Munkaidő

MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÁS AUTOMATIZÁLVA

Ahhoz, hogy valóban naprakész nyilvántartása legyen, amely minden szabálynak megfelel vagy fárasztóan precíznek és ráérősnek kell lennie… Szerencsére az OLM Rendszer Munkaidő nyilvántartó moduljával felhő könnyedségű lesz ez a feladat.

HAVI EGY ALÁRÁS

A munkaügyi nyilvántartás hitelesítéséhez mindössze egy aláírás szükséges a munkavállalóktól havonta.

NAPRAKÉSZ

A modul a többi beosztás, belépési adatok a szabadság távollétek adataiból automatikusan generálja a nyilvántartást így biztosítva a pontos nyilvántartást.

MUNKAIDŐKERET

A munkaidőkeretes foglalkoztatáshoz kiváló társ, hiszen a bonyolult számításokat egy pillanat alatt végzi el. .

MINDENT A SZEMNEK

A munkaidő nyilvántartó modul felületét úgy alkottuk meg, hogy a száraz adatok vizuális élményt nyújtsanak Önnek és segítsék a gyors áttekinthetőséget.

impresszív adatok

Értesüljön azonnal a kulcsmutatókról amelyek segítségével átlátja a nyilvántartását.

Könnyen áttekinthető adatok a MUNKAIDŐ nyilvántartó modulban.

VÁLTOZÁS KEZELVE

A ceruza és a radír helyett egy kattintással tud távollét kódokat beilleszteni, ha eltérés van a nyilvántartás adatban mert egy munkavállaló beteg vagy elhagyta a munkaterületet.  (távollét eszköztár)

Az intelligens funkció jelzi Önnek, ha nem össze hangolható a művelet a Munka törvénykönyvével. A jogszabályokat garantáltan követjük és változás esetén frissítjük a Rendszert.

az idő az ön kezében van

8,33 munkaórát emészt fel egy 100 fős cég esetén a munkaidő adatok összevetése a beosztással és az aláírás bekérések procedúrája. A Munkaidő modullal ez mindössze 2 percet vesz igénybe havonta.

0
PERC
499.8
PERC

KÖVETELMÉNYEKRE TERVEZVE

A Munkaidő modulunk megfelel a hatályos Munka törvénykönyvében előírt paragrafusoknak. A digitális munkaidő nyilvántartás ellenőrzésen bemutatható és nyomtatható is. Az innovatív jogszabály megfelelőség vizsgálat funkciónkat rendszeresen frissítjük.  Az OLM Rendszer Adatfeldolgozóként mindent megtesz, hogy a GDPR követelményeinek maximálisan megfeleljen ezért saját adatvédelmi protokollokkal eljárásokkal és szigorú biztonsági előírásoknak teszünk eleget.

precízebb mint egy ember

Precíz munkaidő nyilvántartás.

A modul a generált vagy beérkezett adatok alapján hibamentesen kezel több százezer adatot. A hónap végén pedig az összesített munkaidő adatokat továbbíthatja bérprogramoknak egy gombnyomással. Nincs többé újra javítgatás hiba keresés.

KÖSSE ÖSSZE AZ OLM RENDSZER TÖBBI MOULJÁVAL

A Munkaidő modul teljes képességeit akkor tudja kiaknázni, ha összeköti az OLM Rendszer moduljaival. Képzelje csak el! A szabadságokat és a távolléteket már a SZABADSÁG modul kezeli és automatikusan vezeti a nyilvántartásában. A műszakok menedzselését pedig a BEOSZTÁS tervező modulban hajtja végre és a munkaidő nyilvántartása azonnal átveszi. Az okos BELÉPTETŐ rendszerünk be és kilépési adatai pedig fizikai helytő függetlenül azonnal megjelennek a nyilvántartásában.

ÍGY MŰKÖDIK, DIÓHÉJBAN

Vigye fel a dolgozók adatait az OLM Rendszerbe. Készítse el a beosztásukat. A beosztás alapján a Munkaidő modul automatikusan generálja a nyilvántartást. Ha rendelkezik okos beléptető rendszerrel akkor a be és kilépési adatok alapján figyelmeztetést is tud készíteni amennyiben valaki korábban távozik vagy késésben van.

A munkaidő nyilvántartás automatikusan generálódik. A hónap folyamán Önnek csak az esetleges változásokat kell kézzel javítani.

Ha szabadságot, távollétet hagyott jóvá akkor az megjelenik automatikusan a nyilvántartásban. A hónap folyamán Önnek az esetleges változásokat kell csupán kézzel korrigálnia. A hónap végén pedig a munkaidő nyilvántartást zárja le és exportálja ki, majd írassa alá a munkavállalókkal.

A munkaidő adatokat pedig tudja az OLM Rendszerből is feladni piacvezető bérprogramokba vagy pedig exportálhatja egy file-ba amelyet be tud táplálni bérszámfejtő programokba.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztás készítéssel járó problémákat. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfél szolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

Jól hangzik igaz? Mert az is.

Ügyfélszolgálatunk és értékesítőink nagyon kedvesek és alig várják, hogy beszélgessenek önnel.
Kérjen visszahívást és tudjon meg többet az OLM Rendszer SZABADSÁG moduljáról.

ÉRDEKEL A RENDSZER, VISSZAHÍVÁST KÉREK

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
  • Adjon meg egy értéket ami nagyobb vagy egyenlő ezzel: 1.