Oldal kiválasztása

Az új év eljövetele reménnyel tölti meg a szíveket. ,,Minden jobb lesz és minden jóból több lesz”- kívánjuk ahogy előre tekintünk az izgalmas jövőbe. Az álmok megvalósulnak a kívánságok valóra vállnak az OLM Rendszernél. 2020-ban többet adunk minden eddiginél és többet teszünk azért, hogy a munkáját kellemesebbé tegyük.

A fogadalmak gyakran a felejtés homályába vésznek, de most megmutatjuk, hogy ez lehet ennél több ugyanis számos olyan újítást alkottunk meg amelyet azonnal élvezhet.

2020 a megújulás éve és a megszokott magas színvonalú szolgáltatásunkon túl többek leszünk egy munkaidő nyilvántartónál hiszen új moduljainkkal már más területeken is tudunk hathatós megoldásokat kínálni.

Új verzió számozás

2020

Frissítés éve

1

Kiadás száma az évben

2

Optimalizálási szám

Nagy fordulathoz érkeztünk ebben az esztendőben és ezt a megújulást szeretnénk kifejezni a verzió számainkban is. A Rendszer felületének bal alsó sarkában és a tájékoztató anyagainkban is az új verzió számozással találkozhat hamarosan.

Az első négyjegyű tag mindig az aktuális évet jelenti míg a pont utáni rész az OLM Rendszer aktuális évi verzióját reprezentálja. A második két számjegyű tag az adott frissítést amikor a Rendszerbe kibocsájtjuk éles környezetbe az újításokat. A harmadik tag az esetleges optimalizálásokat tartalmazza amennyiben szükséges volt.

Minden egyes kiadásunkkal számos új funkciót helyezünk el az alkalmazásunkban. A könnyebb áttekinthetőség kedvéért azonnal értelmezni tudja, hogy mely frissítésnél járunk és milyen speciális újítások kerültek az adott program verzióban. A súgó tartalmakat szintén könnyeben tudja majd áttekinteni. Jelenleg a 2020.1 verziónál tartunk. Tartson velünk a fejlődés izgalmas útján!

Már elérhető új moduljaink 2020-ban:

MUNKARUHA nyilvántartó modul

Minden eddiginél hatékonyabb munkaruházat nyilvántartás és beszerzést tesz lehetővé a forradalmi modulunk. Töltse fel a Rendszerbe a munkaruházatot és annak tulajdonságait (méret, szín, pár, kihordási idő stb) a munkavállalókhoz. MUNKARUHA modul emailben küld értesítést a viselőnek és a vezetőnek is, ha a munkaruházat kihordási ideje lejár.

Email értesítő - OLM Rendszer

EMAILES ÉRTESÍTÉS

Értesíti a Rendszer, ha valaminek lejár a kihordási ideje vagy kifogyóban van.

Tulajdonságok - OLM Rendszer

TULAJDONSÁG KEZELÉS

Méret, szín, fajta, márka, stílus, bármilyen tulajdonság amit csak szeretne a munkaruházathoz rögzíteni.

Átlátható - OLM Rendszer

ÁTLÁTHATÓ

A munkaruházatokat személyre vagy csoportra bontva is át tudja tekinteni, intelligens szűrővel pedig gyorsan tud tulajdonság alapján keresni.

UTAZÁS nyilvántartó modul

Minden munkavállalóra automatikusan számolja a törvényben meghatározott 9-15 Ft (2023-tól 18-30Ft) utazási költségtérítést.

Sőt! A BEOSZTÁS modullal a beosztások alapján is nyilvántartja a költségtérítéssel járó napokat. Ezen kívül nyilván lehet benne tartani a tömegközlekedési-bérlet költségeket is. Továbbá van mód a külföldi-belföldi kiküldetési költségek és egyéb költségek nyilvántartására. Készítsen megragadó kimutatásokat vagy exportokat az UTAZÁS modul segítségével. Az alkalmazással tetszőlegesen időszakosan, személyre, csoportra bontva látja az adatokat.

Tulajdonságok - OLM Rendszer

AUTOMATIKUS KÖLTSÉG ELSZÁMOLÁS

Cégre szabott OLM Rendszer

KIKÜLDETÉS KEZELÉS

Adatkészlet és szegmens - OLM Rendszer

PRECÍZ ELSZÁMOLÁS

E-LEARNING modul

Edukálja munkavállalóit 21. századi módon bárhonnan és bármikor. E-learning modulunkal kurzusokat tud készíteni bontott tananyaggal.

