Oldal kiválasztása

Mostantól egyetlen felületen tudja kezelni a beosztás tervezés és munkaidő nyilvántartáshoz kapcsolódó összes feladatát, ezáltal munkája még gördülékenyebbé válik. 

Minden eddiginél gyorsabban tudja elvégezni a beosztások készítését, nyilvántartását és a munkaidő nyilvántartás ügyviteli feladatait. A felhasználóink visszajelzései alapján egyetlen könnyedén átlátható intuitív felületet alkottunk meg, hogy az eddig külön menüpontokban megtalálható, de egy munkafolyamathoz szükséges, funkciókat egyetlen közös felületre (common surface) helyezzük. 

Előnyök 

Az egyedülálló beosztás és munkaidő sablonokat egyszerűbben tudja elérni az új menüpontban és a dolgozó munkaidő-beosztás adatait is egyetlen pillantás alatt átlátja. 

Az innovatív beosztás tervező kódok, munkaidő és távollét sablonok, valamint további népszerű eszközeink, könnyebben elérhetővé várnak az új menüpont alatt.  

A munkaügyi nyilvántartásához kötődő népszerű funkciókat még kevesebb kattintással tudja elérni, így kevesebb időt tölt majd adminisztrációval.  

A speciális okos szűrő segítségével villámgyorsan tud a saját kritériumai alapján keresni a Munkaidő/Beosztás felületen.  

A dolgozók naptárnézetét pedig úgy módosítottuk, hogy az adatok még könnyebben áttekinthetőek legyenek.  

Az exportok létrehozása pedig sosem volt ilyen egyszerű, köszönhetően a közös felületnek. 

Elérhetőség 

A Beosztás/Munkaidő felületet fokozatosan vezettük be, de most már minden OLM Rendszer felhasználó számára elérhető 2024. február 1-től. Ezzel egyidőben pedig kivezetésre került a ’Munkaidő’ és ’Beosztás’ menüpont.  

Ha Ön már ügyfelünk akkor a részletes tájékoztatót és bemutató videót a ’Súgó’ menüpont alatt találja meg.