Oldal kiválasztása

Az elmúlt években a munkaerő hiány egyre jelentősebb problémát okoz a vállalatok számára. Annak érdekében, hogy versenyképes maradhasson egy vállalat sokkal nagyobb figyelmet kell szentelnie a dolgozók megtartására, motiválására és a munkavállalói kapcsolatok erősítésére.

Építsen erős munkahelyi közösségeket

Partnerünk a Meestory egy találkozásszervezésre specializálódott platform mellyel a szabadidős tevékenységek gyakoriságát növelhetik a munkatársak között. Ráadásul a felhasználási adatokkal a HR-t is segíti információkkal a vállalatról.

Előnyei

Használatával emelkedik a munkamorál, nyitottabb kommunikáció alakul ki a közvetlen munkatársak és a társosztályok között is. Előnye, hogy növeli a munkavállalói elköteleződést, megbízhatóbb és elhivatottabb munkatársai lesznek. Az alkalmazásban összegyűjtött és anoním módon közzétett adatokból látványos kimutatásokat tud készíteni mely támogatja a HR munkáját.

Funkciói

– Találkozásszervezés

– Ötletláda

– Intelligens értesítések

– Személyre szabott ajánlatok

– Családi és baráti kör kialakítása

– Statisztikák és elemzések

Digitalizáció analóg jelekből digitális jel - OLM Rendszer

Hogyan működik?

A létrehozott eseményekhez kötve alakulnak ki társaságok melyekhez bárki csatlakozhat. Egyszerűsíti a szervezést, mivel nem egy társaságot akar meggyőzni, hanem azokat a munkatársait köti össze, akiknek megfelel a tevékenység az adott időben. A platform kizárólag szórakozásra használható, hogy a munkavállalók pozitívan éljék meg a használatát, ne úgy, mint egy kötelező céges programot. Ennek elérése érdekében egy funkcionális chat is van az alkalmazásban.

Ingyenes próbaidőszak és további 25% kedvezmény!

A Meestory az OLM Rendszer ügyfelei számára:

90 nap ingyenes próbaidőszakot, továbbá a próbaidő után, a felhasználói licenszek árából 25 % kedvezményt biztosít.

A kedvezmény igénybevételéhez 2023. 03. 31-ig regisztrálja vállalatát az admin.meestory.com oldalon és írjon a sales@meestory.com címre és hivatkozzon az OLM-re!

Tudjon meg többet a Meestoryról a meestory.com oldalon!

OLM Rendszer blog hírlevél feliratkozás
Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy a legérdekesebb HR digitalizációs szakmai tartalmainkat el tudjuk küldeni Önnek.
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*

Kövess minket közösségi oldalainkon is!