Oldal kiválasztása

Kedves Partnerünk és Érdeklődők!

Boldog karácsonyt és eredményekben gazdag boldog új évet kívánunk az OLM Rendszer teljes csapata nevében. Tartson velünk 2024-ben is!

Hálásak vagyunk, hogy 2023-ban az OLM Rendszert használta munkaügyi és HR adminisztrációjához. A bizalmat, minden eddiginél több fejlesztéssel és magas minőséggel szolgáljuk meg.

Talán Önnél is nagy rohanásban telt ez az esztendő. Jó ilyenkor egy pillanatra megállni és lelassítani. Az ünnepi hangulat érzése mellett visszatekintve azt látjuk, hogy számos kihívás ért minket, de megannyi pozitív élmény is. Minden elismerésünk Önnek, aki helytállt a munka frontján.

Köszönjük Önnek, mint partnerünknek a rengeteg visszajelzést és támogatást, amellyel hozzásegített ahhoz, hogy véleménye alapján minden eddiginél több innovációt nyújtsunk az OLM Rendszerben. Törekvésünk, hogy a 2024-es évben a személyügyi adatkezelést forradalmasítsuk, amelynek első lépcsője a Core HR megoldásunk. Továbbá biztosíthatjuk, hogy a népszerű megoldásinkat tovább fejlesztjük. Díjmentesen letölthető útmutatóinkkal pedig Önnel közösen tudtunk lépéseket tenni a digitalizáció felé.

Közösen teremtjük a HR jövőjét és biztosak vagyunk benne, hogy a következő évben is együtt nagy sikereket élünk át.

Erzse Tibor
ügyvezető igazgató, OLM Rendszer

Ünnepi ügyfélszolgálat

Az ünnepek alatt is törődünk Önnel, ezért ügyfélszolgálatunkat e-mailben és telefonon is elérik a következő időpontokban:

2023. december 18 – 22. 8:00 -16:00
2023. december 27 – 29. 8:00 -16:00
2024. január 2. keddtől 8:00 -16:00

Email: ugyfelszolgalat@olm.hu
Tel.: +36 30 330 5626

Üdvözlettel,
OLM Rendszer Csapata