Beléptető rendszer

belepteto-modul-olm-rendszer

PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁS A CÉGÉNEK

Használjon csúcstechnológiás beléptető rendszert, hogy biztonságos és kényelmes legyen a munkaterületre lépés.  

Kiemelkedően megbízható kártyás, ujjlenyomatos, forgóvillás, ajtó, kapu hardverek igény szerint vegyes alkalmazása vállalata igényei alapján.  

Okos funkcióinkkal valós idejű adatok állnak rendelkezésére bárhol is legyenek a telephelyei a világon. 

Kísérje figyelemmel a mozgási adatokat online felületen akár otthonról vagy az irodából.  

További moduljainkkal összekötve automatizált munkaügyi számításokat végez az érkezési vagy távozási adatokból. Úgy, mint munkaidő kezdet és vég, munkaidő nyilvántartási műveletek és figyelmeztetések a késés vagy korábbi távozás esetén. 

Térítésmentes felmérés és tanácsadással. 

Valós idejű adatok fizikai telephelytől függetlenül

Kimagasló megbízhatóság

Okos funkciók

Online felület

A belépési és kilépési adatok briliáns megoldásunknak köszönhetően a világ bármely pontjáról elérhetőek, hogy Ön akár a karosszékből is nyomon követhesse azokat. 

Munkaidő nyilvántartó modul

Fizikai telephelytől független

fizikai-helytol-fuggetlen-olm-rendszer-belepteto

Mindegy, hogy telephelyei merre találhatóak a világban mert az online kapcsolatnak köszönhetően a beléptető rendszerek adataikat a felhőbe küldik ezáltal Önnek nincs szüksége a fáradságos begyűjtésre.  

Valós idejű adatok

Forradalmi technológiánknak köszönhetően valós időben látja a mozgási adatokat a nap 24 órájában.  

Valós idejű adatok - OLM Rendszer

Maximális kontroll

automatizalt-munkaugyi-folyamatok-olm-rendszer

Az okos beléptető rendszereinkkel Öné az irányítás hiszen a mindig rendelkezésére álló jelenléti adatokon túl lehetősége van automata figyelmeztetéseket beállítani késés vagy korábbi távozás esetén. Az adatokat továbbítsa BR rendszerbe vagy készítsen látványos kimutatásokat. 

Automatizált munkaügyi folyamatok

Kiterjesztett szolgáltatásainkkal drasztikusan tehermentesíti a HR adminisztrációját mert a belépési és kilépési adatokból a Rendszer képes kerekítési szabályok alapján autonóm módon munkaidő kezdetet és véget számolni továbbá munkaidő nyilvántartást rögzíteni. Hiányzás esetén jelzi a távollétet.  

maximalis-kontroll-belepteto-olm-rendszer

Bővíthető rendszer

bovitheto-belepteto-olm-rendszer

Hardveres eszközeinket gyorsan egyszerűen tudja bővíteni módosítani igényei szerint. Lehetőség van fő beléptető kapuk mellet belső üzemterületek irodák külön felszerelésére.  

Okosítsa fel régi rendszerét

Multiplatform informatikai megoldásunkkal meglévő hardveres eszközeihez is integrálható az OLM Rendszer ezáltal az automatizált és kiterjesztett funkciók elérhetővé vállnak korosodó eszközén is.  

Okosítsa fel régi beléptető rendszerét - OLM Rendszer

Professzionális megoldás

Professzionális beléptető megoldások - OLM Rendszer

Szakembereink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a beléptető rendszerek telepítése és üzemeltetése területén. A legkorszerűbb és legmodernebb megoldásokat javasolják Önnek, melyek bizonyítottak nagyvállatoknál és üzemeknél. Rendszerünk megfelel a tűzvédelmi, biztonság technikai előírásoknak és magas igénybevételre tervezettek. 

Miben tud többet az okos beléptető rendszer?

Odos beléptető rendszer miben tud többet - OLM Rendszer

Kártyás beléptető rendszer

Gyors forgalom átfolyás egyszerű használat könnyű telepíthetőség és könnyed adminisztráció. Egyedileg programozható kártyák, hogy egyszerű legyen kezelni az új és kilépő dolgozókat, vendégeket. A beléptető rendszer elemei, mint a védődoboz vagy plasztik kártya cégre szabott arculattal is kérhetőek. 

Kártyás beléptető rendszer - OLM Rendszer

Ujjlenyomatos beléptető rendszer

Ujjlenyomatos beléptető rendszer - OLM Rendszer

A biometrikus azonosítás előnye, hogy maximálisan biztonságos hiszen az ujjlenyomat minden embernél vele született egyedi azonosító jel. Gyors forgalomátfolyást tesz lehetővé szennyeződés mentes munkaterületen. Pl iroda.  

Forgóvillás beléptető

Maximális védelem illetéktelenek ellen. Megkönnyíti a be- és kilépők azonosítását és gátat szab a nem kívánt mozgásoknak. Kikerülhetetlen kaput jelent, ezáltal a bejelentkezések és kijelentkezések garantáltan megtörténnek.  

Forgóvillás beléptető rendszer - OLM Rendszer

Hibrid megoldások

Hibrid beléptető rendszer - OLM Rendszer

Hardveres eszközeink kevert megoldással is alkalmazhatóak és integrálhatóak sorompóval, automata ajtóval, ipari kapuval, Kérje díjmentes tanácsadásunkat. 

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztás készítéssel járó problémákat. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfél szolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

Töltse ki az alábbi űrlapot és elküldjük önnek az OLM BELÉPTETŐ Rendszer bővebb ismertetőjét.

Bővebb tájékoztató anyagot kérek

Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*