet kérvényezni. A percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

Beosztás tervezés - OLM Rendszer
Egyéni munkaidő - OLM Rendszer

Precízebb, mint egy ember

A Rendszer száz-százalékos pontosággal dolgozza fel a beérkező adatokat és végzi el a szükséges számításokat. Garantáltan hibamentesen végzi el a még oly bonyolult, munkaidőkeret számításokat is.

Több száz pótléksablonból tud választani és akár a legegyedibb pótlékokat is automatikusan kezeli a Rendszer.

A zárást követően az összesített munkaidő adatokat továbbíthatja bérprogramoknak egy gombnyomással.

Impresszív adatok

Kulcsmutatóink segítségével azonnal értesül a munkaerő gazdálkodáshoz szükséges legfontosabb adatokról. Mindezt valós időben

Munkaidő modul impresszív adatok - OLM Rendszer

Nézze meg működés közben

Tudja meg hogyan teszi hatékonyabbá az OLM Rendszer az Ön vállalata HR folyamatait.

Partnereink

A teljesség igénye nélkül

További megoldásaink érdeklik?

Beosztás

Tervezzen beosztásokat játékos könnyedséggel ás  akár egyetlen kattintással, generált munkarend esetén.

Szabadság

Tervezzék meg közösen előre a szabadságokat vállalatánál innovatív megoldásunkkal. Mobil applikációval és emailes értesítésekkel.

Okos beosztás

Munkaidő beosztás munkahelyre, munkakörre vagy akár munkaállomásokra bontva is.