Tesztelje le az OLM Rendszert

OLM Rendszer kipróbálási lehetőség

KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG - olm rENSZER

Tesztelje le mit tud Önnek nyújtani Rendszerünk. Igényeljen most OLM demó* verziót vagy éles teszt környezet verziót, teljes körű funkciókkal, kockázatoktól mentesen.

Az OLM Rendszernél biztosak vagyunk benne, hogy akár 3000 munkaórát takarítunk meg vállalatának és akár 34%-kal hatékonyabbá tesszük a HR és termelési folyamatait.  Tudjuk, hogy a legerősebb bizonyíték, ha Ön és munkatársai tapasztalják meg a technológiai forradalmat, ezért most minden kockázattól mentesen kínáljuk OLM Rendszer kipróbálási lehetőségeinket amelyek teljes körű funkciókat tartalmaznak.

Tesztelje saját kezűleg

Egy HR informatikai projekt sikere abban áll, ha a termék igazodik a cég felhasználóihoz és nem a cég felhasználói igazodnak a programhoz. De hogyan is lehet erről minden kétséget kizáróan meggyőződni? Úgy, hogy kipróbálja a teljes értékű OLM Rendszert és saját véleményt alkot, speciális ajánlatunk keretében.

olm-gamifikacio-1

OLM Rendszer demó

Egyedi nézet beosztástervező.

A bizonyosság megnyugtat ezért, a kipróbálásra nyújtott modulok és funkciók garantáltan az OLM Rendszer teljes értékű alkalmazásának felelnek meg.  A tesztidőszak alatt így megtapasztalja az elképesztő felhasználói élményt és saját szemével látja a hatékonyság növekedését. A demó verzió az alapbeállításokat tartalmazza.

éles teszt verzió

Vállalatra szabott beállítások Önnek! Munkatársaink felmérik a HR, termelési folyamataikat és segítenek a cégéhez illő modulok és egyéni beállítások kialakításában, hogy tesztidőszak alatt haszonnal tudják kiaknázni a Rendszer nyújtotta előnyöket. Pontosan úgy mintha már megvásárolták volna. 

egyeni-beallitasok-olm-rendszer-demo

Kiemelt törődés

Együtt könnyebb a siker felé vezető út, ezért interaktív képzés keretében mutatják meg Önnek vagy munkatársainak a Rendszer használatát. Igazán kedves ügyfélszolgálatunk pedig szívesen megválaszolja esetleges kérdéseiket.

Hogyan veheti igénybe?

Töltse ki az alábbi űrlapot, és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Egyeztetést követően beállítjuk Önnek az OLM Rendszer demót majd megmutatjuk a használatát. A tesztidőszak végén pedig Ön dönti el, hogy használja-e a továbbiakban.

Megfontolt döntés

Most minden kockázattól mentesen tehet egy nagy lépést a digitális transzformáció ösvényén, hiszen az exkluzív kipróbálási lehetőségünk keretében 100 százalékig meggyőződhet az OLM Rendszer hatékonyságáról. Az OLM Rendszer demó használatához minimum 500 kezelt alkalmazott szükséges és garantáltan minimális díjat számítunk fel.

Kerüljön győztes szituációba veszteségek nélkül és használja ki a technológia nyújtott előnyöket!

HÍVJON MOST VAGY KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

Telefonszám:

+36 20 314 1675

ÉRDEKEL A KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG. VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Kérjük adja meg a kapcsolatfelvételhez az adatait.

*Az OLM Rendszer kipróbálási lehetőség feltétele, hogy minimum 500 alkalmazottat kezel a Rendszerben a tesztidőszak alatt. A szolgáltatás kizárólag cégek számára igénybe vehető természetes személyek számára nem. Az OLM Rendszer felhasználói jogai nem ruházhatóak át harmadik félnek és a Rendszerhasználat joga nem hozható kereskedelmi forgalomba. A kipróbálási lehetőség további feltétele, hogy az adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezel adatokat a Rendszerben.