Oldal kiválasztása

KOMPLEX BEOSZTÁS  -tervező

Munkaidő beosztás munkahelyre, munkakörre vagy akár munkaállomásokra bontva is.

 

Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer

Munkaidő beosztás munkahely vagy akár munkaállomás alapján is.

Képzelje el úgy a komplex beosztástervezőt mint egy fedélzetmestert, aki gondoskodik arról, hogy kihajózva mindig legyen a fedélzeten matróz, másodtiszt, kormányos és kapitány! 

 A produktivitás eléréséhez az egyik legfontosabb feladat, hogy az egyes területeken, azon munkavállalók dolgozzanak, akik képzettségeik és képességeik alapján a legalkalmasabbak a feladatra. A nem megfelelő alkalmazott delegálása egy munkafolyamatra, minőségi és képességi hiányokat okozhat, amely negatívan hathat a szervezetre. 

A mai kor igényeinek megfelelően működő vállalat számára elengedhetetlen, hogy minden poszton olyan dolgozó legyen, aki képességei leginkább passzolnak az elvégzendő feladatokhoz. 

A KOMPLEX BEOSZTÁS tervezőt úgy alkottuk meg, hogy legszigorúbb minőségbiztosítási rendszert alkalmazó vállalat igényeit is kiszolgálja. Használatával munkahelyre, munkakörre vagy akár munkaállomásra bontva tudja, a megfelelő alkalmazottakat beosztani.  

.

Többet tud mint gondolná

OKOS

Az alkalmazás segít kompetenciák alapján szervezni a munkafolyamatokat.

HATÉKONY

Minden eddiginél átláthatóbbá válik szakképzetség vagy kompetencia szempontok alapján a munkaerő forrása.

FELHASZNÁLÓBARÁT

Könnyen kezelhető felületének köszönhetően, azonnal ráérez a használatára.

Intuitív kezelőfelület

Tekintse át egyetlen rápillantással a munkafolyamat kompetencia igényeit, hogy azonnali döntéseket tudjon hozni.

Az erőforrások hatékony csoportosítása a munkafolyamotokhoz/beosztásokhoz, eddig soha nem látott módon lesz gördülékenyebb.

A KOMPLEX BEOSZTÁS használatával pontos képet kaphat az adott műszak dolgozóinak, telephelyeinek, csoportjainak, alkalmasságairól akár a munkafolyamat kompetencia igénye szerint.

Okos beosztás - OLM Rendszer
Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Mindenki a fedélzeten

Az alkalmazás értesít, ha túlképzett vagy alulképzett személy dolgozik az egyik műszakban.

A Rendszer jelzi, hogy egy adott munkafolyamatra mely képzettséggel rendelkező emberek csoportjára van szükség, ezáltal garantáltan a megfelelő képességű munkatársa lesz, a számára kijelölt helyen.

Jogász a gépben

A jogszabály megfelelőségi vizsgálat funkció segítségével olyan mintha egy saját munkajogásza lenne, aki napra készen ismeri a Munka törvénykönyvét és a hatályos rendeleteket.

Átnézi a nyilvántartásait és jelzi a hibákat és szükséges javításokat, hogy Ön arra fókuszálhasson, ami igazán fontos.

A funkció adatbázisa rendszeresen frissül az aktuális változásokkal.

Jogsértés vizsgálat funkció - OLM Rendszer

Mobil alkalmazással

Valós idejű munkaügyi adatok. Szabadság-távollét kérvényezés jóváhagyás.

Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor tud szabadságot vagy távollétet kérvényezni. A percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

Bosztás modul könnyed tervezés - OLM Rendszer
Beosztás tervezés - OLM Rendszer

Speciális igényekre fejlesztve

Kezelje munkavállalói beosztását akár munkaállomás vagy a cég munkafolyamatainak speciális igényei szerint.

A tervező kifejezetten nagy segítséget jelent a gyárak és termeléssel foglalkozó cégek számára, ahol a termelési folyamatokhoz speciális szakemberekre van szükség.

Gyakran előforduló hiba a beosztások elkészítésénél, hogy egyes területekre nem a megfelelő munkavállaló kerül delegálásra. Jelentős visszaesést jelenthet a termelésben, ha az alkalmazottak nem a képességeiknek megfelelő feladatot látnak el.

Könnyen áttekinthető, hogy az adott pozícióra beosztott munkavállaló milyen képzettségi szinttel rendelkezik elkerülhető a túl- vagy alulképzettséget.

Használjanak bármilyen különleges, változó munkarendeket a vállalatánál az KOMPLEX BEOSZTÁS tervező egyedi kódjaival elfelejtheti a körmölést és odafigyelést.

Partnereink:

-A teljesség igénye nélkül

További megoldásaink érdeklik?

Beosztás modul - OLM Rendszer

BEOSZTÁS

Tervezzen beosztásokat játékos könnyedséggel ás  akár egyetlen kattintással, generált munkarend esetén.

Munkaidő modul - OLM Rendszer

MUNKAIDŐ

Tartsa naprakészen, pontosan és a törvényeknek garantáltan megfelelően munkaidő nyilvántartását innovatív megoldásunkkal.

Szabadság modul - OLM Rendszer

SZABADSÁG

Tervezzék meg közösen előre a szabadságokat vállalatánál innovatív megoldásunkkal. Mobil applikációval és emailes értesítésekkel.