Oldal kiválasztása

HR DOKUMENTUM

Digitalizálja munkaügyi iratkezelését

 

Tömeges dokumentumkezelés hatékonyan

Automatizált dokumentum kitöltés, tárolás és adatkezelés.

Nincs több fejfájás az eltűnt okiratok szerződések tájékoztatók, miatt mert megoldásunkkal örökre eltűnik a papír, hogy a HR folyamatinak megfelelően tudja a munkavállalók hivatalos és szükséges dokumentumait tárolni, szerkeszteni.

Végre az adatvédelmi irányelveknek megfelelően tudja a dokumentumokat kezelni és ami még fontosabb; egyetlen online felületen elérni az állományokat.

Kézi szerkesztés és nyomtatás helyett egyetlen gombnyomással tudja a dolgozókhoz köthető iratokat kitölteni és aláíratni. A munkaügyi iratok pedig egy áttekinthető könyvtárba kerülnek, biztonságos szerveren. Lefűzés helyett, a digitális térben csak okos szűrővel tudja keresni és rendezni a mappákat. Sőt az okiratok mellett a dolgozókhoz szabadon rendelhet adatokat, legyen szó akár munkaeszközről, munkaruházatról.

Előnyök

Automatizált

Dokumentumok azonnali kitöltése, feltöltése hitelesítése.

GDPR ikon - OLM Rendszer

Biztonságos

Adatvédelmi funkciók, jogosultsági szintek és tároló.

hatékony

Kollaborációt segítő funkciók és engedélyezési beállítások, a közös munkához.

Dokumentumok kitöltése és tárolása valós időben

A dokumentumok létrehozása, szerkesztése tárolása, csupán néhány kattintást vesz igénybe. A felhasználási területnek csak a képzelete szab határt. Ha bizonytalan a munkaügyi iratminták tartalmi és formai követelményeivel kapcsolatban akkor az OLM Rendszer szakértői segítenek beállítani azokat Önnek. Elképesztő mennyiségű időt spórol meg, mert soha többet nem kell elveszett iratokat keresgélnie vagy órákat tölteni a nyomtatással és hitelesítéssel.

HR adat hozzáférhetőség - OLM Rendszer

Személyügyi adatbázis kompromisszumok nélkül

Kezelje egyetlen mindig elérhető, online felületen a munkavállalók dokumentumait és még többet! Megoldásunkkal minden a munkavállaló HR adminisztrációjához szükséges adatot tud kezelni.

Személyügyi nyilvántartás, üzemorvosi vizsgálatok, jogosítványok, szakvizsgák, munkaruházat, munkaeszközök, iratok -a dolgozókhoz rendelve. Az okos funkcióknak köszönhetően lehetősége van figyelmeztetéseket beállítani, ha valamit megújítani szükséges, kifogyott vagy cserélni kell.

HR modul lenyűgöző kezelőfelület - OLM Rendszer
Személyre szabható adatcsoportok - OLM Rendszer

Felhasználóbarát és naprakész

A Drag and Drop (Fogd és engedd) módszerrel könnyedén tudja a számítógépén található dokumentumokat feltölteni vagy letölteni az adatbázisba.

Az okos szűrőnek köszönhetően ’név’ vagy ’név részletre’ is kereshet. A könyvtár rendszert pedig a HR-es bérügyes munkatársak igényei alapján állítottuk össze, de személyre is szabható.

Minden egy helyen azonnal

A papírmentes adattárolás előnye, hogy a fontos dokumentumok mappái bárhonnan elérhetőek és szerkeszthetőek.  Ha szeretne közösen dolgozni munkatársaival akkor csak egyszerűen ossza meg a dokumentumokat vele.

Lehetősége van a dolgozóknak saját felületet kiosztani ahol,  az adatváltozásaikat rögzíthetik. (Telefonszám, e-mail cím, gyermekek adatai, lakcím, tartózkodási hely stb.)

HR adat hozzáférhetőség - OLM Rendszer

Nézze meg működés közben

Tudja meg, hogyan teszi hatékonyabbá az OLM Rendszer az Ön vállalata HR adminisztrációját!

Képernyőkép - OLM Rendszer

HR időgazdálkodás megoldásai részletesebben:

Dokumentum kitöltő modul - OLM Rendszer

DOKUMENTUM KITÖLTŐ

Töltse fel sablonból adatokkal dokumentumait egyetlen gombnyomással, a dokumentum kitöltő alkalmazás segítségével.

Dokumentumtár modul - OLM Rendszer

DOKUMENTUMTÁR

Online dokumentum tároló kategorizáló,  jogosultság függő megosztási lehetőségekkel.

HR adat modul - OLM Rendszer

HR ADAT

Személyügyi adatbázis és nyilvántartás online felületen, a munkavállalók hatékony adminisztrációjához.