Oldal kiválasztása

Beléptető rendszer

Csúcstechnológiás megoldások, okos funkciókkal

Kártyás, ujjlenyomatos, forgóvillás, mágneszáras KI – BE mozgás rögzítés és ellenőrzés, valós idejű adatokkal, okos funkciókkal.

 • Beléptető rendszer integráció
 • Mobil jelenlét rögzítő készülék
 • Jelenlét menedzsment felületek
 • Rugalmas munkaidő menedzsment
 • Beléptető rendszer telepítés
 • Kamera rendszer telepítés karbantartás

  Professzionális megoldás a cégének

  Kiemelkedően megbízható kártyás, ujjlenyomatos, forgóvillás, ajtó, kapu hardverek igény szerint vegyes alkalmazása vállalata igényei alapján. Okos funkcióinkkal valós idejű adatok állnak rendelkezésére, bárhol is legyenek a telephelyei a világon. Kísérje figyelemmel a mozgási adatokat online felületen akár otthonról vagy az irodából. További megoldásainkkal összekötve automatizált munkaügyi számításokat végez az érkezési vagy távozási adatokból. (munkaidő kezdet és vég, munkaidő nyilvántartási műveletek és figyelmeztetések a késés vagy korábbi távozás esetén.) Térítésmentes felmérés és tanácsadással!

  Többet tud, mint gondolná

  Valós idejű adatok

  Fizikai telephelytől függetlenül, egyetlen online felületen tárolt adatok.

  Megbízható

  Kiemelkedően megbízható hardveres és szoftveres elemeink megfelelnek az ipari követelményeknek is.

  Okos

  Integrált megoldás, mely segítségével automatizált munkaügyi számításokat végez a Rendszer.

  Kényelmes

  Több mint 10 év tapasztalattal rendelkező, csapatunk, felméri kiépíti engedélyezteti és karbantartja.

  Biztonságos

  Hardveres és szoftveres megoldásaink az adatvédelmi irányelveknek megfelelőek.

  Bővíthető

  Az OLM Rendszer beléptető rendszerei bármikor bővíthetőek vagy az egyedi igényeinek megfelelően alakíthatóak.

  Mindig elérhető

  Tekintse meg a belépési és a kilépési adatokat a világ bármely pontjáról. A valós idejű adatok online kezelőfelületen érhetőek el, a jogosultsági szintnek megfelelően. Értesüljön a késésekről/ korábbi távozásokról akár okos telefonon keresztül is.

  Beléptető rendszer online felület - OLM Rendszer

  Fizikai telephelytől független

  Felejtse el az időket amikor egy ’pendrive-val’ kellett a beléptető rendszerekről az adatokat begyűjtenie. Egyedülálló megoldásunknak köszönhetően teljesen mindegy, hogy a telephelyei Amerikában, Ázsiában vagy Magyarországon vannak, mert a beléptető rendszer eszközei az adatokat a felhőbe küldik. Ön bárhonnan eléri őket fizikai helyszíntől függetlenül.

  Minden körülmények között

  Hardveres beléptető eszközeink megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek is. Garantáltan megbízhatóan működnek, nagy forgalom mellett is. Beszerelésüket szakértők végzik a munkaterület igényei alapján. Bízza szakemberekre a telepítést!

  Beléptető Rendszer valós idejű adatok - OLM Rendszer

  Maximális kontroll

  Az okos beléptető rendszereinkkel Öné az irányítás, hiszen a folyamatosan rendelkezésére, álló jelenléti adatokon túl- lehetősége van automata figyelmeztetéseket beállítani késés vagy korábbi távozás esetén. A jelenléti távolléti adatokból látványos kimutatásokat tud készíteni, illetve továbbíthatja BI rendszerekbe.

  Időt nyer vele

  Automatizált munkaügyi szolgáltatásainkkal egy csapásra tehermentesíti a HR adminisztrációját. A belépési és kilépési adatokból a Rendszer képes kerekítési szabályok alapján, autonóm módon munkaidő kezdetet és véget számolni továbbá munkaidő nyilvántartást rögzíteni. Hiányzás esetén jelzi a távollétet.

