Szabadság

SZABADSÁG- tervező modul az OLM Rendszertől

felejtse el a szabadságos tömböket

Tervezzék meg közösen a szabadságokat néhány kattintással bárhonnan

 

Tudta, hogy a szabadság tervezéssel járó vesződség egy professzionális rendszerrel örökre eltűnik? A Szabadságtervező modul egy online felület, ahol a dolgozók és a vezetők a szabadságokat tervezhetik, igényelhetik és jóvá hagyhatják.

EMAILES ÉRTESÍTÉS

A szabadság kérvényekről emailes értesítést küld a kijelölt személynek. A kérvényeket egy gombnyomással hagyhatja jóvá vagy utasíthatja el bárhonnan.

TÖMB HELYETT

100% -ban kiváltja a papír alapú szabadságos tömböt. Hitelesítse igényei szerint akár úgy, hogy kinyomtatja a kérvényeket és aláíratja.

ÁTLÁTHATÓ

Az intuitív felület segít megtervezni a szabadságokat elosztva az évre. Csoportos nézetben pedig az egész vállalat vagy részlegek szabadságolása áttekinthető.

JOGSZABÁLYFIGYELÉS

A Rendszer automatikusan számítja a dolgozó adataiból a szabadnapokat munkaidőkeret esetén is. Figyelembe veszi a hatályos jogszabályokat.

megérdemel egy ilyen munkafelületet

szabadság tervező intuitív felület

A SZABADSÁG tervező modul intuitív felületét úgy alkottuk meg, hogy szinte megsúgja Önnek, hogyan is kell használni. 

CSAK AMI FONTOS, MÁS NEM

Válassza ki Ön, hogy a különböző szintű dolgozók számára milyen szükséges információk jelenjenek meg. Ezzel a páratlan funkcióval a fontos dolgokra koncentrálhat.

SZABADÍTSA FEL AZ IDEJÉT

Emailes értesítés a szabadságkérvényekről

Az innovatív emailes értesítés funkcióval a távolság többé nem akadály, hiszen a szabadságkérvényeket bárhonnan el tudja bírálni egy kattintással. 

HASZNÁLJA KI A VÁLLALAT ERŐFORRÁSAIT

Számoljon le a ‘bent ragadt’ szabadságok miatt érzett pánikkal. Minden eddiginél könnyebbé válik a szabadságok precíz kiadása mert a Rendszer jelzi az arányosan kiadható és a már kiadott szabadságokat.

MINDENKI A FEDÉLZETRE

Az intelligens Távollét csoport – funkciónak köszönhetően már a tervezés során beállíthatja mely személyeknek kell biztosan dolgoznia egy adott időszakban. Igény szerint a dolgozók is láthatják a felületükön, hogy mely esetben nem kérhetnek más dolgozókkal azonos időszakra szabadságot, ezáltal garantáltan meglesz a szükséges létszám a cégénél, a szabadságolások idején is. 

OLM Rendszer HR alkalmazás

MOBIL ALKALMAZÁSSAL

Ez a modul elérhető HR alkalmazásunkban is. Valós idejű munkaügyi adatok. Szabadság-távollét kérvényezés jóváhagyás. 

Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor tud szabadságot vagy távollétet kérvényezni. A percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

ÍGY MŰKÖDIK, DIÓHÉJBAN

Vigye fel a dolgozókat az OLM Rendszerbe. Ha már rendelkezik más modullal is akkor automatikusan bekerülnek a Szabadság tervezőbe is. A Rendszer a dolgozó adatai alapján automatikusan kalkulálja a kötelezően kiadandó szabadságokat. 

A felhasználók jogosultsági szintjüknek megfelelően tudnak kérvényezni szabadságot, a vezetők pedig jóváhagyni kérvényeket. A munkavállalók a saját felületükön látják mennyi szabadságuk van időarányosan.

Az igénylő bejelöli a kérelmét egy időszakra. Ekkor a Rendszer értesíti a megbízott, elbíráló személyt. Ha Ön az  elbíráló akkor akár csoportos nézetben is megtekintheti, hogy egy időszakon belül mikor kérvényeztek szabadságot a munkavállalók. Azt is megnézheti, hogy mikor hagyott vagy utasított el szabadság kérelmeket. 

A kérvényeket emailen keresztül, egy kattintással fogja elbírálni. A jóváhagyott vagy elutasított szabadságokról az igénylő dolgozó szintén emailt kap, de a saját felületén is meggyőződhet róla.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztásokkal járó problémát. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfélszolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk, akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

Jól hangzik igaz? Mert az is.

Ügyfélszolgálatunk és értékesítőink nagyon kedvesek és alig várják, hogy beszélgessenek Önnel.
Kérjen visszahívást és tudjon meg többet az OLM Rendszer SZABADSÁG moduljáról.

ÉRDEKEL A RENDSZER, VISSZAHÍVÁST KÉREK

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
  • Adjon meg egy értéket ami nagyobb vagy egyenlő ezzel: 1.