Beléptető Rendszer

Okos beléptetőrendszerek

PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁS A CÉGÉNEK

Ha már rendelkezik beléptető eszközökkel, akkor tudja, hogy a régebbi típusok igen korlátozott képességűek és gyakran okoznak pluszt adminisztrációt. Vagy rosszabb esetben parlagon állnak, mert elromlottak vagy a használatuk túl bonyolult.  A beléptető rendszereinket úgy hoztuk létre, hogy könnyebbé tegyük a munkavállalók nyilvántartását és az innovatív OLM moduljának köszönhetően, többet nyújtsunk vállalatának, a piacon található eszközöknél. A forradalmi OLM Rendszer beléptető minden eddiginél okosabb megoldást nyújt a munkaügyi kötelezettségekre és garantált minőségű hardveres elemeket tartalmaz.

Ha már rendelkezik beléptető eszközökkel akkor pedig fel tudjuk azokat okosítani. Kattintson ide és tudjon meg többet

MIÉRT VÁLASSZA AZ OLM BELÉPTETŐ RENDSZERT?

Az OLM Beléptetőrendszert azért érdemes választania

MILYEN BELÉPTETŐRENDSZER HARDVERT VÁLASSZON

A beléptető rendszer esetén fontos szempont, hogy milyen átmenő forgalmat kell kezelnie, illetve hány beléptetési pontot szeretne ehhez létesíteni. Minden beléptetőrendszerünk üzembiztonsága és adattárolási képessége kimagasló. A hardveres elemek akár kombinálhatóak is. (Pl. kártyás-ujjlenyomatos is)

• Kártyás beléptető az egyik legkedveltebb rendszer. Minden munkavállaló kap egy kártyát, amely egyedi kóddal rendelkezik. A kártya érintésével rögzíti a ki- vagy a belépési adatokat a rendszer. Előnye a gyors forgalom átfolyás. Hátránya, hogy az otthon hagyott kártyák plusz adminisztrációt jelenthetnek.

• Ujjlenyomatos beléptető esetén minden munkavállaló ujjlenyomatát tárolja a berendezés. Az azonosítás garantált, hiszen ez egy teljesen egyedi biometrikus jel. Előnye a biztonság és gyors beléptetés. Hátránya, hogy a  szennyezett nyitott vagy hideg, munkaterület esetén az ujjon látható bőrmintázat nehezen olvasható le.

• Forgóvillás beléptető kikerülhetetlen kaput jelent, ezáltal biztosított a területre be és kimenők mindenkori azonosítása. Emellett segít meggátolni az illetéktelenek belépését. Előnye a magas fokú biztonság. Hátránya,  hogy magas átmenő forgalom esetén célszerű többet felállítani belőle, biztosítva az áthaladási sebességet.

Fontos tudnia, hogy a beléptetőrendszerünk össze kapcsolható sorompókkal, automata ajtóval, ipari kapuval.  Ha már rendelkezik beléptető eszközzel akkor is érdemes az OLM Rendszerrel integrálnia, hiszen így sokkal több tudást hozhat ki az eszközeiből.

Ezért okos az OLM Beléptetőrendszer

A Rendszer figyelmezteti a munkavállalót, amennyiben korábban távozott, késett vagy nem jelentkezett be. De arról is értesíti, ha már el kell hagynia a munkaterületet. Az érkezés és távozás adatokból automatikusan lehet munkaidő kezdetet és véget generálni, ha a munkakör ezt megkívánja. Az ország egész területén, több telephely vagy belépési pont esetén is valós időben látható az érkezés és távozás adat. A munkaügyi adatkezelés azonnal megvalósítható, köszönhetően az online felületnek. Az OLM Rendszer többi moduljával és extra funkciójával összekötve pedig teljeskörű munkaügyi rendszert kap, amely vállalatának akár havi 260 munkaórát spórol meg.

NEM ELÉGEDETT A MOSTANI BELÉPTETŐ RENDSZERÉVEL?

Talán Önnél is kihasználatlanul állnak a beléptető eszközök mert gyorsan lettek beszerezve, esetleg a komplexum építése során kerültek beépítésre. Az is gyakori eset, hogy a használatuk bonyolult és ezért nem tudják kihasználni a képességeit.

Szerencsére a legtöbb beléptető eszközhöz könnyedén integrálható a Rendszerünk, ezáltal igazi okos eszközöket tud varázsolni belőlük. Az okosabb eszközökkel pedig kiélvezheti az összes hasznos funkciónkat, (figyelmeztetés késés/korábbi távozás esetén, automatikus munkaidő nyilvántartás, bárhonnan elérhető online felület).

Lépjen kapcsolatba velünk az oldal alján található űrlap kitöltésével mert az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer a legtöbb, már telepített beléptető rendszerhez integrálható ezáltal okos eszközzé tehető!

GARANTÁLT MINŐSÉG

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a beléptetőrendszerek és az online munkaidő nyilvántartás területén, ezért biztos lehet benne, hogy a beszerelt eszközök magas igénybevétel mellett is megbízhatóan fognak működni. Kiemelkedő technikai támogatást és ügyfélszolgálatot biztosítunk, hogy az Ön vállalata ki tudja aknázni az okos beléptető rendszert. Rendszerünk a GDPR követelményeinek maximálisan megfelel. Csatlakozzon elégedett partnereink közé és az Ön cége is élvezze az OLM Rendszer tudását!

A BELÉPTETŐ RENDSZER ÁRA

A beléptető rendszer költség vonzata széles skálán mozog. Az árat meghatározza, hogy rendelkezik-e már hardver eszközökkel és csak okosítani szeretné a készülékeit. A kiválasztott hardveres eszközök és a belépési pontok száma is a költségeket befolyásoló tényező. Fontos még tudni, hogy milyen egyéb biztonsági kapukkal szeretné integrálni a rendszert és a területen melyik a biztonsági tűzvédelmi és balesetvédelmi szempontból a legjobb beállítás. 

Tehát az okos beléptető rendszer egy kisvállalatnál néhány tízezer forinttól kezdődik és nagy ipari objektum, vagy iroda komplexum esetén százezres költséggel tud számolni. Minden esetben javasoljuk az ingyenes felmérésünket, hogy egy beszélgetés és egy bejárás alkalmával Önnek a legköltséghatékonyabb megoldásokat tudjuk nyújtani garantáltan a legjobb áron.

hOGYAN TESZ SZERT OKOS BELÉPTETŐ RENDSZERRE?

OLM Beléptető Rendszer bevezetésének folyamata
  1. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megismerjük igényeit Ingyenesen felmérést* tartunk a telepítési helyen.
  2. Az igények alapján a legköltséghatékonyabb megoldást kínáljuk.
  3. Beszereljük a beléptetőket és bekapcsoljuk az OLM Rendszert.
ingyenes beléptető rendszer felmérés

*Az ingyenesen igénybe vehető előzetes felmérés esetén az OL Munkaidő Kft. fönntartja a jogot arra, hogy elbírálja a promócióban való részvételt. Az ingyenes felmérés promóció 2018.05.30-ig érvényes. Az OLM Rendszer már meglévő hardveres eszközök esetén is igénybe vehető. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az OLM Rendszer Távollét, Jelenlét modulja csak fizikai eszközök esetén vehető igénybe.