Szabadság

SZABADSÁG- tervező modul az OLM Rendszertől

felejtse el a szabadságos tömböket

Szabadság tervezése és nyilvántartása mobil applikációval, e-mailes értesítővel, jogszabály megfelelőségi vizsgálattal és támogató funkciókkal.

E-MAILES ÉRTESÍTÉS

A szabadság kérvényekről e-mailes értesítést küld a kijelölt személynek. A kérvényeket egy gombnyomással hagyhatja jóvá vagy utasíthatja el bárhonnan.

SZABADSÁGOS TÖMB HELYETT

100% -ban kiváltja a papír alapú szabadságos tömböt. Hitelesítse igényei szerint akár úgy, hogy kinyomtatja a kérvényeket és aláíratja.

JOGSZABÁLYFIGYELÉS

A rendszer automatikusan számítja az alapszabadságokat és figyeli, hogy a tervezés és a nyilvántartás során megfelel minden az Mt.-nek.

megérdemel egy ilyen munkafelületet

szabadság tervező intuitív felület

A SZABADSÁG tervező modul intuitív felületét úgy alkottuk meg, hogy szinte megsúgja Önnek, hogyan is kell használni.

Segítség a tervezésben

A Rendszer automatikusan a dolgozó adataiból számolja az alap szabadságokat és az alkalmazás funkcióinak köszönhetően segít az éves eloszlást optimalizálni.

SZABADÍTSA FEL AZ IDEJÉT

Emailes értesítés a szabadságkérvényekről

A távolság többé nem akadály mert a SZABADSÁG tervező mobil applikáción és asztali eszközön is elérhető ezáltal egy kattintással tud Ön és munkatársai szabadságot igényelni vagy jóváhagyni. 

HASZNÁLJA KI A VÁLLALAT ERŐFORRÁSAIT

Nincs többé pánikhelyzet a ‚bentragadt’ szabadságok miatt. Minden eddiginél könnyebbé válik a szabadságok precíz kiadása mert a Rendszer jelzi az arányosan kiadható és a már kiadott szabadságokat. 

Csoportos távollét

Már a tervezés során beállíthatja mely személyeknek kell biztosan dolgoznia egy adott időszakban.

Igény szerint a munkatársak is láthatják a felületükön, hogy mely esetben nem kérhetnek más dolgozókkal azonos időszakra szabadságot, ezáltal garantáltan meglesz a szükséges létszám a cégénél, a szabadságolások idején is. 

JOGÁSZ A GÉPBEN

A jogszabály megfelelőségi vizsgálat funkció segítségével olyan mintha egy saját munkajogásza lenne, aki napra készen ismeri a Munka törvénykönyvét és a hatályos rendeleteket. Átnézi a nyilvántartásait és jelzi a hibákat és szükséges javításokat, hogy Ön arra fókuszálhasson, ami igazán fontos.

Jogszabályvizsgálat funkció
OLM Rendszer HR alkalmazás

MOBIL ALKALMAZÁSSAL

Ez a modul elérhető HR alkalmazásunkban is. Valós idejű munkaügyi adatok. Szabadság-távollét kérvényezés jóváhagyás. 

Az OLM Rendszer innovatív alkalmazásával bárhonnan és bármikor tud szabadságot vagy távollétet kérvényezni. A percre pontos munkaidő adatoknak köszönhetően minden fontosabb információt megtalál a munkavégzéshez.

ÍGY MŰKÖDIK, DIÓHÉJBAN

Vigye fel a dolgozókat az OLM Rendszerbe. Ha már rendelkezik más modullal is akkor automatikusan bekerülnek a Szabadság tervezőbe is. A Rendszer a dolgozó adatai alapján automatikusan kalkulálja a kötelezően kiadandó szabadságokat. 

A felhasználók jogosultsági szintjüknek megfelelően tudnak kérvényezni szabadságot, a vezetők pedig jóváhagyni kérvényeket. A munkavállalók a saját felületükön látják mennyi szabadságuk van időarányosan.

Az igénylő bejelöli a kérelmét egy időszakra. Ekkor a Rendszer értesíti a megbízott, elbíráló személyt. Ha Ön az elbíráló akkor akár csoportos nézetben is megtekintheti, hogy egy időszakon belül mikor kérvényeztek szabadságot a munkavállalók. Azt is megtekintheti, hogy mikor hagyott vagy utasított el szabadság kérelmeket. 

A kérvényeket e-mailen keresztül, egy kattintással fogja elbírálni. A jóváhagyott vagy elutasított szabadságokról az igénylő dolgozó szintén e-mailt kap, de a Rendszerben saját felületén is meggyőződhet róla.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

"A munkaügyek sokkal könnyebbé váltak a számomra és a kollégák számára is. Az OLM Rendszer csapatának segítőkésszége pedig kiemelkedő'
olm rendszer velemeny
Som Lívia
HR vezető
"Elképesztően profi Rendszer. Felgyorsította a vállalat folyamatait azzal, hogy az adminisztráció automatikussá vált. A bérszámfejtéshez pontos adatokat adunk át"
véleményem
Gaál István
HR vezető
"Kiváltotta a papíros jelenléti íveket, szabadságos tömböket és beosztásokkal járó problémát. A jogszabály figyelő funkciója pedig leírhatatlanul nagy segítség"
Frauter Edina
Munkaügyi ügyintéző

akik már minket választottak

a bizalom fontos számunkra ezért garantáltan törődünk önnel

KIEMELT KAPCSOLATTARTÓK

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserünk folyamatosan meghallgatja az Ön igényeit és kreatív megoldásokat nyújt. Ügyfélszolgálatunk professzionális szinten nyújt a segítséget a Rendszer használatával kapcsolatban.

TUDÁS MENTORÁLÁS

Gyakorlati központú oktatásainkkal cégre szabottan sajátítja el a Rendszer mesterfogásait is. 24 órában elérhető, speciális videós és szöveges súgó és tipp tartalmainkkal garantáltan könnyedén kezeli a Rendszert

KÖLTSÉGHATÉKONY

Garantáljuk, hogy az OLM Rendszer szolgáltatásait tisztességes és a cége számára gazdaságos áron kínáljuk, akár a hasonló rendszerekhez képest is kedvezőbb kondíciók mellett. Nincsenek rejtett költségek és apró betűs részek.

Jól hangzik igaz? Mert az is.

Töltse ki az alábbi űrlapot és elküldjük önnek az OLM Rendszer SZABADSÁG modul bővebb ismertetőjét.

Bővebb tájékoztató anyagot kérek

Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*