Szabadság

SZABADSÁG- tervező modul az OLM Rendszertől

felejtse el a szabadságos tömböket

Tudta, hogy a szabadság tervezéssel járó vesződség egy professzionális rendszerrel örökre eltűnik? A Szabadságtervező modul egy online felület, ahol a dolgozók és a vezetők a szabadságokat tervezhetik, igényelhetik és jóvá hagyhatják.

EMAILES ÉRTESÍTÉS

A szabadság kérvényekről emailes értesítést küld a kijelölt személynek. A kérvényeket egy gombnyomással hagyhatja jóvá vagy utasíthatja el bárhonnan.

TÖMB HELYETT

100% -ban kiváltja a papír alapú szabadságos tömböt. Hitelesítse igényei szerint akár úgy, hogy kinyomtatja a kérvényeket és aláíratja.

ÁTLÁTHATÓ

Az intuitív felület segít megtervezni a szabadságokat elosztva az évre. Csoportos nézetben pedig az egész vállalat vagy részlegek szabadságolása áttekinthető.

JOGSZABÁLYFIGYELÉS

A Rendszer automatikusan számítja a dolgozó adataiból a szabadnapokat munkaidőkeret esetén is. Figyelembe veszi a hatályos jogszabályokat.

megérdemel egy ilyen munkafelületet

szabadság tervező intuitív felület

A SZABADSÁG tervező modul intuitív felületét úgy alkottuk meg, hogy szinte megsúgja Önnek, hogyan is kell használni. 

CSAK AMI FONTOS, MÁS NEM

Válassza ki Ön, hogy a különböző szintű dolgozók számára milyen szükséges információk jelenjenek meg. Ezzel a páratlan funkcióval a fontos dolgokra koncentrálhat.

SZABADÍTSA FEL AZ IDEJÉT

Emailes értesítés a szabadságkérvényekről

Az innovatív emailes értesítés funkcióval a távolság többé nem akadály, hiszen a szabadságkérvényeket bárhonnan el tudja bírálni egy kattintással. 

HASZNÁLJA KI A VÁLLALAT ERŐFORRÁSAIT

Számoljon le a ‘bent ragadt’ szabadságok miatt érzett pánikkal. Minden eddiginél könnyebbé válik a szabadságok precíz kiadása mert a Rendszer jelzi az arányosan kiadható és a már kiadott szabadságokat.

MINDENKI A FEDÉLZETRE

Az intelligens Távollét csoport – funkciónak köszönhetően már a tervezés során beállíthatja mely személyeknek kell biztosan dolgoznia egy adott időszakban. Igény szerint a dolgozók is láthatják a felületükön, hogy mely esetben nem kérhetnek más dolgozókkal azonos időszakra szabadságot, ezáltal garantáltan meglesz a szükséges létszám a cégénél, a szabadságolások idején is. 

ÍGY MŰKÖDIK, DIÓHÉJBAN

Vigye fel a dolgozókat az OLM Rendszerbe. Ha már rendelkezik más modullal is akkor automatikusan bekerülnek a Szabadság tervezőbe is. A Rendszer a dolgozó adatai alapján automatikusan kalkulálja a kötelezően kiadandó szabadságokat. 

A felhasználók jogosultsági szintjüknek megfelelően tudnak kérvényezni szabadságot, a vezetők pedig jóváhagyni kérvényeket. A munkavállalók a saját felületükön látják mennyi szabadságuk van időarányosan.

Az igénylő bejelöli a kérelmét egy időszakra. Ekkor a Rendszer értesíti a megbízott, elbíráló személyt. Ha Ön az  elbíráló akkor akár csoportos nézetben is megtekintheti, hogy egy időszakon belül mikor kérvényeztek szabadságot a munkavállalók. Azt is megnézheti, hogy mikor hagyott vagy utasított el szabadság kérelmeket. 

A kérvényeket emailen keresztül, egy kattintással fogja elbírálni. A jóváhagyott vagy elutasított szabadságokról az igénylő dolgozó szintén emailt kap, de a saját felületén is meggyőződhet róla.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztásokkal járó problémát. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfélszolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk, akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

EXTRA AJÁNLAT

Regisztráljon most az OLM Rendszerbe és a próbálja ki a SZABADSÁG tervező modul alap verzióját költségmentesen. A regisztrálók között SZABADSÁG tervező modul alap verziót sorsolunk ki. 

• Bárhonnan elérhető online felület

• Csoportos szabadságnyilvántartás

• Kiadható, kiadott szabadságok nyilvántartása

Az ingyenes SZABADSÁG tervező modulhoz ajánlott alkalmazotti létszám minimum 60 fő. 

Kattintson ide és regisztráljon itt.

ingyenes-szabadságtervező-alkalmazás

Jól hangzik igaz? Mert az is.

Ügyfélszolgálatunk és értékesítőink nagyon kedvesek és alig várják, hogy beszélgessenek Önnel.
Kérjen visszahívást és tudjon meg többet az OLM Rendszer SZABADSÁG moduljáról.

ÉRDEKEL A RENDSZER, VISSZAHÍVÁST KÉREK

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
  • Adjon meg egy értéket ami nagyobb vagy egyenlő ezzel: 1.