  Beléptető rendszer automatizált munkaügyi folyamatok - OLM Rendszer

  Főbb beléptető rendszer típusok

  Kártyás beléptető rendszer

  Az egyik legelterjedtebb típus. Szinte minden területen hatékonyan alkalmazható. Nagy forgalmi áramlás mellett is gyors ellenőrzést biztost. Kiváló választás nagyobb irodaházakba, üzemekbe. Egyszerű használat, könnyű telepíthetőség jellemzi. Egyedileg programozható (RFID) kártyákkal vagy okostelefonos (NFC) rendszerrel, hogy egyszerű legyen kezelni az újonnan felvett vagy éppen kilépő dolgozókat, vendégeket. Kérje cégre szabott arculattal az OLM Rendszertől. Elhelyezzük cége logóját a védődobozon és plasztik kártyákon.

  Ujjlenyomatos beléptető rendszer

  A biometrikus azonosítás előnye, hogy maximálisan biztonságos, hiszen az ujjlenyomat minden embernél vele született egyedi azonosító tulajdonság. Gyors forgalomátfolyást tesz lehetővé, szennyeződés mentes munkaterületen (Pl.: irodai környezet). Elérhetőek a kombinált funkcióval rendelkező eszközeink, melyeken kártyás, ujjlenyomatos, kódos belépésre is van lehetőség. Igényelje vállalatára szabott arculattal; saját céglogóval ellátva.

  Beléptető rendszer automatizált munkaügyi folyamatok - OLM Rendszer

  Forgóvillás beléptető

  Maximális védelem illetéktelenek ellen. Megkönnyíti a be-/kilépők azonosítását és gátat szab a nem kívánt forgalomnak. Kikerülhetetlen kaput jelent, ezáltal a bejelentkezések és kijelentkezések garantáltan megtörténnek. Nagyobb forgalom átfolyás mellett több kapu használata javasolt. 

  Egyedi megoldások

  Hardveres eszközeink hibrid megoldással is alkalmazhatóak. Integrálhatóak sorompóval, automata ajtóval, ipari kapuval. Lehetősége van speciális munkaterületen belüli belépési zónák kialakítására (pl.: fokozott biztonsági zóna, dohányzó, étkező) Kérje díjmentes tanácsadásunkat!

  Hibrid beléptető rendzser megoldások - OLM Rendszer

  Garancia

  Beléptető rendszereinket garanciával építjük ki.

  Szakértelem

  Több mint 10 éves tapasztalat a beléptető rendszerek és a HR szoftverek területén.

  Minőség

  Beléptető rendszereinket az ipari szabványoknak, tűzvédelmi és munkavédelmi előírásoknak megfelelően építjük be és üzemeltetjük.

  Beléptető rendszer okosítsa fel régi rendszerét - OLM Rendszer

  Okosítsa fel régi rendszerét

  Multiplatform informatikai megoldásunkkal a már meglévő hardveres eszközeihez is integrálható az OLM Rendszer, ezáltal az automatizált,  illetve kiterjesztett funkciók is elérhetővé vállnak régebbi eszközén is.

  Bővebben

  Partnereink

  A teljesség igénye nélkül

  A bizalom fontos számunkra

  ISO tanúsítvány - OLM Rendszer

  Tanúsítványaink:

  Az OL Munkaidő Kft. rendelkezik az ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:20213 tanúsítvánnyal.

  Bővebben

  5.000+

  Több mint ötezer cég használja az OLM Rendszer megoldásait 7 országban. 

  200.000+

  Az OLM Rendszer több mint kétszázezer felhasználóval rendelkezik.

  Tegye meg az első lépést

  Legyen önnek is korszerű beléptető rendszere. Díjmentes konzultációnk segítségével szakértőink megismerik a beléptető rendszerhez szükséges igényeit és javaslatot adnak önnek.
  Mindössze 20 perc.

  További megoldásaink érdeklik?

  Testhőmérséklet mérő

  Fokozza csúcstechnológiával a biztonságérzetet járvány helyzetben is. Valós idejű képkészítés és riasztás funkciókkal.

  Munkavédelem

  Interaktív munkavédelmi felkészítő rendszer, érintőképernyős felülettel és teszt lehetőséggel és azonosítási funkciókkal.

  Üzemorvos

  Online kapcsolat az üzemorvossal és automata értesítő a soronkövetkező vizsgálatokról, csoportos kimutatással a lejáró igazolásokról.