Tegye látványossá a tudást multimédiás tananyagokkal. A kurzusok állapotáról és a következő tananyagról a rendszer emailes értesítést küld a résztvevőknek, ha valamely anyagot be kell fejezni vagy elkezdeni.

Motiválja tanulóit a modulba épített játékosított (gamifikációs) megoldásokkal. Az online tesztekkel pedig azonnal mindenki lemérheti tudását. A kurzusok állapotáról látványos kijelzőn értesülhet a felelős személy és a képzésben résztvevő.

E-mailes értesítés - OLM Rendszer

EMAILES EMLÉKEZTETŐ

Naprakész adatok - OLM Rendszer

INTERAKTÍV KURZUSOK

Digitális jelenlét igazolás - OLM Rendszer

ONLINE VIZSGALEHETŐSÉG

Újításaink amelyeket ingyenesen elérhet felhasználóként:

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Továbbfejlesztett hiba szűrő

A munkaidő nyilvántartás kulcs eleme, hogy a dolgozók jelenlét távollét adatait összevessük és korrigáljuk a munkaidő nyilvántartással. Az esetleges eltérések okait feltárjuk és korrigáljuk a nyilvántartás adatait. Ezzel garantálható a törvényeknek megfelelő munkaidő nyilvántartás.

Páratlan újításainknak köszönhetően ez minden eddiginél könnyebb hiszen az ’egyéni munkaidő’ fülön a jelenléti adatok és az eltéréseket tudta vizsgálni, úgy hogy az eltéréseket hibaüzenetek jelezték.

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Az eltérések okai sokszínűek lehetnek, mint például a ,,nem történt kártya lehúzás”, ,,késés” vagy ,,korábban távozott a dolgozó”. Az OLM Rendszer 10 eltérési hiba fajtát jelez. A könnyebb egyeztetés kedvéért mostantól hiba kategóriákra is tud szűrni. Tegyük fel csak a késéseket szeretné megnézni ekkor csak beállítja a szűrőt és máris látja hol fordult elő.

Mobil optimalizált szabadságtervező

Mostantól bárhonnan bármikor tud szabadságot tervezni, igényelni, jóváhagyni mert mobil eszköz optimalizáltuk a szabadság tervezőnket, hogy Ön számára igazi élmény legyen a ’szabadságolás’.

Csak vegye elő az okostelefonját, tabletjét és akár az irodából, kertből vagy egy kávézóból is megtervezheti a dolgozók szabadságát vagy a sajátját!

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Részletes szűrő moduljainkban

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Egy hatékony szűrő varázsütésre képes megtalálni az Ön számára fontos adatokat. Olyan különleges szűrőt fejlesztettünk, amellyel minden eddiginél gyorsabban tudja a munkavállalóhoz rendelt papírokat tárgyi eszközöket, darabokat, dokumentumokat, termékeket vagy munkafolyamatokat a tulajdonságuk alapján szűrni.

A HR, MUNKARUHA, UTAZÁS, TERMELÉS modulban elérhető a részletes szűrő.

OLM Rendszer román nyelven

Örömmel jelentjük be, hogy az Angol nyelv mellett mostantól Román nyelven is elérhető az OLM Rendszerünk. A nyelvi paletta pedig tovább színesedik ebben az évben.

Kétlépcsős szabadság jóváhagyás

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Rengeteg információt kell feldolgozni mind a munkavállalóknak mind pedig a programoknak a munkaügyek során. Ez a tényező pedig gyakran hibákhoz vezethet. A szabadság kérvények bírálata esetén kétlépcsős eljárást vezetünk be, hogy garantáltan a valós jóváhagyás vagy elutasítás érkezzen a kérvényre.

Ezzel a briliáns megoldással elkerülhető az a jelenség is amikor az email kliensek, robot algoritmusai a spam vizsgálat során a levélben található linkeket tesztelve egy jóváhagyást vagy elutasítást eszközölnek véletlenül. A szabadság kérvények bírálatáról emailes értesítés érkezik. Mostantól a levélben található ’Engedélyez’ vagy ’Elutasít’ gomb megnyomásával egy biztonságos online felületre jut, ahol meg kell erősíteni a bírálatát. Ezzel mind a szoftveres mind az emberi tévedés kockázata mérsékelhető és a szabadság kérvények jóváhagyása precízebbé válik.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*